بابا چه ربطی داره!!! خوب موضوعش پیش میاد صحبت میشه دیگه...نقل قول:
شما اگه بحثی داری مطرح کن... بچه ها هم مطمئن باش توش شرکت می کنن... خوب بالاخره بحث قاب هم یه جورای مربوط میشه به گوشی دیگه...
Printable View
بابا چه ربطی داره!!! خوب موضوعش پیش میاد صحبت میشه دیگه...نقل قول:
شما اگه بحثی داری مطرح کن... بچه ها هم مطمئن باش توش شرکت می کنن... خوب بالاخره بحث قاب هم یه جورای مربوط میشه به گوشی دیگه...
salam be hame shoma azizan . be man goftan toye in kolop mitoonam theme aslie N95 KE GHERMEZ range ro peyda konam . ama nemidonam toye kodom safhas . mamnoon misham age kasi komak kone va shomare safhasho behem bede
قرمز رنگه؟؟؟نقل قول:
من دو نوع تم ان 95 دیدم که اونا هم سیاه و بنفش هستند...
اینم لینکاشه:
کد:http://www.4shared.com/file/23331406/b5d5fd67/N95_2.html
کد:http://www.4shared.com/file/23330505/95a2a18f/N95.html
من قاب اصلی رو تو تهران ندیدم ولی تو آستارا دیدم و گفتم قیمتش 25 تومن بود.البته یک پک ویژه داشتن که فقط اون دو قسمت قرمز رنگ و درب باتری رو داشت به قیمت 10 تومن.نقل قول:
رامبو جان لینک تمهایی رو که میخواستی اقا حمید برای شما قرار داده برو حال کن!
quote=rainysky50;1564807]رامبو جان لینک تمهایی رو که میخواستی اقا حمید برای شما قرار داده برو حال کن![/quote]
-------------------
دوستان عزیز برای برنامه های این گوشی به این ادرس مراجعه کنید اگر برنامه ی دارید در این ادرس اپلودش کنید برنامه های این گوشی رو تو این تاپیک نزارید چون تاپیک خیلی صفحه زیاد می کنه لطفآ اگر کسی برنامه یا تم یا بازی خواست تو این ادرس موجود می باشد سری9.2 سیمبین
ادرس:خواهشن از زدن تاپیک های بی مورد خود داری کنیدکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159287
و برای درخواست برنامه یا بازی یا تم در ادرس بالا مراجعه کنید و درخواست خود را مطرع کنید
mer30 azizam themaye bahali bood vali man manzooram theme aslie N95 , hamoon themi ke ke esme aslish toye N95 : nserise 1 va be soorat defualt roosh nasbe . albate rooye N93i ham nasbe mesle theme aabi rangi ke rooye aksar gooshihaye nokia nasbe . vali bazam azat tashakor mikonam
[سیروان عزیز برادر تو هم جدیدا گیر میدی ها!!! شوخی کردم داداش... ممنون که راهنمایی کردی بچه ها رو...نقل قول:
دوست گرامی لطفا فارسی تایپ کننقل قول:
طبق قوانین انجمن
بچه ها یه سوا دارم...
کسی تونسته تا حالا آسفالت 2 رو رو گوشیش به درستی اجراش کنه؟؟؟؟
واسه من میره توش ولی هی میاد بیرون دوباره میره تو بازی....
باسلام قاب 5700 امده در رنکهای ابی - قرمز-مشگی -طوسی - قابها چینی هستند وزیاد هم گیفیت جالبی ندارد من از علاالدین طبقه 5 گرفتم قیمت 6000 تومان
راست میگن که 5700 مشکل ریست شدن داره ، یعنی گاهی اوقات ریست میشه ؟
راسته که کیبوردش شل میشه ؟
-------------------------------------------نقل قول:
شما از کجا شنیدی دوست عزیز
------------------------------------------
من 2 ماه دارم هیچ از این مشکل های که گفتی رو نداره و تا حالا هیچ مشکلی براش پیش نیومده
قسمت چرخان ابدا لق نمیشه!!اما در مورد ریست ممکنه 1 ماه ریست نشه ولی ممکنه توی یک هفته دو بار ریست بشه!!ریستهای 6 ثانیه ای هستند که خیلی راحت انجام میگیرند ولی در عوض هنگ و منگ در کار نیست.در فریم ویر جدید همین تک ریستها نیز از بین خواهند رفت!!!
پس تو هم این مشکلو داری منم این مشکلو داشتم ولی فکر کردم از فایل دانلودیمه.نقل قول:
اين مشكل ريست در بعضي گوشيها بيشتر و در بعضي گوشيها اصلا چنين مشكلي نيست.براي من توي اين يك ماهي كه 5700 رو گرفتم، 3 بار بيشتر ريست نكرده.نقل قول:
در مورد شل شدن كيبورد من چيزي نشنيدم ولي قسمت كيبورد گوشي من يه خورده كجه و اصلا احساس ميكنم كه قسمت چرخان گوشي كج شده!
راستش براي من همون لحظه اول كه ميخواد بره توي بازي مياد بيرون وكلا بسته ميشه.نقل قول:
بچه ها یه سوال دارم...
کسی تونسته تا حالا آسفالت 2 رو رو گوشیش به درستی اجراش کنه؟؟؟؟
واسه من میره توش ولی هی میاد بیرون دوباره میره تو بازی....
البته آسفالت 3 رو ميشه اجرا كرد كه فوق العاده نسبت به آسفالت 2 3d ، در پيته.
در ضمن من دو تا سوال داشتم:
تا حالا كسي تونسته از اين بازيهاي n-gage رو روي 5700 اجرا كنه.
از يك فايل جار كه extract شده و فايل اوليه پاك شده چطوري ميشه استفاده كرد؟
sirwanonline جان ، ریست رو از چند نفر شنیدن که میگفتن اذیت کننده نیست ولی شل شدن دکمه ها رو فقط از یه نفر شنیدم ( حالا مگه فرقی میکنه از کی ؟!)
مرسی از راهنماییتون ، منظورم از کیبورد ، خود دکمه های صفحه کلید بود نه کل قسمت چرخان .
ماشالا فقط چند ساعت نبودیم تاپیک 4 صفحه رفت جلو....
شما اگه با گوشیتون درست برخورد کنید هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
محکم ترین گوشی رو هم اگه باهاش بد کار کنی هم این بلا سرش میاد
اگر هم واقعا اینجوریه باید بگم که برا من که این مشکل پیش نیومد
من مشكل كيبورد نداشتم
ريست هم چند بار وقتي sms , defferd شده
بچه ها در پشت گوشي شما احساس نميكنين خوب جا نميره ؟
لطفا يكي به من كمك كنه.
همين چند دقيقه پيش گوشيم رو خاموش كردم حالا كه ميخوام روشن كنم، روي همون آرم اول نوكيا كه نوشته nokia ميمونه. باطريش رو درآوردم و دوباره روشن كردم و باز هم گير ميكنه. مموري و سيمكارت هم درآوردم(البته شايد ربطي نداشته باشه) باز هم روشن نميشه و روي همون حالت مي مونه.
يكي به من بگه چيكار كنم؟
من که مشکلی احساس نمیکنمنقل قول:
شاید باتری رو درست جا ندادی و شاید متاسفانه باتریت کهنه شده باشه و باد کرده باشه:41:
به والله قسم در باتری خوب میبنده!!دکمه ها هیچ مشکلی ندارن!!قسمت مسیجینگ گوشی مشکل داره و در فریم ویر بعدی حله ان73 همینطوری بود!!به والله قسمت چرخان هرگز خراب نمیشه!!دیروز بند کیف مخملی گوشی پاره شد و گوشی افتاد زمین!!هیچیش نشد!!اما از همین ارتفاع 2600 عموی بنده که اتفاقا یک گوشی ساده و خر کار هست افتاد زمین ال سی دیش به رحمت ایزدی پیوست!!!ان73 یکی از کاربران سایت پرشین تولز رنگها رو در هم میریزونه!!یعنی اینکه مثل نقاشی ابرنگی که اب بریزی روی نقاشی رنگهای ال سی دی ان73 ایشون اینطوری شده!!بیچاره باید بره ال سی دی عوض کنه!!اما 5700 من و دی جی ممل چندین بار لغت خورده و افتاده زمین ولی انگار نه انگار!!میام دورت بگردم میگی گشتن نداره...تو میدونی همیشه..!!!ببخشید قاطی کردم زدم تیریپ خوانندگی!!!:8::8:نقل قول:
حمید بی 91 جان شما این قدر از این نرم افزارهای 9.1 به خورد این گوشی ندید!!گوشی رو بدون مموری روشن کنید و در لحظه ای که دکمه ی روشن شدن رو میزنید سه دکمه ی سبز و ستاره و3 رو نگه دارید و تا روشن شدن کامل گوشی این سه دکمه رو نگه دارید!دقت کنید که دستتون حتما روی این سه دکمه باشه!!اگه عمل نکرد دوباره امتحان کنید!!در صورتی که گوشی درست نشد گوشی رو خاموش کنید و سپس شارژر گوشی رو به برق بزنید!!ممکنه بدلیل ضعیف شدن باتری قدرت کافی به سی پی یوی گوشی نرسه!نگران نباشید مشکل نرم افزاریه و حل میشه!!
براي خاموش كردن گوشي چطوري عمل كنم؟اشكال نداره كه در اون حالت باتري رو در بيارم؟نقل قول:
اون 3 تا دكمه رو همزمان فشار دادم درست شد.
خيلي ممنون rainysky گرامي:11:
به قول هيچكس : خوب منم همينطورنقل قول:
يه مدل تائيد جديده :31:
ایول پس به هیچکس پیشنهاد کنیم که 5700 بگیره(چه ربطی داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ببخشید بچه ها امشب یه کم اسکل شدم
راستی الان قیمت 5700 چنده؟ لطفا دقیق بگین
نه بابانقل قول:
اين جوي بشه كه من ميميرم
نه بهش نگو يه وقت 5700 خز ميشهنقل قول:
قزوين دو و ور 270 هست
والا متاسفانه گرون شده بین 295 الی 300نقل قول:
آخر قیمتش چنده؟!
چون اگه تو تهران 270 باشه تو اصفهان 300 تومنه
میبینین چقدر نامردن و گوشیها رو گرون میفروشن؟؟
نه بابا گفتم که بین 295 تا 300 دیروز علادئدین بودمنقل قول:
خوبه اگه گرون شده باشه به نظر شما 5700 دست دوم رو چقدر میخرن؟
میخوام با 5700 خدافظی کنم:37:
یه گوشی میخوام که فقط خوشکل باشه یعنی اولین ملاک هم زیبایی باشه
البته 5700 خیلی خوشکله ولی من یه چیز زینتی میخوام
موتورولا k1 خیلی چشممو گرفته:40:
هم امکانات خوبی داره و هم خوشکله
در ضمن ارزون هم شده 170 تومن:18:
رو این حساب دارم میگیرمش
البته کلوپ 5700 رو فراموش نمیکنم
ولی اینو هم بگم که دوباره من 5700 میگیرم و به این کلوپ بر میگردم:46:
نقل قول:
ببین حمید رضا در مورد سوال اولت باید بگم که من که تا حالا این کار رو نکردم ...
ولی در مورد سوال دومت باید بگم که تمام فایل های باز شده رو انتخاب کن و اونها رو زیپ کن .. بعد که این کارو کردی بیا و توی my computer و برو توی tools > folder Option بعد توی سربرگ view تیک مربوط به گزینه ی hide extensions for known files رو بردار... بعد بیا سراغ فایلت و (zip.) رو پاک کن و بجاش بنویس (jar.)...
بعد دیگه براحتی میتونی از فایلت به عنوان یه فایل جار استفاده کنی...
ولی حمید رضا جان در مورد سوالت اولت هم باید بگم که مثل اینکه تا چند وقت دیگه میتونی این کار رو بکنی...
این جا رو ببین یکمی توضیح داده....کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=39211
سلام ببخشيد کسي ميدونه چطوري ميشه اتو پاور آف ال سي دي گوشي 5700 رو غير فعال کرد؟منظورم اسکرين سيورش نيستااونکه خود ال سي دي رو خاموش ميکنه
من یه ماهه می خوام این گوشی رو بگیرم
هر وقت زنگ میزنم به نمایندگی هاش میگن رنگ قرمز نداریم !
شما نمیدونین چرا رنگ قرمز کم شده ؟
دوست عزیز...میگند رنگ قرمز مشکل داره..من که الان یک ماه میشه گرفتم..ولی مشکلی نداشتم..فقط مثل بقیه..3 بار تا حالا گوشی ریست شده..همین..که این مشکل را هم همه دارند!!
از 5700 داران ، کسی می تونه برنامه های رادیو رو ضبط کنه ؟
اونجور که تاپیک تو تاپیک « symbians60v3 9.1 » گفتن ، در حالت عادی نمیشه این کار رو کرد و باید گوشی رو هک کرد یا با یه سری برنامه ها این کار رو کرد .
کسی راه حلی داره ؟
دوست مننقل قول:
هیچ مشکلی نداره رنگ قرمز..
فقط شاسد یه کم کثیف شه !!
الان توی شیراز هم بیشتر مشکی و طوسی هست...قرمز کم شده !!
265 تومان