ارهنقل قول:
سیم کشی داخل ساختمان هم عوض کردم
از روزی که مخابرات سیم های تو کوچه رو عوض کرد اینجوری شد:41:
Printable View
ارهنقل قول:
سیم کشی داخل ساختمان هم عوض کردم
از روزی که مخابرات سیم های تو کوچه رو عوض کرد اینجوری شد:41:
صبا خیلی خوب بود ( یعنی قبلا )نقل قول:
الان من شبی 200 تا هم نمیتونم دانلود کنم
با وجود این هنوز 20 روز دیگه باید دوباره برم شارژ کنم
توی این 20 روز نتیجش اگه خوب بود که هیچی وگرنه میرم شاتل
بچه ها ، شاتل سرویس 256 نامحدود هم میده یا نه ( برای خانگی )
اگه میده قیمتاش رو لطف کنید همینجا بزارید
TNX
توی لیست رای گیری چرا بعضی از شرکتها اسمشون نیست ؟ ؟ ؟
پس قطعاً مشکل از همون جاست .نقل قول:
احتمالاً یا پارگی داره یا اتصالی
نه نتيجه اش خوب نيست مطمئن باشنقل قول:
اشکال بزرگ صبا اين هست که اگه رايگان هم که بشه خوب محدوديت دانلود داره يعني شما يک ماه بگير رايگان ولي وقتي نتوني چيزي دانلود کني به درد هيچي نمي خورهکد:http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR
بچه هایی که شاتل دارن لطفا جواب بدن
برای استفاده ی شبانه ( 1 تا 7 ) UserName و Password خاصی دارین مثل صبانت یا نه با همون UserName و Password کار میکنید ؟!؟
اگه میخواهی سریع تر به جواب برسی توی تاپیک خود شاتل سوال کن.نقل قول:
این تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=29
نه دوست عزیز ... شما با همون یوزر نیم و پسورد میتونید دان کنید فقط شبها اکانتتون اتوماتیک میره روی نامحدود ..نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز من خیلی وقت بود که می خواستم adsl بگیرم اما هر سری به هر دلایلی نشد . و خواستم نظر خودم رو بدم :
از لاوان ( لایزر ) 256 گرفتم . اما تا امروز 9 روزه که اینها هنوز نتوستند که خط من رو رانژه کنند ( البته مال هر کی قرارداد بسته با این شرکت تو ولیعصر همین جوری) . هر روز میگن فردا . جالبیش این هست که مخابرات ولیعصر هست و خط تلفن هم pcm نیست . حالا وای به حال بقیه .اصلاٌ نفوذ ندارند
ولی به نظر من پارس آنلاین از همه بهتره . درسته که گرون هست ولی عجب پشتیبانی داره . من واسه دوستم از نمایندگی جدیدشون تو حافظ گرفتم تازه شمارش هم 225 بود و اکثر شرکت های دیگه قبول نمی کردند . اما 3 روزه وصلش کرد. جالبیش این بود توی این 3 روز تعطیلات یک مشکل تو سیستم پیش اومد و هر موقع که زنگ زدیم ببنده خدا 20 دقیقه راهنمایی میکرد و می گفت که تو تعطیلات و 24 ساعته پاسخگو هستند . اما مشکل این هم گرونی زیادش هست . این هم نظر ما .
با تشکر :8:
فن آوا چطوره؟یکی از دوستام خطشون فقط فن آوا پشتیبانی میکنه پیش شمارشون هم 842 هست... بگیره؟ چون اگه بگیره دیگه راهی برای رفتن به isp دیگه نیست!
تو شماره دیروز روزنامه خبر پارس آنلاین نوشته بود به پیش شماره هفت تخفیف هم میده. شما هم یک ماه اول را رایگان حساب کردند واست؟نقل قول:
ولی به نظر من پارس آنلاین از همه بهتره . درسته که گرون هست ولی عجب پشتیبانی داره
سرعت دانلودت چقدر هست؟ سرویست چیه؟
درسته ، اتفاقاً یکی از دوستام هم از امین نت گرفته بود این مشکل براش پیش اومده بود .نقل قول:
پیگیری کردیم می گفتند مخابرات گفته که یکی از کارمندان بیمار است و یکی دیگر هم مرخصی رفته به همین دلیل فرصت نمی کنیم.
نقل قول:
پارس آنلاین به مشترکانی که سرویس 3 ماهه خریداری کنند فقط به مدت محدودی 1 ماه رایگان می ده
بخاطر افتتاح دفتر مرکزی شیراز
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیزنقل قول:
در مورد پارس آنلاین هم اگه تو ماه رمضان با اون تعرفه ای که داشت می گرفتی ( قیمتاش عالی بود حدوداٌ با اون 1 ماه مجانیش با سرویس های جاهای دیگه دو هزار تومان حدوداٌ بیشتر میشد )
اما حالا نه
والا خیلی جالبه من هم دقیقاٌ همین جریان مریضی و مرخصی و بازنشستگی رو شنیده بودم
واقعاٌ واسه همچین مملکتی که تازه یک کار کوچیکش این جوری جواب آدم رو میدن باید تاسف خورد . حالا انرژی هسته ای هم می خواهیم :31:
جالبه به من از شرکت بعد از 10 روز زنگ زدن می گن خطتون رو مخابرات رانژه کرده حالا که چکش می کنم می بینم انگار که نه انگار حالا فردا 2باره روز از نو روزی از نو .:8:
سلام به همه
امروز رفتم توی سایت شاتل دیدم که زده برایه مرکز وصال هم به زودی dsl میدن....راست هست؟o_O
دیگه چه شرکت هایی به غیر از امین نت ساپورت میکنه؟؟؟:)
من در حال حاظر نمیتونم با Adsl به اینترنت وصل بشم.از ظهر ساعت 4 اینطور شد.مشکل بقیه هم هست؟
مشکل حل شد.
پرسش یک دوست شیرازی
نقل قول:
من با پیش شماره ی 626 قصد گرفتم سرویس از لاوان رو دارم. وقتی اونجا نام نویسی کردم به من گفتن که چون پیش شماره ی شما 626 هست باید مودم دی لینک 60 هزار تومنی رو بخرید. چون مودم های 20 تومنی و 30 تومنی با این پیش شماره نمی خونه. آیا این سخن درست هست؟
با سلام و خسته نباشد خدمت شما دوست عزیز .نقل قول:
شما مطمئن هستید که مرکز لاوان این رو به شما گفته ؟ آخه تا اون جایی که من میدونم یا خط شما رانژه میشه یا نه که اگه شد شما با هر مودمی می تونید وصل بشید . ولی از من به شما نصیحت مودمتون حتماٌ usb و کارت شبکه رو
داشته باشه ( که 2 تاش لازمت می شه ) و dlink هم خوبه خودشون نمایندگی easy هستن قیمتش 50 هزار تومان هست که خوب هست و فارس شبکه ملاصدرا هم این رو گذاشته 48 تومان . :8:
نه دست عزیزنقل قول:
مودم فرقی نداره
می تونی tp-link بخری 35 تومن
همون دی لینک هم می تونی بخری
مودم هم مثل موس و کیبورده
چون مثلا کیبوردت ارزونه نمی تونه به کیس وصل کنی؟
نقل قول:
مودمهایی که به شما معرفی کردند چه مودلی از D-Link بوده ؟
در کل D-link مودمهای خوبی هستند .
باز من و باز مشکل همیشگی من با این ADSL لعنتی.
3 روزه که نمیتونم به اینترنت وصل بشم.
دیگه حسابی اعصابم رو به هم ریخته این اینترنت مثلا پر سرعت.
مشکل جدید هم اینه که اصلا چراغ satatus روشن نمونه.
چیــــکــــــار کنم.
هلپ هلپ.
چه شركتي هستي ؟نقل قول:
توی سایتش واسه این مرکز نوشته بزودی و هنوز راه نیفتاده.نقل قول:
شرکت بومرنگ هست واسه این مرکز اما کسی در موردش اطلاعات زیادی نداره.
متاسفانه پارس آنلاین(آراکس).نقل قول:
چه شركتي هستي ؟
امروز روز 4 رم هست که خرابه.