خوشحالم که ابراهیم تور استقلال نشد...
تجربه ثابت کرد بازیکن خارجی تو استقلال موفق نیست....
خوشحالم که ابراهیم تور استقلال نشد...
تجربه ثابت کرد بازیکن خارجی تو استقلال موفق نیست....
بدبخت ها عقده ای شدند اونقدر استقلال بازیکنای اونا رو ازچنگشون در اورد حالا به خاطر اینکه سر خورده نشیدنقل قول:
این بازیکن مال شما باشه:19:
حالا اگه توره از پرسپولیس بره میگن این بازیکن اصلا به درد پرسپولیس نمی خورد و از این حرفا.
بچه ها به دلم افتاده توره تو پرثپلیص پخی نمیشه.
کلا من به همین مهاجم های استقلال بیشتر اعتقاد دارم با وجود امیر خان استقلال سرور پرسپولیس بوده وهست
پورحيدري در گفت و گو با فارس:
مديريت پر اشتباه موجب بدهيهاي استقلال شده است
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره استقلال تهران گفت: مديريتهاي متغير و پراشتباه در اين تيم باعث اين رقم بدهكاري شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منصور پورحيدري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اينكه گفته ميشود استقلال با بدهي 8 تا 12ميليارد توماني روبرو است، اظهار داشت: خبري از اين بدهي ندارم. وقتي در يك سال، مردم شاهد تغييرات در همه سطوح هستند، طبيعي است چنين رقمي را به عنوان بدهي داشته باشيم.
وي افزود: در جريان جزييات اين بدهي نيستم و فرصتي هم ندارم تا از آن مطلع شوم. به هر حال، مديريتهاي متغير و پراشتباه باعث اين رقم بدهكاري شده است. هر كاري حساب و كتاب دارد. برنامهريزي غلط باعث ميشود كه چنين اتفاقاتي رخ دهد.
اين عضو هيئت مديره استقلال در پاسخ به اينكه قصد ندارد در جلسات هيئت مديره شركت كند، اظهار داشت: شركت نميكنم چون اين باشگاه سازمان و تشكيلات ندارد. اين باشگاه داراي ساختمان است؛ اما جلسات آن در مكانهاي ديگر تشكيل ميشود كه اين موضوع را قبول ندارم.
وي عنوان كرد: ورزشي هستيم و جلسات هم بايد در ساختمان باشگاه برگزار شود. امروز زنگ ميزنند كه بگويند فردا جلسه است؛ بدون اينكه مشغلههاي هر فردي را در نظر بگيرند.
مدير فني تيم پاس همدان با اشاره به جدايي هر ساله شماري از بازيكنان و مديران از اين تيم، ادامه داد: با يك حساب ساده ميبينيد كه هر سال چه تعداد بازيكن جدا ميشوند. يك آدم كه از تيم ميرود، 50 درصد باشگاه تغيير ميكند.
پورحيدري تاكيد كرد: دليلي ندارد كه وقتي يك مربي وارد تيم ميشود، سرپرست هم همراه خود بياورد. اين مسايل را كه كنار هم بگذاريد، متوجه اين گرفتاريها مي شويد. باشگاهداري نميكنيم؛ بلكه تسويه حساب ميكنيم. من اين كارها را بلد نيستم.
اين پيشكسوت در مورد اينكه قصد استعفا از هيئت مديره را دارد، گفت: من كه از استقلال نميتوانم استعفا كنم. اين باشگاه من است و از اين تيم نميتوانم جدا شوم. برخي دوست دارند تغيير انجام شود. حالا كه دوست دارند انجام بدهند، چون ورزشي فكر ميكنم، نميتوانم با اين شرايط كار كنم.
وي ادامه داد: اصلا برخي رفتارها و تصميمات را نميفهمم. اين نحوه باشگاهداري آدم را ناراحت ميكند. كجاي فوتبال وقتي يك مربي ميرود، همه اركان باشگاه تغيير ميكند؟
سرمربي سابق استقلال اظهار داشت: من كه عضو كوچكي از استقلال هستم، جرات نميكنم بگويم 40 سال با اين تيم زندگي كردم چون در اصل براي مردم كار ميكنيم. اين را بايد در عمل نشان دهيم؛ نه در حرف. كسي نميتواند با نام استقلال دنبال اسم و رسم باشند.
اين عضو هيئت مديره در پاسخ به اينكه شايد سازمان تربيتبدني قصد كنار گذاشتن وي از باشگاه را داشته باشد، گفت: مشكلي ندارم. مگر مربي اين تيم نبودم. آنها كه من را نميتوانند از استقلال جدا كند. در باشگاه كار نكنم، ميروم براي اين تيم بوق ميزنم.
پورحيدري خاطر نشان ساخت: اعتراضي به اين رفتارها ندارم. نظرات من براي آقايان خوش نميآيد چون اصولا نظرات ما ورزشيها با سياسيون قابل قبول نيست.
انتهاي پيام/
هر چقد هم بدهی داشته باشه به پای پرسپ و لیس نمیرسه
خبرگزاري فوتبال ايران - سياوش اكبرپور پس از چند مرحله مذاكره با مسئولان استقلال، در آستانه پيوستن به اين تيم قرار دارد و به احتمال فراوان تا دو روز آينده قرارداد رسمي با اين بازيكن ثبت خواهد شد.
اكبرپور در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، در مورد آخرين وضعيتش ميگويد: «چند بار با قلعهنويي و نظري جويباري مذاكره كردم و مشكلي براي ثبت قرارداد با استقلال وجود ندارد. فقط از لحاظ مالي هنوز به توافق نرسيديم ولي اين مشكل چندان جدي نيست و به زودي حضورم در استقلال قطعي خواهد شد.»
اكبرپور ادامه ميدهد: «يك فصل از استقلال دور بودم و دوباره به اين تيم ميآيم تا دينم را به هواداران ادا كنم. در ضمن ميخواهم خيلي چيزها را ثابت كنم و مطمئن باشيد امسال يكي از بهترين فصلهاي فوتباليام رقم خواهد خورد.»
وي با اشاره به حضور ابراهيم توره در پرسپوليس آن هم در شرايطي كه اين بازيكن در آستانه پيوستن به استقلال قرار داشت ميگويد: «استقلال عباسفرد را خريده كه از توره خيلي بهتر است و اصلاً قابل قياس با او نيست. مطمئن باشيد كه اين مهاجم براي استقلال گلهاي زيادي خواهد زد و شك ندارم كه عباسفرد از توره بهتر است.»
ميگويند اكبرپور قرار است فصل آينده شماره 10 را بر تن كند و شايعه شده كه اين موضوع با واكنش منفي عليرضا منصوريان همراه بوده است. اكبرپور اما در اين مورد ميگويد: «رفاقت من و منصوريان بيشتر از شماره 10 ارزش دارد و اصلاً دوست دارم كه اين پيراهن در ويترين باشگاه استقلال قرار بگيرد. اگر هم اين اتفاق نيفتاد و قرار شد
بچه ها يه خبر بد. جباري از دو تا باشگاه مطرح فرانسه پيشنهاد دريافت كرده و داره روش فكر ميكنه . من اينو امروز تو راديو شنيدم
مي خواستم ببينم واقعيت داره ؟
آره احتمال رفتنش به مارسی خیلی زیاده.یه روز باید میرفت من خوشحالم که داره میره اروپا اگه میرفت امارت نابود میشد.از یه طرفم ناراحتم چو یکی از پایه های تیم داره میره.البته فکر کنم اکبری یه جانشین خوب برای اونه در ضمن امید دکو هم که عالیه.نقل قول:
آغاز مذاكرات استقلال با "آيلتون" در روسيه
باشگاه استقلال تهران مذاكره با "آيلتون" مهاجم برزيلي تيم دونتسك روسيه را آغاز كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آيلتون بازيكن برزيلي - آلماني تيم دونتسك روسيه مورد توجه باشگاه استقلال تهران قرار دارد و مذاكرات مقدماتي جهت جذب اين بازيكن با مدير برنامههايش آغاز شده است.
در كارنامه آيلتون بازي در تيمهاي سانتاكروز، وردربرمن، شالكه 04، هامبورگ، بشيكتاش، ستاره سرخ بلگراد و دويسبورگ نيز ديده ميشود. اين بازيكن برزيلي سابقهي كسب عنوان آقاي گلي بوندسليگا را در كارنامه خود دارد، ضمن آن كه در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2006 در منطقهي آسيا تيم فوتبال قطر قصد داشت تا اين بازيكن را با اعطاي مليت قطري به عضويت تيم ملي خود درآورد كه با مخالفت فيفا اين اتفاق رخ نداد.
با توجه به حضور آيلتون در ليگ روسيه، اين بازيكن با سرماي هواي اين كشور دچار مشكل شده است و با وجود قرارداد دو ساله قصد جدايي از اين تيم را دارد كه با توجه به شرايط قرارداد اين بازيكن با باشگاه روسي درصورت توافق آيلتون ميتواند به استقلال بيايد.
در صورت توافق باشگاه استقلال با اين بازيكن، آيلتون ظرف چند روز آينده براي انجام مذاكرات نهايي به تهران ميآيد.
امروز و در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي
طالب لو و يك سنگالي با استقلال تهران تمرين كردند
خبرگزاري فارس: در تمرين امروز استقلال تهران دروازهبان اصلي تيم و يك بازيكن سنگالي حاضر شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال تهران امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين كرد.
در ابتداي تمرين امير قلعهنويي حدود 10 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد.
مهمترين اتفاق تمرين امروز استقلال حضور وحيد طالب لو بود. اين دروازهبان براي تمديد قراردادش با مسئولان باشگاه جلسات متعددي داشت و سرانجام در اين تيم ماندگار شد.
سعيد بيات هافبك مصدوم تيم با عصا در محل تمرين حاضر شد تا در خصوص وضعيت خود با امير قلعه نويي صحبت كند. وي تا دو ماه ديگر نيز بايد به فيزيوتراپي بپردازد.
«بن مايكل» بازيكن سنگالي كه در پست هافبك نفوذي بازي ميكند امروز در تمرين آبي پوشان حضور داشت.
علي نظري جويباري سرپرست استقلال در خصوص احتمال جذب عليرضا نيكبخت واحدي گفت: نيازي به اين بازيكن نداريم. در پست او يك بازيكن جوان و آماده به نام هاشم بيك زاده جذب كردهايم.
خدمت برادران و خواهران عزيز استقلالي سلام
اميدوارم حله همگي خوب باشه.
راستش خواستم يه سري توضيحات در مورده انجمن به شما(به عنوان برادر كوچيكتر) داشته باشم كه ديگه براي هيچ مس مشكلاتي مثل اخطار،بن و... پيش نياد.
1-همونجور كه ميدونيد عده اي توي انجمن هستن كه ديگه شما حال روزشون رو بهتر از من مي دونيد.مريض عقده اي و هرچيزي كه در موره اين عزيزان بگيد باز هم احتيج به تكميل قافيه پيدا ميكنيد.سعي كنيد از درگير شدن با اين كاربرها جدا خودداري كنيد.
2-از شركت توي بحث هايي مثل نظر سنجي ها خودداري كنيد.چون نتيجه رو مثل باقي نظر سنجي ها مي تونيد حدس بزنيد.يه كاربر با چهل تا آي مياد و...
3-بحث ها و تاپيك هاي در ارتباط با باشگاه پرسپوليس به ما مربوط نيستند.پس جالب نيست خودمون رو خراب بحث اونا كنيم.
ممنونم دوستان
قربان شما رضا:11:
رضا جان ممنون از توضیحت.
من اومدم بنویسم رضا اومد نوشت.
به هیچ وجه در سوپر جام دیگر پست ندید همچنین در جاهایی که اخبار مربوط به پرسپولیس رو گذاشته اند تا عقده ی بعضی ها خالی بشود.
100 امتیاز واسه آقا رضا
راستی میگن امیر حسین دوباره به توافق نرسیده
آره.نقل قول:
جباری و اکبر پورهم همینطور.
نگران نباشید حاجی و قلعه نویی کارشون رو خوب بلدن.
اگر قضیه آیلتون به واقعیت بپیونده دیگه نیازی به مهاجم نداریم . البته گفتم اگر چون این آیلتون بازیکن درسطح بالایی هست .بارضاهم موافقم .به جای جواب دادن توفروم به راحتی میشه کلید اعتراض را زد وناظرین را آگاه کرد
من که تو اون تایپیک هیچ پستی ندادم.
باوجود عقد قرارداد داخلي با پگاه
تقيپور به استقلال تهران پيوست
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پگاه گيلان با استقلال تهران قرارداد رسمي امضا كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم تقيپور كه با باشگاه سابق خود به توافق رسيده و حتي قرارداد داخلي امضا كرد، به استقلال تهران پيوست.
وي امروز با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به ثبت رساند.
گفته ميشود دليل اصلي جذب تقيپور، بنبست مذاكرات باشگاه استقلال تهران با امير حسين صادقي مدافع باسابقه اين تيم بوده است.
انتهاي پيام/
خواهش ميكنم:10:نقل قول:
امير خيلي زودتر بايد اين توضيحات نوشته ميشد.نقل قول:
ممنونم:11:نقل قول:
مديريت تا الان كه با ملايمت با اونا رفتار كرده.نقل قول:
مريم جان بهتره توي تاپيك هاي اونا هيچ فعاليتي نكنيم.حتي براي تبريك و...نقل قول:
ممنونم
من دیگه تا عمر دارم تو یه همچین تایپیک هایی برم و پست بدم چون اگه یه اخطار دیگه بگیرم برای همیشه به انجمن اخبار ورزشی دسترسی نخواهم داشت.
بزار تو خيال خودشون پر طرفدارترين تيم دنيا باشن
ما كه ميدونيم نيستن.تو تهران شايد اما شهرستان ها عمرا.
ميگن كنفدراسيون آسيا گفته پرسپوليس 30 ميليون هوادار داره.:27:
يكي نيست بگه آخه اونا بيكارن بيان بشين شما رو بشمارن:31:
اینا همش توهماته. وبیشتر برای دلخوشیه خودشونه.
خدا کنه یه مهاجم در حد عنایتی هم بگیرن که قهرمانی آسیا تضمین بشه
به درد سيستم قلعه نويي همين امثال عنايتي مي خورن.نقل قول:
عباسفرد هم مهاجم خوبيه و به نظرم توي اين سيستم خوب جا ميافته
حسين جان كجاي اهواز ميشيني؟
حسين رو توي آواتارت خوندم.:11:
تعداد اخطارهات منو کشته :31:نقل قول:
اینجور تاپیکها آخر و عاقبت نداره و باعث اخطار و بن و کدورت بین اعضا و هر کوفت و زهر ماری میشه. یکسری هم هستند که اصلا ارزش کل کل کردن ندارند.
آره خوب عباسفر هم خوبه ولی فکر نکنم بیشتر از برهانی و شفیعی و بیاتی نیا گل بزنه. بیاتی نیا که داره میره ولی به نظر من استقلال پول اینارو میداد همون عنایتی رو بر میگردوند ارزش داشت
فدای چشای تیـــــزت:18:نقل قول:
بچه پاداد هستم:10:
پارس فوتبال:
اكثر خبرنگاران در انتظار پايان كلاسهاي مربيگري حرفهاي بودند تا با يكي، دو نفر حتما گفتوگو كنند. يكي از آنها امير قلعهنويي است. او در مورد كلاسهاي روتهمولر ميگويد: «كلاسهاي خوبي است و از آنجايي كه اكثر بازيكنان و مربيان حرفهاي ايران در اين كلاس حضور دارند، سطح آن خيلي بالاست. اصلا كلاس يكطرفهاي نيست و بچههاي ما به هيچوجه فقط شنونده نيستند.»
او ادامه ميدهد: «همواره بچههاي حاضر در كلاس با روتهمولر گفتوگو ميكنند و نقش فعالي دارند..»
قلعهنويي در ادامه ميگويد: «در اينجا بحث مدرك براي بچهها مطرح نيست و بيشتر تبادل اطلاعات اهميت دارد. ما بين صحبتهايي كه با هم داريم، چيزهاي بيشتري ياد ميگيريم.» اما مهمترين موضوعي كه امير قلعهنويي توانست به آن پاسخ دهد ماجراي استقلال فصل آينده و يارگيري اين تيم است او در اينباره ميگويد: «ما كارمان را قبل از فينال جامحذفي آغاز كرديم و مطمئن باشيد استقلال در ليگبرتر امسال آغاز بسيار خوبي خواهد داشت و تنها مشكل ما بحث بدنسازي بود كه زمان كافي براي اين كار نداشتيم.» او ادامه ميدهد: «استقلال سال گذشته بازيكنان خوبي را در اختيار گرفت. امسال سعي من بيشتر بر اين بود كه تيم را تكميل و نقاطضعف پارسال را برطرف كنم. در پست هافبك دفاعي كه مشكل عمده استقلال بود، حسين كاظمي را آورديم. جناح چپ و راست را هم با هاشم بيگزاده و خسرو حيدري بستيم. مهاجم هدف ما هم عليرضا عباسفرد خواهد بود.» او كه يكي از بهترين هافبكهاي بازيساز زمان خودش بوده، در مورد اين پست حساس ميگويد: «در پست هافبك بازيساز با وجود يدالله اكبري و مجتبي جباري مشكلي نداريم چرا كه بازيكنان را براساس افكار و برنامهاي كه براي اين فصل در نظر داشتيم، جذب كرديم.»
...اما يكي از مهمترين موضوعاتي كه اميرقلعهنويي به آن پاسخ داد، حرفهاي مسعود شجاعي است كه پس از پيوستن به اوساسونا اسپانيا اعلام كرده؛ «ميخواهم حقم را از قلعهنويي بگيرم.» قلعهنويي كه شجاعي را زمان مربيگرياش در تيمملي بازي نداد، ميگويد: «هر مربياي تفكر خودش را دارد. شجاعي يكي از بازيكنان آماده ما در جامملتها بود. اگر او را در ليست 23 نفره قرار نميدادم، ميتوانست گلايه كند و شايد هم حقش اين بود كه بازي كند ولي من ترجيح دادم از آندو تيموريان و جواد نكونام استفاده كنم.»
قربونت.:10:نقل قول:
توي فروم بگردي بچه هاي اهواز زيادن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش برهاني با تيم استقلال به توافق رسيد
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال استقلال در جلسه با مسئولان اين تيم براي تمديد قرارداد به توافق رسيد.
به گزارش خبرگزاي فارس، آرش برهاني همراه مدير برنامه هاي خود شب گذشته با مسئولان نقل و انتقال انتقال جلسه اي را برگزار كرد.
در اين جلسه، وي با مبلغ پيشنهادي مسئولان اين تيم به توافقق رسيد و قرار شد به زودي براي ثبت قرارداد راهي هيئت فوتبال تهران شود.
به گفته مهرداد بهنام مسئول نقل و انتقال استقلال، آنها با برهاني به نسبت ساير بازيكنان به راحتي به توافق رسيدند.
وي عنوان كرد كه در صورت ثبت قرارداد با آرش برهاني، سياوش اكبرپور را جذب نخواهند كرد.
این آرش برهانی بی شباهن به بختک نیست...
چرا ول نمیکنه این استقلال رو تا یه نفسی بکشه
خبرگزاري فوتبال ايران - مسئولان استقلال كه اين روزها نگرانيهاي زيادي در مورد جذب بازيكن در خط حمله دارند، روز گذشته مذاكراتي را با مهدي سيدصالحي انجام دادند ولي او اين موضوع را تكذيب ميكند.
سيدصالحي در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال ايران، با اشاره به اين موضوع گفت: «من با استقلالي ها مذاكراتي داشته ام و توافقات اوليه در اين خصوص به دست آمد. فعلا اولويتم حضور در اين تيم است .البته بايد با سپاهاني ها صحبت كنم و بعد از آن تسويه
:18::18::18::31::31::31:
برای بازار گرمیه تا قیمتش رو ببره بالانقل قول:
قیمتش مهم نیست خودش مهمه
سید صالحی؟!!!:2::2::2:
ما به یک مهاجم ششدانگ نیاز داریم نه سید صالحی که هر 6ماه یک گل میزنه...
سید صالحی اگه به درد میخورد سپاهان نگه ش میداشت...
امروز هم شنیدم قلعه نویی گفته در تفکراتش سید صالحی جایی نداره(خدا راشکر)
ما به یک مهاجم سر زن و فیزیکی که روی زمین هم خوب باشه نیاز داریم اگه فریدون فضلی می امد بد نبود حالا که عنایتی نمیادش فضلی بازیش بیشترین شباهت به عنایتی را داره و همیشه در هرفصل حتی اگه مصدوم شده ده تا گل را حداقل زده...
نه بابا فضلی که دیگه پا به سن گذاشته
سياوش اكبر پور قرار داد امضا كرد .و علي عليزاده تمديد كرد ( هر چند ازش زياد خوشم نمياد )
آرش برهاني و علي زاده رو نبايد تمديد ميكردند
يه مهاجم از يه كشور ديگه وارد كنن !!! همه نقاط خوبه ولي مهاجم خوب نداريم