استمفوردبریج خانه من بوده است
خوزه مورینیو در مصاحبه ای بعد از حضورش در اولدترافورد اعلام کرد که روزی به استمفوردبریج خواهد آمد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوزه مورینیو سرمربی سابق چلسی و کنونی تیم فوتبال اینتر میلان که برای دیدن بازی تیم سابقش مقابل منچستر یونایتد به اولدترافورد آمده بود پس از این دیدار مصاحبه ای انجام داد که طی آن گفت :" اگر من برای نخستین بار دوباره به استمفورد بریج بازگردم من واقعا احساساتی می شوم چرا که آنجا خانه من بوده است "
خوزه که در اولتدرافورد ورزشگاه خانگی منچستر یونایتد بود ادامه داد :" اینجا همیشه پر احساس و هیجان انگیز است . اما خانه من نبوده است . خانه من استمفوردبریج بوده است پس من منتظرم که روزی دوباره به آنجا بروم . شاید ما ( اینتر ) بتواند منچستر یونایتد را شکست دهیم و شاید هم چلسی بتواند یونتووس را شکست دهد و شاید در مرحله بعدی بتوانیم با یکدیگر روبرو شویم "
مورینیو افزود :" من می دانم منچستر یونایتد یک تیم با پتانسیئل فوق العاده ای است اما من به خودم ایمان دارم ، به بازیکنانم ایمان دارم . مطمئنا منچستر یونایتد سرشار از بازیکنان با استعداد است اما ما با پایه و اساس کارمان و روحیه یمان می توانیم آنها را شکست دهیم . من یه خوبی می دانم امروز روز خوشحالی منچستر یونایتدی هاست."
مورینیو همچنین اینچنین گفت :" من قول می دهم روزی به استمفوردبریج می روم . فوتبال دنیای کوچکی است و من من دور را دور آن خواهم رفت . من دوباره در برابر پورتو بازی کردم ، دوباره در برابر بارسلونا بازی کردم و من یک روز نیز در برابر چلسی بازی خواهم کرد"