نمیدونم مدیران کلوپ نوکیا چرا نمی یان یه سری بزنن !!!!نقل قول:
.......:9:نقل قول:
Printable View
نمیدونم مدیران کلوپ نوکیا چرا نمی یان یه سری بزنن !!!!نقل قول:
.......:9:نقل قول:
سامان جان همه این بدبختیا به خاطر مدیریت ضعیفه حالا می خواد به آقایون بر بخوره یا نه . بعضی موقع ها فکر میکنم یکی اومده این فروم رو صلواتی ساخته و رفته !! نه نظمی ...نه نظارتی ... نه ...نقل قول:
نقل قول:
بابا می خوای فرقم بدونی
برو تو تاپیک فیلم یه پست الکی بده
3 ثانیه نگذشته پاکش میکنن !!
یا خدا اون روزو نیاره یه تاپیک نامربوط بزن !!!!:46:
اره کاملاَ موافقم ...... اینجا یه مدیری که کاملاَ به پست ها و تاپیک ها تسلط داشته باشه نیست .....
برای همین بعضی از دوستان حسابی میتازونن ....
وقتی هم که بهشون تذکر میدی ناراحت میشن .....
8 گیگ هم اومد... ولی معمولی یه چیز دیگه هست...
معمولیش چه چیزه دیگس؟
فکر نمیکنم . شاید مدیراشون کمه .نقل قول:
نقل قول:
امتحان کن تا بفهمی
چقذر این 2 تا کلوپ با هم فرق دارن!!!
نه این اینکه تاپیک
3 ستاره دنباله دار یه هفته تو لیست تاپیکا باشه!!
خوشم اومد...:40:خیلی ضعیف عمل می کنن.:2: چی کار کنیم؟:41:نقل قول:
:41::2::41::2::41::2::41::2::41::2::41::2::41::2:: 41::2::41::2::41::2::41::2::41::2:
معمولی ngage داره یا فقط ماله 8 گیگ هست؟ لطفا جواب بدین. این 5 مین باره دارم می پرسم.
اومدی با این امضا تو انجمن نوکیا پست میدی؟ شوخی کردم ها!نقل قول:
امروز به جوادت n95 پی بردم...یه کارگر داشت با دگمه های مدیا ور می رفت! عکس هم داشتم می گرفتم دید اومد گوشی رو گرفت و دعوامون شد و آخر سر جلوی چشمش پاکش کردم و رفت... عجب عکسی بود!
محل عکاسی: چهار راه حافظ (تبریز)
جالبه... تو خیلی از کشورها اصلا نمیدون n95 چیه. ولی تو ایران دست همه هست. این نشون دهنده پیشرفته بودن ما نیست. نشون دهنده اینه که چه قدر چشم و هم چشمی و مصرف گرایی تو ایران بیداد میکنه.
شما مطمن نباش همه n95 اصلی دستشونه.تو همین دانشگاه ما حد اقل 20 نفر دارن اما همشون NOKLA n95 هستش یعنی مدل چینیشنقل قول:
شديدا باهات موافقم. معلوم نيست ما با خودمون و فرهنگمون داريم چيكار ميكنيم. البته اگه تا حالا چيزي ازش باقي مونده باشه!نقل قول:
نقل قول:
تایید میشه..هر کی گوشی N95 دستش بود که حتما NOKIA نیست...احتمال NOKLA بودنش بیشتره..مخصوصا یه کارگر تو میدون نمیدونم چی چی...
بابا دیگه بی خیال این حرفا بشیم بهتره.مهم اینه که از امکاناتمون درست استفاده کنیم.من هم تا 2 روز دیگه یدونه n95 می گیرم چون واقا سالاره
سالار N95 8GB هستش!نقل قول:
عزیز من که خودم خیلی ها رو دیدم همون n95 اصل رو دارن... گوشی که تو قیمت 600 هزار تومان دست همه باشه وای به حال اینکه قیمتش بشه 300 400 تومان... احتمالا n95 رقیب 6600 میشه.نقل قول:
نقل قول:
خدا اون روز رو نیاره
سلام دوستان چرا این تاپیک تبدیل به تاپیک جواد کردن n95 شده همش حرف جواد شدنه بابا یه کم هم از امکانات و چه کارایی که با این گوشی میشه کرد و استفاده هایی که هر یک از ما ازاین گوشی میکنه بگیم
من که وقتی این پستهای جواد شدن یا نشدن این گوشی رو میبینم یه فکر های دیگه ای میکنم!!!!!
حالا شما از این گوشی استفاده کنین بعد که جواد شد یه گوشیه جدید که اومده اونو بگیرین !؟
راستی از دوستان کسی قیمت اروز رو با گاانتی اصلی داره؟
سلام.در مورد قیمت ها به این تاپیک مراجعه کنید
موفق باشیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159353
سلام دوستان
کسی از اپدیت گوشیهای نوکیا خبر داره که چه طوری اپدیت میشن یا اصلا اپدیت میشن چون سونی اریکسون با کابل همراه با یه نرم افزاری اپدیت میشه در اصل من واسه n80 میخواستم که گوشی دوستمه ولی تاپیکشو پیدا نکردم شاید طرف دارش کمه ممنون میشم راهنماییم کنید
گوشی های نوکیا با استفاده از برنامه Nokia Software Updater آپدیت میشن و برای اینکار باید به اینترنت وصل باشید و مستقیما از سایت نوکیا این عملیات انجام میشه.
سوال خاصی نداشتم
یعنی ماشالا تاپیک کامه
دم همه گرم
چرا کسی جواب نمی ده؟ معمولی nGAGE داره؟ لطفا بگین.
اسلان جان تا اونجایی که من میدونم ندارهنقل قول:
دوست من گوشی Ngage در 2 مدل به بازار عرضه شده ...نقل قول:
1- Ngage معمولی
2- Ngage QD
من خودم حدود 3 سال پیش معمولیشو داشتم ...
من فکر کنم منظورش این بود که مدل معمولی N95 مثل N95 8GB برنامه N-GAGE داره برای بازیها.
نه aslanaslan نداره.
ممنون آپتیوس خان! اسم من اصلان هست نه چیز دیگر...
سلام دوستان...
من با گوشیم نمیتونم به اینترنت وصل بشم...هی میگه Invalid Packet Data Access Point.
البته این گوشی رو من از شرکت Orange در انگلیس گرفتم...هر گونه تغییراتی هم در تنظیماتش انجام دادم...اما نشد...
دوستان ممکنه کسی به من یه کمکی بکنه...ممنون.
سیم کارتم هم ایرانسل هستش.
ایول پس جفت سونی اریکسونهنقل قول:
میشه لینک واسه دانلود این برنامه بدی یا اصلا تاپیکی در مورد اپدیت گوشیهای نوکیا هست اینجا واقعا ممنون میشم
عزیز تو خود سایت نوکیا هست میتونی آخرین ورژنش رو دانلود کنی.
ممنون دوست من پیدا کردم اینم ادرسنقل قول:
europe.nokia.com/A4579163
ممنون آپتیموس خان. در ضمن اسم من اصلان هست.
خواهش میکنم منم ID را نوشتم.نقل قول:
تا یک هفته پیش دبی N95 با گارانتی i2 500 تومان بود.
سلام منم از فردا به جمع شما می پیوندم
صدای این گوشی در چه حدیه با مقایسه ؟ آیا میشه از فیلمبردرای این گوشی به جای هندی کم استفاده کرد ؟
هندسفری اش دو تیکه هستش؟ اگه دو تیکه باشه میشه قسمت دومش رو برداشت و مدل واکمن سونی اریسکسون به جاش بذاریم؟سرعتش چطوره؟ هنگ منگ داره؟
میشه ماله سونی اریکسون رو نصب کرد... هنگ یه کم داره...کیفیت فیلم برداریش خوبه ولی به یه هندی کم که نمی رسه...نقل قول: