مگه قرار بود june بیاد ؟!نقل قول:
Printable View
مگه قرار بود june بیاد ؟!نقل قول:
آقا من معذرت می خوام یک لحظه فکر کردم تو june میاد حالا شما نمی دونید چندم july میاد؟
با تشکر
والا من تنها خبری که دارم اینه که آخر 2009 ! خبرش رو هم تو همین تاپیک گذاشتم !نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741462&postcount=1770
آخه تو صفحه قبل نوشته بود جولای 2009 منتشر میشه
نه عزیز من همین تابستان حالا تیر ماه یا یه خورده اون ورتر میاد اینو خود capcam گفتهنقل قول:
من 3 تا تقنگ بی پایان کردم:5:4 رمی شم تا آخر آپرگید کردم.فقط تو قسمتی که میخوای امتیازشو بخری میگه پول کم دارم:41:همون قسمت بونوس آیتم یه همچین چیزی.حالا پول اونجا چطوری زیاد میشه؟؟؟؟میخوام 4 رمی رو هم بی پایان کنم:21:
اقا میشه در باره ی این بازی یکم توضیح بدین؟
دریاره ی داستانش+داستان 5 ادامه ی داستان ها ی قبلیه یا یه داستان مستقل هست؟
کلا بازی چه جوریه؟این قدر که معروف هست خوب هم هست یا نه؟
باید مراحل رو رد کنی...اگه وتران بری و رنک S بهت 1500 تا میده..میتونی از اون قیمت مرحله ایش هم بگیری..اسمش الان یادم نیست...مرس... همچین چیزی...: دینقل قول:
شاد باشی:40:
هنوز نيومده؟؟؟؟؟؟
فهميدن ما يه بازي دوست داريم مي خوان اذيتمون كنن!!
بازی توی آفریقا هستش!نقل قول:
بعدش ما توی گروهی که الان اسمشو نمیدونم عضو هستیم و اومدیم فکر کنم یک کامپیوتری رو ببریم یا یه همچین چیزی!
که بعدش میبینیم یک شخصی به نام Irvine یا یه چیزی توی همین مایه ها یک فایلی رو بر میداره ( دقیق یادم نیست همون موقع که اومد من تمومش کردم ) و لاش یک عکسه که کریس ( شخصیت اصلیه بازی ) رو یاده Partner قدیمیه خودش میندازه به نامه Jil !
بعدش دیگه میرن دنبالشو توی وسطا میفهمی که وسکرم توی همه ی این ماجرا ها بوده و ... :دی :31:
بقیشو بگم خنک میشه!
شخصیت هایه بازی که به بازی هایه قبلی ارتباط دارن اما داستان حدودا ریزکیش مربوط به قبله!
گرافیک بازی فوق العاده بالایه!
گیم پلی بازی هیچ تغییری نکرده فقط شیوا به اون اضافه از نظر نشونه گیری و تیر اندازی هنوز مثله قبله!
محیط هایه بازی تقریبا تنوع دارند ( اما نه مثل بازی هایه اسطوره ای در تنوع محیط مثل GeOW و GTA )
یک جورایی بهتون بگم بازی حالت غول مانند به خودش داره ( یعنی غول توش زیاده , کلا Capcom بیشتر بازی هاش توش غول داره )
هوش مصنوعیه شیوا خیلی بالایه اما هوش مصنوعیه این موجوداته جولوت اینه کیشمیشه! :27: ( یعنی یارو هی جولوت داره راه میره اما یک ضربه هم نمیزنه ×× ! )
تخریب پذیری تغریبا افتضاحه! ( مثلا این آدمایه جولوت هرچی تیر میزنی هیچ آثاری از تیر روشون دیده نمیشه فقط مگر اینکه HeadShot بشن! )
نورپردازی و صدا گزاری م جالبه!
ولی میدونین که گرافیک بالایه این بازی مجزوم خودتون میکنه!
اما اصلا به نسخه هایه قبلی نرفته یعنی ترسی تو بازی وجود نداره! باید بکشینو برین جلو ! شبم توی بازی خیلی کم پیش میاد که شب باشه فقط چند بار شده که یک بارش جایه قایق بود که داشتیم اون غول دریایه رو میزدیم بقیه جاهاشم یادم نیست!
در کل اگه نسخه هایه قبلی رو خوشتون اومده این بازی اکشن یا بهتر بگم Terror - Action - Game هست!
زمان عرضه واسه PC دقیقا کی هستش ؟
این سوال شما در هر صفحه از این تایپیک تکرار شده.نقل قول:
اواسط یا اواخر تابستان 1388 ه.ش.
غم نبینی.
ولی تو سایتنوشته تاریخ 13 جولای 2009(18 روز دیگه) هست.کد:http://www.vgreleases.com
اطلاعات این سایت چه قدر معتبره؟نقل قول:
اگه 18 روز دیگه باشه که عالی میشه:20:
این سایت همونطور که از اسمش پیداس کار اصلیش مشخص کردن تاریخ ریلیز بازیهاست.
من كه بازي را به پايان رسوندم ولي اگه 18 روز ديگه بياد حداقل چند روز ديگه به دستمون ميرسه ميخوام ببينم مال پي سي چه طوريه ببينم كپ كام گرافيكو خوب كرده يا بد.
نقل قول:
من كه بازي را به پايان رسوندم ولي اگه 18 روز ديگه بياد حداقل چند روز ديگه به دستمون ميرسه ميخوام ببينم مال پي سي چه طوريه ببينم كپ كام گرافيكو خوب كرده يا بد.
نقل قول:
این سایت همونطور که از اسمش پیداس کار اصلیش مشخص کردن تاریخ ریلیز بازیهاست.
هنوز تاریخ انتشار رسمی برای این نسخه مشخص نشده!نقل قول:
اطلاعات این سایت چه قدر معتبره؟
اگه 18 روز دیگه باشه که عالی میشه
و پیش تر اعلام شده که در نیمه دوم 2009 منتشر میشه ولی تاریخ انتشار دقیقش مشخص نیست!
با عرض پوزش اخرش وقتی سنگو میندازی چه کار باید کرد؟
شوا از روی سنگ میاد سمت کریس و بعد 2 تایی وسکر رو می کشید .نقل قول:
باید انقدر بزنیش تا قلبش معلوم شه بعد بزنی تو قلبش تا بمیره ...
تو gamespot زده july 2009 که.نقل قول:
یعنی این تاریخم مثل اون زمان که تو gamespot زده بود باسه pc هم زمان با بقیه کنسول ها میاد معنبر نیست؟
ببين رفيق صحبت اعتبار نيست ريش و قيچي الان دست كپكام هست خوب فعلا شايعه شده كه توي تابستون جاري منتشر ميشه احتمالش خيلي زياده يادت نيست پارسال از اول سال هي مي گفتن GTA IV ميخواد بياد هي تاخير مي خورد دست آخر هم آخر پائيز پارسال اومد. دعا مي كنيم كه قبل اتمام تابستان براي PC منتشر بشه. ما از شما شديدتر چشم به ره بازي هستيم رفيق
نقل قول:
آره دوست عزیز امیدواریم همین طور باشه :31:
resident evil 5 release date:13 july 09
vgreleases.com
پس بازی 11 روز دیگه Release میشه !
هرجا میری یه چیزی میشنُفی!!
بالاخره کـــِی؟؟
برای پی سی هم میاد یا برای کنسول هست؟ کدوم کنسول ها؟!
برای pc میادنقل قول:
واسه کنسولهای ps3 و xbox360 خیلی وقت پیش اومده
اویل 5 رو بد ترکوندم
همه ی اچیومنتاش رو بیاز کردم همه ی اسلحه ها و گنجاش رو بدست آوردم و هر 30 تا لوح تو بازی رو هم هیت کردم
مرسنریزشم که همه ی آدماش رو وا کردم با حال ترینشون کریس استارز با جفت وسکرها بودن
اگه سوالی داشتین ما در خدمتیم
آقا من دوباره دارم بازی رو تموم میکنم!
آخرین مرحله جایی که وسکر عجیب غریب شده رسیدم!
اما نمیدونم چی شد واقعا اشتباه بزرگی کردم!
همون اول بهش یک RPG زدم و از بازی هم بیرون نیومدم!!!
بعدش رسیدم به CheckPoint اونجا اعصابم خورد شد رفتم بیرون!
حالا دوباره از جایه هواپیمایه افتادم!
بدبخت شدم!:41:
یک دونه RPG بیشتر ندارم!
هیچی گرینیت لانچرم ندارم!
8 تا تیرم بیشتر ندارم!!!
یک نارنجک آتیشی با یک جون و 23 تا تیر وینچستر ( که برا شیوایه ) و یک وینچستر ( یک نوعه دیگه ) که 5 تا تیر بیشتر نداره! با 3800 تا پول!!
میگین چه غلطی کنم :دی :31:
من این بازی رو 6،7 بار تموم کردم اما به این مشکل نخوردم تازه با راکت لانچر بی نهایت همون دفعه اول که با جیل 2 به 2 مبارزه می کنیم دیفیتش کردم
با مگنوم و دیسرت ایگلم می تونی راحت بزنمیش به شرطی که آپگریدشون کرده باشی
خبر ناراحت کننده gamespot اعلام کرده که تاریخ انتشارش
# Release: Sep 29, 2009
تا خود کپکام اعلام نکنه اینا همه کشکه ! البته کپکام گفته بود اواخر 2009 ! باز این سپتامبر میتونه درست باشه یه جورایی !
خسته نباشی ... :31:نقل قول:
من شنیده بودم قراره تیر ماه بیاد ! یعنی این ماه مثل اینکه عقب افتاد !!
این یه قلم رو شرمنده ! گیم اسپات قبل از اینکه شرکت بازی رو برای پی سی معرفی کنه نخسه پی سی رو تایید کرد ! من اولش دیگهنقل قول:
ا خود کپکام اعلام نکنه اینا همه کشکه ! البته کپکام گفته بود اواخر 2009 ! باز این سپتامبر میتونه درست باشه یه جورایی !
اعتمادمو از دست دادم ولی بازم دیدیم که کپ کام هم تایید کرد ! و الانم میگم اگه گیم اسپات گفته قبول ! البته این دلیل بر این نمیشه که با
نمره هاش موافق باشم من با اخبار و نخسه هاش موافقم !
با تشکر ، خشایار
بابا چی شد تو تابستون برا پی سی میاد یا نه چون من از مهر کمتر وقت می کنم بازی کنم
عزیزان اینا میخوان کاری کنن که ما بریم xbox360 بگریم مقاومت کنین مقاومت
نقل قول:
بابا چی شد تو تابستون برا پی سی میاد یا نه چون من از مهر کمتر وقت می کنم بازی کنم
انشاال...ه یک ماهه دیگه ! میادنقل قول:
Sep 29, 2009
با تشکر ، خشایار
تاریخ انتشار نسخه PC بازی به صورت رسمی اعلام شد، 15 سپتامبر.
دوست من میشه منبع رو لطف کنید!!
نقل قول:کد:http://www.gamespot.com/news/6213453.html