سلام به همگي اساتيد و دوستان عزيز
چه جوري ميتونيم يه فروشگاه آنلاين تو جوملا نصب كنيم ؟
ممنون ميشم اگر يكي از دوستان راهنماييم كنه .
Printable View
ببین این به درت می خوره ؟!!نقل قول:
بله یه چیزی میخوام تو همین مایه ها..مثلا میخوام خودم یه لیستی از مجموعه و زیر مجموعه ها تعریف کنم و هر مطلب رو توی یک بخش خاص اون قرار بدم و این لیست رو یه توی صفحه اصلی بذارم.نمیدونم منظورم رو درست گفتم یا نه!!
فروشگاه فارسی ندارم ... یعنی هنوز نتونستم پیدا کنم ...
چجوری نصب کنی که مثل همه ماژول و کامپوننت ها نصب می شه ... اما اینکه چی رو نصب و کنی و اوضاع فروشگاه چجوریه ... این تاپیک موضوعش همینه ... می تونی سوال رو اونجا بپرسی ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اولا به همه ي دوستان به خصوص مديريت اين بخش تبريك ميگم...من كلي استفاده بردم
تمام اين 185 صفحه رو خوندم و يه word درست كردم واسه خودم اونايي كه به دردم ميخورد يه 50 صفحه اي شد.
من 1سال پيش جوملا رو به صورت local نصب كردم ولي به خاطر يه سري مشكلات شخصي زياد روش كار نكردم الان دوباره تصميم باهاش كار كنم
سوال اول: تو يكي از پستا محسن خان گفتن از هاست free استفاده نكنين با 10،15 تومان ميشه صاحب هاست شد؟ميشه راهنمايي كنين از كجا هاست بگيرم؟
سوال دوم: بهترين قالب واسه يه شركت اطلاع رساني چيه؟
من ميخوام از جوملاي 1.5.9 استفاده كنم بخش مديريتش انگليسي و بخش كاربرش فارسي .ميخوام قالبشم خودم فارسي كنم البته با سعي و خطا
سلام
از webfa فضاي free گرفتم جوملا 1.5.9 رو از fantastico داخل cpanel نصب كردم محيطش فارسي بود ولي من زبان انگليسي رو انتخاب كردم چون ميخواستم قسمت مديريتش انگليسي باشه حالا اين قسمتشو چه جوري بايد پر كنم ؟next كه مي زنم error ميده
قسمتdatabase
Database Type ?
Host Name?
Username ?
Password ?
Database Name?
advanced settinds رو بايد چي كار كنم؟
به نظر خودم درست ميدم همون اطلاعاتي كه webfa داده رو وارد ميكنم پس مشكل چيه؟
نقل قول:
ورودتون رو تبریک میگم ..
این اطلاعات مربوط به دیتابیس هستند و شما باید از توی قسمت دیتابیس هاست خودتون برید و یه دیتابیس بسازید ..
و اطلاعاتش رو اینجا وارد کنید ..
سلام.ممنوننقل قول:
مشكلم حل شد.
سلام به همه
یه مشکل دارم تو جوملا، برای ساختن یه لینکدونی مثل این چه کار باید انجام بدم؟
لطفا اگه امکان داره کامل توضیح بدین.
با تشکر از همه.
ساخت لينك باكس براساس لينك هاي خود سايت ؟نقل قول:
بله لینک های خود سایت و لی اگه امکانش هست برای سایر لینک ها هم توضیح بدین.
براي لينك هاي خود سايت از ماژول latest news استفاده كنيدنقل قول:
براي لينك هاي ساير سايت ها هم يك ماژول بسازيد و در هنگام ساخت گزينه custom html را انتخاب كنيد
و لينك ها را بصورت دستي وارد كنيد
منظورتون از ساخت ماژول چیه؟
من تازه جوملا رو نصب کردم و زیاد وارد نیستم به قسمتهای مختلف این برنامه اگه میشه کامل توضیح بدین.
میخوام تعداد کلیک هایی که رو هر لینک زده می شه هم نمایش داده بشه.
سلام
من مبتدی ام و نمی دونم چطور باید قالب جوملا رو روی هاست نصب کرد ... تو تاپیک هم گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم
راهنمایی کنید لطفاً
برو اینجا :نقل قول:
منظورتون از ساخت ماژول چیه؟
من تازه جوملا رو نصب کردم و زیاد وارد نیستم به قسمتهای مختلف این برنامه اگه میشه کامل توضیح بدین.
میخوام تعداد کلیک هایی که رو هر لینک زده می شه هم نمایش داده بشه.
Extensions - Module Manager
بعد هم دكمه new رو بزن ... تو لیستی كه بهت نشون می ده ماژول مورد نظر رو انتخاب كن ...
اینكه امار كلیك رو نشون بده فكر كنم تو قسمت كامپوننت بنر بشه درستش كرد ... دقیق نمی دونم ...
برای نصب جوملا برو به ادرس زیر :نقل قول:
من مبتدی ام و نمی دونم چطور باید قالب جوملا رو روی هاست نصب کرد ... تو تاپیک هم گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم
راهنمایی کنید لطفا
Extensions - Install/Uninstall
بعد هم فایل زیپ قالب رو اانتخاب كن و دكمه اپلود رو بزن ... البته اگه جوملای شما 1.5 باشه این ادرسه ... ادرس ورژن های 1.0 كم فرق داره ... ولی در كل باید فایل زیپ رو انتخاب كنی و اپلود رو بزنی
سلام
اقا من یه مشکلی دارم
من میخوام جوملا فارسی 1.5.9 رو در هاست byethost نصب کنم
ولی نمی دونم دقیقاً چطور باید این کار رو انجام داد . جوملا 1.5.9 مخصوص لینوکس رو دانلود کردم چون byethost از لینوکس پشتیبانی می کنه ... از همین سایت جومفا :
اینم عکس قسمت file manager هاست :کد:http://www.joomfa.org/learn/installation-joomla-1.5.php?Itemid=68
حالا نمی دونم باید چه مسیری به قسمت upload to directory بدم ؟!
برای نصب هم فایل زیپ 4.5 مگابایتی رو به چند پارت تقسیم کردم
لطفاً راهنمایی کنید که چطور این رو بتونم نصب کنم
برای اپلود فایل خود هسته جوملا ... تو همین صفحه كه عكسش رو گذاشتی ... از Browse سمت راستی ... فایل رو انتخاب می كنی و بعد هم اون تیك ( علامت سبز رنگ اون بالا ، كنار فلش ابی رنگ ) رو می زنی ... منتظر می مونی تا اپلود بمونه ..نقل قول:
من میخوام جوملا فارسی 1.5.9 رو در هاست byethost نصب کنم
اینكه چند تاش كنی و چقدر طول می كشه بستگی به سرعت خودت داره ..
اما اگه مثل بیشتر كاربران اینترنت دیال اپ استفاده می كنی چرا اپلود می كنی ؟... از تو خود cpanel سایت هاستت ... برو تو قسمت fantisy installer بعد هر ورژن جوملا كه اونجا نوشته رو نصب كن ... چون از خود هاست انجام می شه خودش خیلی راحت و زود اپلودش می كنه ...
بعد هم برو تو سایت اصلی جوملا ... نسخه اپدیت از ورژن خودت به اخرین ورژن كه 1.5.10 رو بگیر و از همین صفحه كه بالا عكسش رو گذاشتی اپلود كن ... حجمش هم در حد چند كیلو بایته ...
به به......
سلام
ميخوام وقتي سايت داره لود ميشه فلشي كه درست كردم در تمام صفحه نشون داده بشه بعد وقتي رو لينك صفحه ي اصلي كليك كنم وارد صفحه ي اصلي سايت بشم؟
ماژول فلش رو نصب كردم ولي نميدونم چه جوري ازش استفاده كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين.
سلام:40:
خسته نباشيد.
انجمن راكد شده ظاهرا.:23:
ميخوام خواهش كنم بفرماييد چرا وقتي روي لينكهاي سايت كليك ميكنم 404 نشون ميده و كار نميكنه.
بايد چطوري مديريت كرد اين لينك ها را؟
مثلا اين لينك به عنوان نمونه
كه در قسمت "مقالات پربازديد" هست همينطوره...
كلا يه توضيحاتي بدين كه بتونم كار با اين قسمت بندي هاي سايت را در جوملا ياد بگيرم.:42:
شاید مشكل از اون كامپوننتی هست كه این لینك رو به وجود میاره ... یه چك بكن ..نقل قول:
كلا يه توضيحاتي بدين كه بتونم كار با اين قسمت بندي هاي سايت را در جوملا ياد بگيرم.
اما اگه می خوای دقیقا بدونی كدوم لینكایی از سایتت كار می كنه ... و كلا چك كنی ببینی لینك های سایتت سالمن ... بهتره یه نقشه سایت راه بندازی ... كامپوننتش با یه سرچ پیدا می شه ... یكی دوتا هم فارسی هم شدن ... xmap و ....
موفق باشی ..
سلام
یه سوال که شاید زیاد به این جا مربوط نباشه ،
من میخواستم روی Byethost یک سیستم جوملا نصب کنم .
وقتی فایل ها رو با filemanager آپلود میکنم ، بعد از این که آپلود تمام شد ،هیچ فایلی رو بهم نشون نمیده انگار که فقط فولدر ها آپلود شدن
کسی علت رو میدونه ؟
از طریق خود سرور هم جوملا 1.5.9 رو نصب کردم اما انگلیسی بود ، راهی وجود داره که به راحتی بشه اون رو به 1.5.10 فارسی ارتقا داد ؟!
یه توضیح مختصر هم راجع به نصب قالب میخواستم ، اگر جوملا فارسی نباشه ولی قالب فارسی باشه ، آیا کاربران سایت همه چیز رو فارسی میبینن یا اون ها قسمت هایی رو انگلیسی میبینن ؟!
خیلی خیلی ممنون ...
[quote=Sharim;3695151]
یه توضیح مختصر هم راجع به نصب قالب میخواستم ، اگر جوملا فارسی نباشه ولی قالب فارسی باشه ، آیا کاربران سایت همه چیز رو فارسی میبینن یا اون ها قسمت هایی رو انگلیسی میبینن ؟!
quote]
سلام
البته اين خيلي بهتره كه قسمت مديريت جوملا انگليسي باشه ولي اگه قالب فارسي باشه شما به راحتي ميتونين فولدر زبان فارسي رو از قسمت language جوملاي فارسي بردارين و در قسمت language جوملاي خودتون آپلود كنين بعد از اين كار در قسمت language manager براي سايت زبان فارسي رو انتخاب كنين فقط قالب فارسي يادتون نره
موفق باشين.
اخرش نصب می شه یا نه؟... یعنی صفحه نصب هم نمیاد؟نقل قول:
وقتی فایل ها رو با filemanager آپلود میکنم ، بعد از این که آپلود تمام شد ،هیچ فایلی رو بهم نشون نمیده انگار که فقط فولدر ها آپلود شدن
کسی علت رو میدونه ؟
بله ... تو خود سایت جوملا سرچ كنی می تونی فایل اپگرید اون رو به اخرین ورژن پیدا كنی ... بعد هم پك فارسی رو هم كه می تونی از همینجا دانلود كنی ... بچرخی پیدا می كنی ..نقل قول:
از طریق خود سرور هم جوملا 1.5.9 رو نصب کردم اما انگلیسی بود ، راهی وجود داره که به راحتی بشه اون رو به 1.5.10 فارسی ارتقا داد ؟!
تو قالب منظور از فارسی بودن ... بیشتر راست چین بودنه .. البته بعضی قالب ها هم نیاز به فارسی نگاری دارن ...نقل قول:
ولی در كل قالبی كه فارسی نشده ... راست چین نیست و كار باهاش برای سایت های فارسی سخته ... چون فارسی راست چینه ...
ممنون بابت راهنمایی هاتون
مشکل نشون ندادن فایل ها رو فهمیدم از کجا بود ، سرور فایل های RAR رو ساپورت نمیکرد ، فایل ها رو Zip کردم درست شد
اون ورژن 1.5.9 رو هم تونستم فارسی کنم ، ولی چون مشکل آپلود حل شد ،و adsl دارم ترجیح دادم ورژن 1.5.10 رو کامل آپلود کنم به جای این که اون یکی رو ارتقا بدم
فقط یک سوال :
من از دانشگاه 200 مگ هاست گرفتم برای ران اندازی یک سایت ، که فقط کنترل یک FTP دست منه ، برای نصب جوملا نیاز به چیز دیگه ای هم هست ؟
ممکنه اون سرور جوملا رو ساپورت نکنه ؟
فکر نمیکنم این طور باشه ، چون وقتی بتونم فایل ها رو روی ftp آپلود کنم بقیه مراحل نصب رو توسط خود جوملا میشه انجام داد دیگه ؟
و دیگه این که برای این کار نیاز به یک Database دارم ، چطور میتونم روی همون هاست یک database درست کنم ؟
اگه امکانش نیست ، آیا میتونم از همون دیتا بیس bytehost استفاده کنم ؟ که البته اولی رو ترجیح میدم !
(این کار یه مزیت هایی داره و یک معایبی ، مزیتش اینه که کنترلش از دست دانشگاه خارجه و در دست خودمونه و کار باهاش هم ساده است و عیبش اینه که سایت bythost به هر حال یک سایت رایگانه و ممکنه برای اطلاعاتمون مشکلی به وجود بیاد و همین طور از شبکه داخل دانشگاه امکان دسترسی بهش نیست ... )
ممنون
خیلی خیلی منو ببخشید که زیاد سوال می پرسم ،
یک سوال دیگه :
چطور میتونم عنوان صفحه اصلی رو که روی قالب بوده عوض کنم ؟
همون که نوشته : وب سایت جوملا فارسی و بالای explorer نشونش میده
این جا نصبش کردم :
ممنونکد:http://geoscg.byethost9.com
سلام تمام تاپیک مراحل نصب و کتاب گذاشته شده برای جوملا خوندم و جوملا نصب کردم .
سوال : چرا وقتی یک قالب انتخاب می کنم و پیش نمایش می زنم صفحه wamp نشونم میده بجای قالب انتخاب شده ؟؟
سلام
میشه در جوملا اسکریپ استفاده کرد؟
سلام. یه کمک میخواستم در مورد نصب جوملا 1.5.10 روی پلسک 9.2.1، هیچی ازش نمیفهمم. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. تازه کارم.
چه خطاي ميده. نصب زياد كارسختي نيست ميتونيد يوسر و رمز رو برام ارسال كنيد تا براتون نصب كنمنقل قول:
سلام دوستان
ميگم اين جوملا يه سايت مركزي نداره كه فروم داشته باشه و مركز پشتيبانيش باشه؟
آخه من دو تاسايت پيدا كردم
کد:http://www.joomla.ir/
كدوم بهترهکد:http://joomfa.org/
پيشتيبانيشون قويتره؟
Joomfa.org با سابقه ميباشد و خيلي هم بهترهنقل قول:
راهنمای استفاده از جوملا 1,5
چاپ اول: دی 1387
ناشر و نویسنده: نوید زراعتی
چاپ و صحافی: چاپ یارمند کرمان
تیراژ: 1000 نسخه چاپی
حجم: 11 مگابایت
شابک: 4-2917-04-964-978
دریافت نسخه الکترونیکی کتاب:
کد:
http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/9835/37490/joomla_1_5_Users_Manual_Farsi_PersianIT.pdf
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم:
من فایلهای جومفا رو توی شاخه httpdocs>joomfa در کنترل پنل پلسک 9.2.1 ریختم. حالا میخوام نصبش کنم. باید چکار کنم؟
با سلام خدمت محسن خان فارسی سازی که گذاشتید چه جوری روی جوملا نصب کنیم
تازه کارم ممنون
سلام
اقا من از هاستی که من استفاده کردم و خودش برام جوملا رو نصب کرده حالا من چجوری می تونم فارسیش کنم؟!
سلامنقل قول:
PersianIT.ir هم قوی و حرفه ای هست.
یا علی
اقا من هرچیزی توی سایت می نویسم چرا به شکل علامت سوال در میاد؟!
چرا هر کاری که می کنم بعدش سریع از سایت بیرون میره و باید دوباره وارد بشم؟
سلام دوستان
من می خوام که توی صفحه اصلی سایتم تغییرات بدم ولی متاسفانه چون قبلا توسط کاربری ایجاد شده که الان موجود نیست من نمی تونم اون را ادیت کنم. اگر بخوام از cpanel تغییر بدم باید کجا برم و یا اینکه راه دیگه ای وجود داره؟
شما باید از این ادرس وارد بشی:نقل قول:
من فایلهای جومفا رو توی شاخه httpdocs>joomfa در کنترل پنل پلسک 9.2.1 ریختم. حالا میخوام نصبش کنم. باید چکار کنم؟
yoursite.com/joomfa/install.php
or
yoursite.com/joomfa/instal/installl.php
حاجی شما اگه سوپر مدیر باشی که مشکلی نداری ولی ربای تبلیغات باید تو کامپوننت ها بگری دنبالش توی بحث مطالب هم که معلومه توی بحث منو ها هم باز معلومه باید بری سراغ ویرایش منو ها کجاش ابهام داره؟!نقل قول:
من می خوام که توی صفحه اصلی سایتم تغییرات بدم ولی متاسفانه چون قبلا توسط کاربری ایجاد شده که الان موجود نیست من نمی تونم اون را ادیت کنم. اگر بخوام از cpanel تغییر بدم باید کجا برم و یا اینکه راه دیگه ای وجود داره؟