[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست ؟ من چند روز نیستم . عید همگی مبارک:40::40::40::40::40:
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ديهگو بازيكن برزيلي وردربرمن آلمان كه قرار بود در ابتداي فصل به رئال مادريد ملحق شود، روز گذشته توسط وكيل خود در دفتر مكاتبات رئال قرارداد داخلي بست.
اين ادعا كه توسط اكثر روزنامه هاي اسپنيايي تاييد شده است، در مطبوعات آلمان و به نفع باشگاه آلماني وي در حد يك شايعه عنوان شد.
در هر حال تيم اول پايتخت اسپانيا براي فصل آينده ستارگان بزرگي را به اردوي خود فرا مي خواند كه ديهگو يكي از همين گزينه ها است.
بد بخت شدیم رفت اینو بخونید....
رسانه های اسپانیایی امروز فاش ساختند که مصدومیت نیستلروی شدیدتر شده است و به احتمال زیاد باید عمل کند.
نیستلروی که گمان می رفت زمان مصدومیتش دیگر به پایان رسیده است و انتظار می رفت برای بازی در برابر والنسیا اماده شود با انتشار این خبر شایعه شده است این هلندی تا اخر فصل دیگر نمی تواند برای رئال بازی کند.
نیستلروی در بازی برابر المریا از ناحیه قوزک پای راست دچار مصدومیت شد اما با وجود مصدومیت در ان بازی رئال را در برابر بتیس - بازی رفت لیگ قهرمانان در برابر رم و سرانجام در برابر ختافه همراهی کرد .
پزشکان کیلینیک باشگاه معتقدند بهترین راه برای این مهاجم استراحت کردن است و با انجام این کار می تواند در ۴ بازی اخر فصل در مقابل اوساسونا - بارسلونا - ساراگوسا و لوانته رئال را همراهی کند.
اما نظرات متفاوت هستند و بعضی ها نیز معتقدند او تا پایان فصل بازیها را از دست خواهد داد.
مسئولان باشگاه رئال مادرید در برابر این خبر سکوت کردند تا اینکه کمی بعد از ساعت ۱۳ به وقت اسپانیا در وب سایت رسمی خود اعلام کردند :
رود ون نیستلروی مهاجم هلندی باشگاه رئال مادرید به خاطر مصدومیت در قوزک پای راستش امروز تحت یک تست پزشکی قرار خواهد گرفت تا این رویه در هلند و زیر نظر دکتر ون دایک متخصص امور مفصل و به کمک پزشکان کیلینیک باشگاه ادامه پیدا کند.
حلا چه گلی بگیریم سرمون .داش نیستر مصدوم رائول مصدوم روبن مصدوم . روبینییوهم که آماده نیست :41::41::41:.حلا باید این سولدادوی معلول ثابت بازی کنه
اینا همه دسیسه های دشمنانه:21:
خیلی بازیکن توپیه:5:نقل قول:
خیلی به بازیش علاقه دارم مخصوصا سانترهای با بیرون پاش عالیه
رئال اگه کارسما رو بخره دیگه نیازی به رونالدو نیست
فعلا...:40:
اسپالتی در رئال ؟!
مسئولان باشگاه رئال مادرید علاقمند هستند تا مربی موفق تیم اس رم لوچیانو اسپالتی را به خدمت بگیرند.
مدیر ورزشی باشگاه رئال مادرید پدیا میاتوویچ یکی از هواداران پر و پا قرص این مربی است و معتقد است عملکرد وی در تیم رم بسیار خوب بوده است و قصد دارد تا اگر برند شوستر موفق نشد قهرمانی در لالیگا را برای رئال به ارمغان بیاورد این مربی را جانشین شوستر کند.
اسپالتی نیز در بازی برگشت اس رم در برابر رئال مادرید از علاقه مادریدی ها به خودش باخبر شد.
کاپلو : بکهام استحقاق دعوت شدن به تيم ملی را داشت فابیو کاپلو از اینکه دیوید بکهام ستاره تیم گالاکسی را به تیم ملی انگلیس دعوت کرده است خوشحال است.
همان طور که می دانید در چند روز اخیر اسامی بازیکنان تیم ملی انگلیس برای بازی دوستانه هفته اینده این تیم در برابر فرانسه اعلام شد که نام دیوید بکهام ستاره سابق رئال مادرید نیز در ان دیده می شود.
کاپلو در مورد دعوت بکهام به تیم ملی گفت :
من همیشه گفته بود که اگر دیوید به اندازه کافی اماده باشد او را به تیم دعوت خواهم کرد.
من فرانکو بالدینی را به امریکا فرستادم تا بازیهای او را ببیند و بالدینی نیز از امادگی بالای بکهام به من خبر داد.
سرمربی سابق تیم ملی انگلیس و فعلی منچستر سیتی اریکسون نیز در مورد دعوت مجدد بکهام گفت :
از اینکه بکهام دوباره به تیم ملی دعوت شده است بسیار خوشحالم و معتقدم او مستحق انجام صدمین بازی ملی خودش هست.
درنت : اميدوارم نيستلروی به ال کلاسيکو برسد
شوستر گفته است که امسال سال سازگاری و جور شدن تیم است احساس شما در داخل تیم چگونه است ؟
احساس خوبی دارم و معتقدم حق با مربی است ما باید قدم به قدم و کم کم جلو برویم و باید صبور باشیم و ببینیم چه پیش خواهد امد .
تیم را چگونه می بینید در حالی که به نظر می رسد کمی افت کرده است ؟
نمی شود که در کل فصل عالی بازی کرد و زمانی نیز می رسد که تیم افت می کند ولی ما باید حتی زمانی که وضعیت خوبی نداریم باز سخت کار کنیم و مثل یک تیم کارها را به جلو هدایت کنیم.
پیروزی در برابر والنسیا خیلی مهم است تا بتوانید اختلاف خود را با تیم دوم حفظ کنید ...
البته . ما ۷ امتیاز از بارسلونا بیشتر داریم و هدفمان این است که تمام بازیها را برنده شویم.
صحبتهای زیادی در مودر هانتلار می شود او را چگونه توصیف می کنید ؟
من در کنار او تا به حال بازی نکرده ام بلکه در برابرش بازی کرده ام و اولین باری است که خبر علاقمندی باشگاه نسبت به او را می شنوم اما نمی توانم در مورد او چیزی بگویم چون که او را نمی شناسم.
حذف بارسلونا از جام حذفی خبر خوبی است یا خبری بد ؟
برای ما فرقی نمی کند بلکه ما باید خوب بازی کنیم و انها را تسلیم خود کنیم و نشان دهیم که قهرمان هستیم.
ایا تا به حال با نیستلروی صحبت کرده اید ؟
خیر اما قصد این کار را دارم . نمی دانم که ایا به بازی با بارسلونا می رسد یا خیر ولی امیدواریم که برسد.
يوونتوس پيشنهاد خود را برای ديگو بالا بردش
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال یوونتوسی ها با یک پیشنهاد بالاتر از قبل در پی به خدمت گرفتن دیگو هستند .
یووه در هفته ی گدشته یک پیشنهاد ۱۵ میلیون پوندی برای این بازیکن داشت اما مارکا نوشت که این تیم قصد بهبود پیشنهادش را دارد .
دیگو اذعان داشته است که رئال را به یوه ترجیح می دهد اما یووه ایها می خواهند با یک سوپر پیشنهاد نظر این بازیکن را عوض کنند . او با این قرارداد به جمع پردر آمدهای باشگاه یعنی دل پیرو - ندود و بوفون می پیوندد .
آقا بازی رئال امشب یا فردا این شبکه سه به طور کل اخبار ورزشی رو تعطیل کرده
خیلی نامردن اگه پخش نکنن اونوقت بهترین بازیهای فصل از دستمون می پره:41:نقل قول:
رئال - والنسیا
چلسی - آرسنال
منچستر - لیورپول
اینتر - یوونتوس
دیگه بازی از اینها بهتر جایی سراغ دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از شماره روابط عمومی
فعلا:40:...
ما پارسال هم وقتی جشن قهرمانی رئال رو ندادن میخواستیم با بچه ها بریم جام جم . من که رفتم اصفهان ولی اگه بازی رو پخش نکردن . بادو تا رئالی دیگه میام تهران میریم جام جم میگیم آخه مگه پیامک از دیار باقی و مرد هزار چهره ارزش داره که بازی رئالو پخش نمیکنید ............ نامردا :4::4:. در مورد زنگم ما سه تا پسر خاله ایم هر کدوم با یه شماره زنگ میزنیم تا یه فرجی بشه:42::42::42:
بچه ها به نظر من زنگ نزنین .ما که هنوز زنگ نزدیم ولی یکی ا ز بچه ها تو تهران زنگ زده جوای درستو حسابی بهش ندادن . تازه اگر بازی ساعت8 باشه که فیلم داره اگه9 باشه که بازم با فیلم شبکه 3 میخوره اگه 10باشه کانال یک پیامک از دیار باقی رو داره اگه 11 باشه که مرد هزار چهره داره بعدشم شبکه 3 انقدر تو روزای معمولی فوتبال داده که اگه تو عیدم فوتبال بده این خوانواده ها زنگ میزنن و اعتراض می کنن . بازی رئالم میدن فقط مثل بازی یووه با اینتر ساعت 1.5 میدن که دیگه فا یده ای نداره:41::41:
بازی رئال به وقت تهران 10:30که نمیده .باز جای شکرش باقی که بازی منچستر و لیورپول رو میده
ترکیب رئال
1 Casillas-Goalkeeper
4 Sergio Ramos- Defender
5 Cannavaro -Defender
3 Pepe- Defender
14 Heinze -Defender
8 Gago -Midfielder
23 Sneijder- Midfielder
14 Guti -Midfielder
19 Julio Baptista -Midfielder
7 Raúl -Striker
10 Robinho -Striker
منبع - سایت گل
نیمه اول بارسا 1 وایادولید1
دقیقه 60 رئال 2 والنسیا1 گلها دیوید ویا دقیقه 34 برای والنسیا و سلطان رائول دقایق 34 و57 برای رئال .به امید پیروزی ............:10::8:بارسام 4-1 برد:13::13:
2-2 بچه ها دعا کنید
این مصدومیت نیستر کار دست ما میده .آخه چرا قبل از مصدومیت به فکر جانشین نبودین...........
اگه قیرت رائولم نبود که هیچی
این بدبخت ها بارسلونایی ها ...
به وایادودید 4 تا گل زدن شی خوابشون نمی بره اون احمق ها ...
ما 7 تا زدیم بهشون ..
می خواهن با 4 تا گل قهرمان می شن فک کردن ...
واقعا اگه توی کله ی ادم کاه هم باشه همچین فکری نمی کنه ...
حتی خروس هم می دونه دیگه انگار شاهکار کردن ...
yani khak bar sare in cannavaro man az hamoon avale fasl goftam in dare gand mizane nabayad bazish bede 10 bazi be khatere eshtebahate in divane bakhtim bedarde time shamooshak ham nemikhore
ما یه مدافع خوب و کم اشتباه می خواهیم ...
په په بازیش عالی هست ولی بعضی وقت ها سوتی میده ..
ما یکی مثل تری می خواهیم ...
منظورم جای کاناووارو بود ...
من 100 در صد به په په اعتقاد دارم ...
مخصوصا وقتی که پاهاش رو خلاف خودش قرار می ده هیچ کس نمی تونی توی اون حالت ازش رد بشه ...
دی استفانو : غيبت رائول در تيم ملی به سود رئال مادريد است
الفردو دی استفانو رئیس افتخاری باشگاه رئال مادرید معتقد است غیبت رائول در تیم ملی به سود تیم رئال مادرید است .
امسال بهترین سال رائول از سال ۲۰۰۲ به این ور است و الفردو دلیل این امر را بازی نکردن رائول در تیم ملی اسپانیا می داند چون رائول فقط تمام حواس خود را معطوف به باشگاهش می کند.
اسطوره باشگاه رئال مادرید گفت :
ما نباید از دعوت نشدن رائول به تیم ملی ناراحت شویم چون در این صورت رائول مدام برای رئال گلزنی خواهد کرد و باعث پیروزی تیم خواهد شد و این همان چیزی است که ما می خواهیم.
این ارژانتینی معتقد است با احیا شدن و جوان شدن دوباره رائول باید رئال مادرید از این فرصت جهت حفظ فاصله خود با بارسلونا استفاده کند تا برای دومین سال متوالی قهرمان لالیگا شوند :
از بین بردن ۸ امتیاز اختلاف در لیگ اسپانیا به خاطر نزدیکی تیمها بسیار سخت است اما دیدیم که پارسال رئال این کار را کرد اما الان رئال مادرید باید ۴ امتیاز اختلاف خود با تیم دوم جدول بارسلونا را حفظ کند و الان بهترین زمان است.
ما در دو بازی اخیر خود شکست خورده ایم اما اگر بازیکنان بار دیگر خوب بجنگند می توانیم صدرنشینی خود را حفظ کنیم.
امسال رئال بازم قهرمان میشه . فاصله هم از اینا که هست بیشتر میشه.
100%
کارسما - بنزما و دنیل الوز ۳ بازیکنی هستند که برند شوستر از مسئولان رئال مادرید خواسته است انها را در صدر لیست خرید قرار دهند.
برند شوستر اسامی بازیکنانی را که معتقد است می توانند سطح بازی رئال مادرید را بالا ببرند به رامون کالدرون و میاتوویچ اعلام کرده است.
به گزارش مارکا برند شوستر اسم ۶ بازیکن را تحویل مدیران باشگاه داده است : کریم بنزما ( لیون ) - دنیل الوز ( سویا ) - ریکاردو کارسما ( پورتو ) - یان هانتلار ( اژاکس ) - کریستین پولسن ( سویا ) - ماریو گومز ( اشتوتگارت )
بر خلاف ادعای میاتوویچ که قبلا گفته بود رئال در فصل نقل و انتقالات تابستانی خیلی فعال نخواهد بود به نظر می رسد با این لیست ؛ رئال یکی از شلوغترین تابستانهای خود را در پیش رو دارد.
همان طور که پیداست این لیست نمی تواند برای رئال خیلی هم ارزان باشد و رئال باید بهای زیادی بابت این همه ستاره بپردازد.
بنزما قبلا اعلام شده بود ممکن است یک فصل دیگر در لیون بماند و کارسما نیز اماده ترک پورتو است و فقط منتظر است که ببیند کدام تیم پول بیشتری بابت او خواهد پرداخت.
در این لیست دو بازیکن را از تیم سویا می بینیم که هر چند کالدرون رابطه خیلی خوبی با دل نیدو رئیس سویا دارد اما به نظر نمی رسد این رئیس جاه طلب اجازه بدهد ستارگانش به این راحتی تیم را ترک کنند.
اما نام دو مهاجم دیگر نیز دیده می شود ( هانتلار و گومز ) که به نظر می رسد خرید این دو بازیکن راحتتر باشد هانتلار که صحبتها قبلا در مورد او شده است و رئال فقط باید کمی سر کیسه را شل کند و گومز مهاجم جوان تیم ملی المان که خرید او نیز خیلی نمی تواند برای رئال مادرید سخت باشد.
چرا نمیاین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به دلايلي كه اينجا نميگم ( چون شر به پا ميشه ) ما در جاي ديگري فعاليت مي كنيم.نقل قول:
كسي خواست بدونه به آي دي من PM بده :کد:kasra_khan2003
همون فروم عتیقه ه رو می گی ؟؟؟
تازه نفسی هستی واسه خودت اونجا ...
اخه چرا ؟؟؟/؟
آره، نمي دونم.نقل قول:
دوستان گفتن!
من هم ترجيه ميدم
اونجا لا اقل يه بارسائي نمياد حرف مفت نمي زنه!
خودمون همه كاره ايم!
بیا بی خیال ...نقل قول:
اخه اون جا وسط بیابون فقط خودتی تنها:27::27:
بیا اینجا من خودم هر بارسلونایی که اومد توی این تایپیک رو دهنش رو اسفالت می کنم ...
اشنایدر هافبک هلندی و جوان رئال مادرید از هم تیمی هایش خواست بیش از اینکه به بارسلونا و ویارئال فکر کنند به رشد و بهتر شدن تیم خودشان فکر کنند.
با دو شکست متوالی که رئال از والنسیا و لاکرونیا خورد حالا بارسلونا و ویارئال به ترتیب ۴ و ۶ امتیاز از رئال عقب هستند و ممکن است این اختلاف این هفته به ۱ و ۳ امتیاز برسد
اشنایدر هافبک رئال مادرید معتقد است که فکر کردن به بارسلونا و ویارئال بیش از انکه مفید باشد برای رئال ضرر خواهد داشت.
او در مصاحبه ای اینچنین گفت :
من هیچ فشاری از طرف بارسلونا و ویارئال احساس نمی کنم و ما فقط باید بدون اینکه به این دو تیم فکر کنیم به بازیهای خود ادامه دهیم.
فقط باید به خودمان و بهتر شدن تیم فکر کنیم و به اینکه هر بازی ای را که در پیش رو داریم باید ببریم.
ما لیگ را خیلی خوب شروع کردیم اما فصل بسیار طولانی است و ممکن است شما در چند وضعیت قرار بگیرید و این عادی است.
ما الان در وسط یک اوضاع بحرانی هستیم و فهمیده ایم که برای قهرمانی باید بجنگیم و اولین فینال ما در راه است و باید در برابر سویا بازی کنیم .
سویا تیم خوبی است اگر چه می دانیم بازی مهمی است اما نمی توانیم با وجود احساس فشار بازی کنیم و باید ارامش خود را حفظ کنیم.
اشنایدر یکی از ۱۳ بازیکنی بود که رئال را برای بازیهای ملی ترک کرد و در تیم هلند در کنار هانتلار بازی کرد بازیکنی که شایعات زیادی مبنی بر انتقال او از اژاکس به رئال به گوش می رسد :
من در کنار او در تیم ملی بازی کردم و او توانست در یک بازی سخت ۲ بار گلزنی کند. او در لیگ هلند بازی می کند جایی که او توانسته است گلهای زیادی به ثمر برساند اما این یک واقعیت است که نمی توان لیگ هلند را با لیگ اسپانیا یا ایتالیا مقایسه کرد.
اما با وجود این حرفها ؛ مطمئنم که او برای هر باشگاهی می تواند مهره ای مهم باشد چون بازیکن بسیار خوبی است.
با سلام به همگی دوستان :
اول باید بگم که ببخشید که یه ده روزی نبودم واس این بود که رفته بودم مسافرت و اینترنت هم یوخ!!!
دومآ باید بگم که دوستان بیاید و این تاپیک رو با اخبار داغ و بحث درباره رئال (نه هیچ تیم دیگری و نه اسپم )مث سابق به آتیش بکشیم باشه؟
سومآ راستی دوستان میگم همین تاپیک و همین سایت خیلی خوبه اگه جایی دیگر فعالیت میکنین اشکال نداره ولی شما هارو به هرکی دوست دارید اینجا رو ول نکنید.
خوب من از این به بعد یه پای هر بحثی هستم مث قدیما .
خوب اول به دوستان که من رو هنوز ندیدن و جدیدآ به دوستان ما افزودن تبریک میگویم و امیدوارم که روزهای خوبی را باهم بگذرانیم.
این هم چند خبر خوب واس شما:
{خوب خبر خوش و استثنایی اینه که یه چند تا از دوستان سابق دوباره دارن میان تا این جا بترکه حسابی وقتی اومدن میشناسینش اگه دوست داشتید از په په بپرسید .}
خبر اول رو په په گفته و باید بگم که واقعآ دیگه برنابئو داره تو اروپا که چی ارز کنم تو جهان داره یکه تازی میکنه ....بله نشان الیزه که چیز ساده ای نیست معرکه است .
خوب خبر دوم اینه که ورزشگاه رئال مادرید برای فینال 2010 لیگ قهرمانان باید از همین الان امادگی بگیرد بله این خبر رو رسمآ پلاتینی اعلام کرده است.
امیدوارم که لذت برده باشید .
خوب شد فقط چارلیز و اند موندن که اون ها هم باید پیداشون بشه ...
در ضمن یه خسته نباشید مخصوص برای محمد از طرف کل بچه ها باید بگم ..
چون توی این عیدی این تایپیک رو خوب بالا نگه داشت ...
سلام به همگی :
راستی mbn جان راس میگی باید به په په عزیز بگیم دست گلت درد نکنه خدا خیرت بده ایول.
از رائول خبر دارم که قراره با کسرا بیان ولی از چارلز چیزی نمیدونم شاید الان تو مسافرت هست.!
خوب دوستان الان ما 4 امتیاز با بارسا فاصله داریم و تا حالا در این دو ماه اخیر خیلی بد کار کردیم امیدواریم که دوباره همه برگردند به ترکیب و مصدوم ها دیگه برسن به ال کلاسیکو.
راستی کالدرون میخواد که یه خونه تکونی اساسی رو در دست داره و میخواد چند تای رو بفروشه و چندتایی رو هم قرض بده جمعآ 13 - 14 نفر از تیم خواهند رفت اخر فصل و بجاشون یه عده بازیکن بهتر میارن گرچه من این تیم رو خیلی دوست دارم فقط این مربی رو من قبول ندارم.
با تصميم مستقيم پلاتيني اعلام شد ؛ مادريد ميزبان فينال ليگ قهرمانان اروپا 2010
ورزشگاه اختصاصي رئال مادريد به عنوان محل برگزاري فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 2010 انتخاب شد.
به نقل از وب سايت رئال مادريد ، ميشل پلاتيني كه چندي پيش اين امتياز مهم را به مقامات و صاحبان ورزشگاه نيوومبلي انگليس داده بود به دلايل مالياتي و امنيتي با ابطال پيش قرارداد با انگليسي ها اين مهم را به مادريد واگذار كرد.
سانتياگو برنابئو ورزشگاه ملي اسپانيا كه در تصاحب باشگاه ثروتمند رئال مادريد است در سال 2010 ميزبان دو تيم فيناليست ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود حتي اگر يكي از اين تيم ها رئال مادريد باشد.
پلاتيني پيش از اين از ورزشگاه آليانس آره نا زمين اختصاصي بايرن مونيخ آلمان سخن گفته بود اما در نهايت پايتخت اسپانيا براي اين منظور انتخاب شد.
سلام به همگی :
خیلی عالی بود خبراتون از کاسیاس و په په تشکر میکنم و میخواستم بگم که نظرتون راجع به خرید های اخر فصل چیه دوست دارید که رئال کدوم بازیکنا رو به خدمت بگیره و کدوما رو بندازه بیرون؟
همه رو بریزه بیرون به جز
کاسیاس راموس په په دیارا گوتی مارسلو روبینیو رائول نیستروی
گاگو رو هم قرضی بدن بره چون جوونه ...
بازیکنایی که باید بخره که اصل مطلبه :
1.یه دروازه بان دوم (مهم نیست کی باشه از کاستیلا هم بیارن خوبه چون قرار نیست جای منو بگیره )
2.یه دفاع محکم قدرتی ... مثل تری یا مهی ریچاردز (باورتون نمیشه فقط19 سالشه از کانناوارو ی ما خیلی بهتر بازی می کنه توی منچستر سیتی هم هست ...)
3. یه دفاع چپ .. نمی دونم چون واقعا توی دفاع چپ قحطی داریم...
4.یه هافبک هجومی ...
البته باید وسط بازی کنه .. مثل کا کا ...
5.یه هافبک دیگه ...دیگو ...
6.مهاجم:کریم بنزما
7.مهاجم:ماریو گومز (این هم بازیش خوبه هم جوونه هم توی تیم ملی المان بازی می کنه)
اگه رئالی ها منو به عنوان اسکات استخدام می کردن بازیکنای خوبی رو می اووردم رئال به جای این
میاتتویچ
8.لویس فابیانو...
چند تا بازیکن فوق العاده جوون مقل دلارد و گرانرو و نگردو و چند تا به عنوان ذخیره بیاریم حاظرم شرط ببندم فصل بعد با اختلاف فاهشی اول می شدیم ...
مربی رو هم عوض کنیم ...
کاسیاس جون دست درد نکنه خیلی باهات موافقم.
کسانی که باید اونها رو بدست اوریم.
نظر شخصی من:
1:هافبک بسیار خلاق و خوب مثل:رونالدو -کاکا-دیگو-فابرگاس
2:مهاجم طراز اول:ابراهیموویچ-بنزما-حتی(رونالدینهو)گرچه که تموم شده ولی هنوز خلاق است...ووو تیاگو مارتین اگه نمیشناسین باید بگم که مسی جدید.یا یک مارادونای جدید
3:دفاع بسیار محکم:ویدیچ(اگه بتونن بیارنش)-ریچارد-تیری-انتونی فردیناند
4:دفاع بالین :اشلی کول-ایورا-کلیشی-زابالتا
5:مربی:خوزه مورینیو-
و اما کسانی که باید دکشون کنیم:
1:کسانی که باید کلآ برن-سولدادو-باپتیستا-کانوارو-ساویولا-برند شوستر
2:کسانی که باید قرضآ برن:درنت-مارسلو-کودینا-هیگواین
امیدوارم که خدا کمک کنه و یاری کنه و این اتفاقات بیفته و این تغییرات انجام بشه که اونوقت رئال گلستان میشه.
البته ما 2 تا مهاجم می خواهیم ...
به نظر من سولدادو هم بره قرضی یه جا بازی کنه خوبه ..
جوگا بونیتو خیلی با بازی واقعی فرق داره من الان روبینیوش رو داشتم توش یه بچه بود خیلی با توپ کار های قشنگی انجام می داد اگه قرار بود این کار ها رو توی بازی بکنه الان 2 برابر رونالدینیو و از این ها بهتر بوود...
هر کی بتونه توی جو بازی اون کارارو بکنه خیلیه الان
من خودم وقتی تنها واسه خودم بازی می کنم یه دریپ هایی می زنم خودم کف می کنم ولی این ها رو نمی شه توی مسابقه هم زد ..
اسم رونالدینهو اومد؟نقل قول:
اگر قراره روبینهوی جوگا رو در نظر بگیرید, رونالدینهوی جوگا رو هم در نظر بگیرید.
تازه رونالدینهو به دفعات نشون داده که در جریان بازی هم می تونه اون کارهارو بکنه.
...
راستی اون دریبل ها رو به کی می زنی؟ :31: