منچستر فوتبال بازی کرد و باخت .
فوتبال زیبایی بود .
منچستر فوتبال بازی کرد و باخت .
فوتبال زیبایی بود .
خط مياني خوب نبود و بعد تعويضها هم كم كم همون نيمچه حمله ها هم كمرنگ شد
بارسا بيشتر تمركز داشت تا منچستر : از همون ابتدا مشخص بود و گل زود هنگام هم شد مزيد بر علت
چیزی که واضح بود بارسا بر خلاف تصور همگان فوتبال هجومی ارائه نکرد و شاید گواردیولا بعد از بازی مقابل چلسی فهمید و یاد گرفت که باید مخلوطی از دو تاکتیک رو ارائه بده.
بارسا یونایتد رو دست کم نگرفت و در واقع خودش رو پایین تر قرار داد و با صبر بسیار بازی کرد.
فوتبال زیبایی از دو تیم ندیدیم چون تاکتیک حرف اول رو میزد.
قسمت اول حرفتو قبول دارم بارسا منچستر رو دست کم نگرفت. نبایدم میگرفت چون منچستر تیم کوچیکی نیست ولی اینکه خودشو پایین تر قرار داد یعنی چی ؟ بارسا با حفظ توپ و پاسکاری تک ضرب رو اعصاب منچستر راه میرفت. دیدی که منچستر چند تا کارت زرد گرفت. بارسا داشت با منچستر بازی میکرد. بازی با چلسی تجربه خوبی برای گواردیولا بود. مطمئنم اگه الان اون بازی تکرار باشه بارسا چلسی رو به خاک سیاه مینشونه.نقل قول:
بارسا یونایتد رو دست کم نگرفت و در واقع خودش رو پایین تر قرار داد و با صبر بسیار بازی کرد.
فوتبال زیبایی از دو تیم ندیدیم چون تاکتیک حرف اول رو میزد.
پایینتر قرار داد یعنی اینکه بارسا بازی همیشگیشو مثل اون بازی که جلوی بایرن یا اون 6 تایی ها انجام داد نکرد .نقل قول:
بارسا حمله کرد ولی دفاع هم میکرد . چیزی که جلوی بایرن و ریال اصلا نکرد ! فقط کوبید تو اون 2 تا بازی !
منچستر هیچی از ارزشهاش کم نشد .
آقا طرفدارای بارسا و منچستر تو این فروم فرقی ندارن چرا ؟! : دی
چون همه از بازی زیبا خوششون میادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید بالاخره فوتبال زیبایی بود یا نبود؟
خوب منم باید بگم که خیلی ناراحتم و تا الان داشتم فکر می کردم و همینطور که معلومه خوابم نبرده.
اما خوب بالاخره با خودم تا حدودی کنار اومدم.
نیمه اول یه موقعیت خوبو از دست دادیم و سر یه موقعیت متوسط با اشتباه پیاپی 2 بازیکن گل خوردیم.
خوب نه فقط فوتبال هر قطعه ای از زندگی میشه گفت یه فوتباله.گاهی آدمها هم تو یه پیچش عجیب از احتمالات گرفتار میشن.
شاید بعضیا بگن که تیمی(و یا کسی) که بهتر از موقعیتاش استفاده کنه برنده بازیه اما واقعاً یه وقتایی هر کاریم بکنی نمیشه یه چیزایی رو تغییر داد.
به هر حال موضوع این نیست که منچستر برد یا نبرد موضوع اینه که حتی اونطور که باید نجنگید و نمیدونم چرا.
شاید بارسا منطقی تر و دقیق تر بازی کرد.
به هر حال منچستر لایق بهترین عنوانهاست فقط امیدوارم در چنین میدانهایی خودشو نشون بده که لایق نام و آوازه شه نه فقط برابر تیمایی مثله پورتو یا آرسنال و...
ولی
The Phoenix Rises from Ashes Again.
همیشه درود بر منچستر ،درود بر منچستر،درود بر منچستر.
اصلا فوتبال قشنگی نبود ... بارسلونا فقط حفظ توپ می کرد ، برای هر 5 متری که جلو میومدن پاس های زیادی می دادن و بازی هیچ هیجانی نداشت ، جز چند دقیقه ی اول و چند دقیقه ی آخر قبل از اینکه گل وم رو بخورن ... منچستر نباید اون ضربه آزاد های ابتدای بازی رو از دست می داد . اون گل اول هم اشتباه ویدیچ و دروازه بان بود ، تعجب کردم چجوری این ضربه رو نگرفت ...
کلا بعضی روز ها روز یه تیم نیست
اشتباه ویدیچ تو نیمه اول تمام برنامه ها بهم ریخت واقعا این اشتباه از ویدیچ بعید بود
گل دوم هم روی 2 تا اشتباه پیاپی اورا بود
در کل اتفاقی خاصی نیفتاد مطمئن باشید ما سال دیگه هم مدعی هستیم و تیممون دوره ای نیست که 2 سال قوی باه و 2 سال دیگه....
منچستر با این باخت فهمید که استفاده از بازیکنان اصلی چقدر ماثر میتونه باشه
مثلا بازی دادن کامل اسکولز و بازی ندادن به پارک.
ولی باور کنید منچستر بازی خوبی رو ارائه نداد.انصافا نداد.
و بازیکنان منچستر ه از این باخت خیلی پشیمونن چون بهتر از این هم میتونستن بازی کنن.
ولی بهر حال دمشون گرم.همین جام رو پارسال ما بردیم.
فرق بازیکن آسیایی و اروپایی اینجا مشخص میشه دیگه پارک موقعیت به اون خوبی حروم کردنقل قول:
اصلا فوتبال قشنگی نبود ... بارسلونا فقط حفظ توپ می کرد ، برای هر 5 متری که جلو میومدن پاس های زیادی می دادن و بازی هیچ هیجانی نداشت ، جز چند دقیقه ی اول و چند دقیقه ی آخر قبل از اینکه گل وم رو بخورن ... منچستر نباید اون ضربه آزاد های ابتدای بازی رو از دست می داد . اون گل اول هم اشتباه ویدیچ و دروازه بان بود ، تعجب کردم چجوری این ضربه رو نگرفت ...
اون گل واقعا میتونست تمام معادلات به هم بزنه
دقیقا ... اون صحنه که جلوی دروازه پارک دو سانت نپرید تا سرشرو بتوپ بزنه ... فقط چشماش رو بست و سرش رو خم کرد ...نقل قول:
فرق بازیکن آسیایی و اروپایی اینجا مشخص میشه دیگه پارک موقعیت به اون خوبی حروم کرد
اون گل واقعا میتونست تمام معادلات به هم بزنه
اون صحنه اگه توز و یا رونالدو بودن کار تموم بودنقل قول:
دقیقا ... اون صحنه که جلوی دروازه پارک دو سانت نپرید تا سرشرو بتوپ بزنه ... فقط چشماش رو بست و سرش رو خم کرد ...
من وقتی آمار 10 دقیقه اول دید ( 5 شوت به صفر ) گفتم که بازی گرفتیم ولی همون لحظه ویدیچ...
دیشب وین رونی هم خوب نبود و اصلا خوب بازی نکرد که واقعا عجیب بود چون رونی بایکنی هست که معمولا افت نداره
راستی مگه رونی مهاجم نوک نبود قبلا ؟؟نقل قول:
دیشب وین رونی هم خوب نبود و اصلا خوب بازی نکرد که واقعا عجیب بود چون رونی بایکنی هست که معمولا افت نداره
قبلا تو اورتون ولی تو منچستر بیشتر به عنوان گوش کناری و مهاجم مکمل بازی می کنهنقل قول:
راستی مگه رونی مهاجم نوک نبود قبلا ؟؟
دیشب رونالدو مهاجم نک بود
آهان پس یعنی هر تیمی اگه مقابل یه تیم دیگه هم حمله کنه هم دفاع یعنی خودشو پایینتر از حریف گرفته ؟ نتیجه گیری بی ربطی بود. بارسا جلوی رئال و بایرن فقط حمله کرد چون اونا کل زورشونو میزدن که فقط بتونن جلوی بارسا دفاع کنن و فرصتی برای حمله نمیتونستن ایجاد کنن. یعنی این رابطه اینجوری بود بایرن و رئال <<<<<<< بارسانقل قول:
ولی منچستر از رئال و بایرن قوی تر بود و هرزگاهی یه حمله ای هم میکرد یعنی رابطه اینجوری بود :
منچستر <<< بارسا
در هر صورت همه تیمها جلوی بارسا تعظیم کردن...
ببینید دوستان قهرمان شدید مبارکتون باشه حقتون بود
ولی خواهخش میکنم دیگه جو اینجا بهم نزنید یه نگاه به پست بالا بندازید واقعا شرم آوره!!!!!
رئال و بایرن اصلا قابل قیاس با منچستر نیستن حتی اینتر و لیورپول و چلسی و... اینا هم در سطح بارسا و منچستر نیستن و بارسا هم خودش این فصل از کل فوتبال دنیا جدا کردنقل قول:
آهان پس یعنی هر تیمی اگه مقابل یه تیم دیگه هم حمله کنه هم دفاع یعنی خودشو پایینتر از حریف گرفته ؟ نتیجه گیری بی ربطی بود. بارسا جلوی رئال و بایرن فقط حمله کرد چون اونا کل زورشونو میزدن که فقط بتونن جلوی بارسا دفاع کنن و فرصتی برای حمله نمیتونستن ایجاد کنن. یعنی این رابطه اینجوری بود بایرن و رئال <<<<<<< بارسا
ولی قبول کن اشتباه ویدیچ تمام معادلات بازی عوض کرد
واقعا این جور جاموندن برای یه مدافع توی یه همچین سطحی واقعا عجیب بود
چیو قبول کنم ؟ اشتباه ویدیچ ؟ تا اونجایی که من میدونم تمام گلهای فوتبال رو اشتباه بازیکنهای حریف به ثمر میرسه حالا یا مدافع یا دروازه بان... اصلا اگه اشتباهی صورت نگیره که گلی به ثمر نمیرسه. تو اون صحنه ویدیچ فکر کرد اتوئو مستقیم شوت میزن واسه همین حواسش به جلوش بود تا با پا جلوی ضربه رو بگیره اما اتوئو ضربه نزد و اون حرکت استثنایی رو کرد. در ضمن تیمی که با یه گل اونم اوایل بازی همه معادلاتش به هم بریزه که به درد نمیخوره. وقتی بارسا گل اولو زد هنوز 80 دقیقه دیگه از بازی مونده بود... اما حقیقتا منچستر زورش نمیرسید. که گل بزنه. در حالیکه بارسا چندین موقعیت عالی دیگه به دست آورد منچستر فقط درجا میزد... من فقط از این موضوع مطمئنم اگر بارسا با همه بازیکنهاش تو زمین بود و همچنین آنری آمادگی کامل داشت باید منتظر یه نتیجه عجیب دیگه بودیم.نقل قول:
بچه هاي بارسا : هر تاپيك واسه خودش يه حرمتي داره دليل نداره كل كل راه بندازين با هم
منچستر هم يه زماني 4 تا جام در يه فصل گرفت : همه چيز امكان پذيره شايد سال بعد باز منچستر بره فينال و بارسا حذف بشه و شايد هم برعكس
واسه جك و طنز و طعنه هر كي بهتره بره تو تاپيك خودش
دوستی دو تا تاپیک منچستر و بارسا رو که از معدود تاپیکهایی هستند که هیچ وقت با هم مشکلی نداشتن رو بهم نزنید
دیروز عجب روز مضخرفی بود
از اون روزایی که هیچ وقت یادم نمی ره
باخت پرسپولیس .. باخت منچستر
اااااااااه
من که وقتی گل دومو خورد دیگه رفتم خوابیدم:29:
راستی تلویزیون مراسم اهدای کاپ قهرمانی رو نشون داد؟
تقریبا همش رو نشون داد. چیز خاصی نداشت واسه سانسورنقل قول:
اره ، البته بدون صدانقل قول:
این گزارش گرم تریپ غمگین ورداشته بود ،
:27:
تيم منگستر از دقيقه ي 60 به بعد داشت راه ميرفت! نفس كم آوردن ! چون تو باشگاههاي انگليس بودن ، تو اتحاديه هم بودن تو جام حذفي هم همينطور تازه ، ليگ يه تيم خوب هم نداره!! حالا ليگ ما :: آرسنال،چلسي، ليورپول ، معلومه نفس كم مياريم و خسته ميشيم!
نقل قول:
چون همه از بازی زیبا خوششون میاد
اتفاقا دیشب بازیه چندان قشنگی رو ندیدیم ! هیچ کدوم از 2 تیم خیلی خوب نبودن !
یه بازیه کاملا متوسط که بارسا بهتر بود !
میبینم که طرفداران بارسا اومدن اینجا و قصد بهم زدن جو رو دارن !
بالاخره نوید جون هر کسی باید شخصیتش نشون بده دیگه ( البته بلانسبت طرفدارای گل بارسا)نقل قول:
واقعا متاسفم
حتی شوخیش هم بده !نقل قول:
تيم بهتربرنده شد
سرآلكس فرگوسن: بايد از بارسلونا تمجيد كرد
سرآلكس فرگوسن با شكست چهارشنبه شب شياطين سرخ برابر بارسلونا در فينال ليگ قهرمانان اروپا نتوانست به ركورد باب پيسلي و سه عنوان قهرمانياش در ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي اسكاتلندي منچستريونايتد در صورتي كه ميتوانست تيمش را به قهرماني در فصل جاري رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا برساند، به ركورد سه قهرماني باب پيسلي سرمربي سالهاي دور ليورپول ميرسيد. به اين ترتيب پيرمرد 67 سالهي اسكاتلندي براي رسيدن به اين ركورد بايد دست كم يك سال ديگر صبر كند.
فرگوسن پس از شكست دو بر صفر شاگردانش گفت: « ازعملكردمان بسيار ناراحتيم. درمورد برخي از بازيكنان هم اوضاع اين گونه است. ما بهترين كاركردمان را وقتي كه در دفاع خوب عمل ميكرديم، بروز ميداديم. اما در اين بازي اين طور نشد. به ويژه در صحنهي گل نخست. ما برنامه نداشتيم، بخواهيم اين قدرسريع گل بخوريم. بايد از تيم بسيار خوب بارسلونا تمجيد كرد. تيم بهتر برنده شد.»
فرگوسن در بخش ديگري از صحبتهايش عنوان كرد: «ما كاركرد خوبي داشتيم و در اين ميان به بازي پاياني هم رسيديم. اما، موفق نشديم ببريم و هيچ تيمي تاكنون نتوانسته است از عنوان قهرمانياش دفاع كند. در اين بازي فرصت زيادي داشتيم اما، از برخي از بازيكنانم انتظار بيشتري داشتهام. ما هرگز از گل نخستمان خارج نشديم. پس از آن گل مسي در ميانهي ميدان آزاد شد و اوضاع را بر ما سخت كرد. وقتي آنها توپ را در اختيار داشتند، دقايق زيادي طول ميكشيد تا ما دوباره آن را بدست بياوريم و آن وقت ديگر نميتوانستيم با توپ كاري بكنيم. رسيدن گوآرديولا به قهرماني در نخستين فصل كارياش فوقالعاده است. همهي بازيكنان او ميخواهند بازي كنند. توپ را در اختيار داشته باشند و از فوتبالشان لذت ببرند. بايد به او براي اين موضوع تبريك گفت.»
منچستر يونايتد بازمي گردد
گيگز: تيم هاي بزرگ هم بايد شكست را بپذيرند
رايان گيگز پس از ناكامي شياطين سرخ در دفاع از عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا گفت، يونايتد به جاي آن كه از اين باخت فرار كند فصل آينده دوباره براي قهرماني تلاش خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك ولزي منچستر يونايتد پس پايان بازي چهارشنبه شب ليگ قهرمانان اروپا ميان تيم هاي منچستريونايتد و بارسلونا گفت: "به دست آوردن اين جام بسيار دشوار است. تيم هاي بزرگ هم بايد شكست را بپذيرند. با اين حال آنها مقابله به مثل خواهند كرد و ما هم درست همين كار را خواهيم كرد."
گيگز ادامه داد: "بارسلونا از هيچ موقعت ساخت و گلزني كرد. ما هم از شر آن گل خلاص نشديم و به خودمان نيامديم. آنها وقتي با يك گل جلو مي افتند، بهترين تيم دنيا مي شوند. آنها توپ را به خوبي كنترل مي كنند و بهترين تيم ها را نيز وادار به تماشا مي كنند. ما در نيمه دوم نيز فرصت هايي داشتيم و مي توانستيم گلزني كنيم. آن وقت شايد بازي ديگري از آب در مي آمد."
آره بده ولي واقعيت دارهنقل قول:
هرگزبازي خودمان را انجام نداديم
فان در سار: شايسته شكست بوديم
رم براي ادوين فان در سار شهري خاطره انگيز نيست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دروازه بان هلندي شياطين سرخ چهارشنبه شب براي دومين بار در ورزشگاه المپيك رم ناكام ماند و نتوانست ليگ قهرمانان اروپا را به دست بياورد. او پيش از بازي چهارشنبه شب، در سال 1996 همراه با آژاكس برابر يوونتوس در همين ورزشگاه و همين رقابت ها ناكام مانده بود. فان در سار پس از شكست 2 بر صفر تيمش برابر بارسلونا با تن دادن به اين شكست گفت: "اگر ما گل تساوي را به ثمر مي رسانديم، هنوز فرصت براي هر كاري وجود داشت. اما پس از گل دوم كارمان تمام شد."
گلرهلندي منچستريونايتد كه با روزنامه ي هلندي "تلگراف" صحبت مي كرد، ادامه داد: "از گل ساموئل اتوئو كاملا شگفت زده شدم. مهاجمان به طور معمول اين گونه توپ ها را به عقب پاس مي دهند، با اين حال او توپ را به ناگهان به سمت دروازه شليك كرد و كاري را انجام داد كه روماريو پيش از اين هميشه مي كرد."
او درباره ي قهرماني بارسلونا هم گفت: "ما شايسته ي شكست بوديم. به جز ده دقيقه ي نخست هرگز فوتبال بازي نكرديم. هرگز تنوانستيم بازي خودمان را انجام بدهيم."
داره یا نداره ... به شما دخیل میشه ؟ نمیشهنقل قول:
آره بده ولي واقعيت داره
اينجا تاپيك منچستره نه بارسلونانقل قول:
اگر هم كسي مياد تو تاپيك شما و نظمش رو به هم ميزنه بريد شكايت كنيد
خيلي بچه گانه است كه شما يه كار غير منطقي رو به همون شكل پاسخ بديد
دوستان متاسفم که این حرف رو بیان میکنم ولی به نظرم پیر مرد تمام نشدنی شیاطین سرخ دیشب تمام شد . ( البته امید وارم اشتباه بکنم ولی با وجود اینکه از بارسا متنفرم دیشب به غیر از ده دقیقه اول تقریبا بازی یکطرفه ای رو شاهد بودیم ) . با توجه به بازی دیشب شاید حالا راحت تر بتونیم به گاس هیدینک کبیر به خاطر اون سبک بازیش مقابل بارسا به خصوص در دیدار رفت حق بدیم و به نظرم گاس هیدینک بیش از هر کسی شایسته ستایش بود چون اگر اشتباه نکنم چلسی تنها تیمی بود که در نیوکمپ دراین فصل از بارسا گل نخورد.
قضیه اصلا اون چیزی که شوما فکر میکنی نیست رفیق ...
به هر حال ممنون بابت یادآوری محترمانتون
من كه اصلا واسه باخت ديشب ناراحت نشدم چون اصلا شانسلونارو فيناليست حساب نميكردم و نميكنم چون حقش نبود اما حيف شد خيلي بعيد ميدونم كريس امسال بهترين بازيكن انتخاب بشه يعني نميشه . حيف .