لطفا توی تاپیک معرفی تم درخواست کنید !نقل قول:
خوب دیگه ! پیش میاد :31: به هر حال ببخشید :11:نقل قول:
لاور آخه تو نمیگی یه هو میزاری میری من نگرانت می شم.؟
آخه چرا با من این کارو می کنی؟
Printable View
لطفا توی تاپیک معرفی تم درخواست کنید !نقل قول:
خوب دیگه ! پیش میاد :31: به هر حال ببخشید :11:نقل قول:
لاور آخه تو نمیگی یه هو میزاری میری من نگرانت می شم.؟
آخه چرا با من این کارو می کنی؟
ببخشید والپیپر های لاور خیلی قشنگتره ولی منم میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
B L A S T E R جان من هیچ عکسی نمیتونم ببینم ... لطفا عکسها رو درآپلود کن ... مرسیکد:www.tinypic.com
من خودم دارم میبینم ولی حتما فردا اپ میکنم
سلام جناب Blaster والپیپرهاتون عالی هست اگه میشه این اخری ها رو در رزولیشن 176*220 بزارید ممنون میشم.
شمام کارت تیمیزه:31:نقل قول:
کسی میتونه چند تا از عکس های این دختره Avril رو بزاره البته تکراری نباشه آخه لاور قبلا چند تایی گذاشته.:11:
می تونین با نرم افزار PhotoZoom Pro سایز عکستون تغییر بدین همچنین با فتو شاپ ...نقل قول:
سلام جناب Blaster والپیپرهاتون عالی هست اگه میشه این اخری ها رو در رزولیشن 176*220 بزارید ممنون میشم.
ما همچنان عکسی نمی بینیم که بخوایم در موردش نظر بدیم . خدا یا مارو بکشه یا این مسئولین شیرین مغز ف.ی.ل.ت.ی.رینگ رو ... راه سوم اینکه بلاستر لطف کنه توی Tiny اپ کنه که هممون شاد بشیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lover جان داری پارتی بازی میکنیا. چند وقت پیش گفتم اگه برات مقدوره چند تا عکس از بازیگرای هالیوود بزار نذاشتی.
ببخشید اگه این عکسا رو نمیبینید من از این به بعد تو اپ میکنم.البته اگه شما Isp رو عوض کنی شاید بیاد
بچه ها اگه ميشه عكس از ببر و نقاشي هاي معروفم بذراين
ببخشید کجا زنگ رو می زارنن من از انجا دانلود کنم؟
برو تو قسمت ملودی و فیلم در انجمن موبایل
ممنون از راهنماییتنقل قول:
سلام من مي خواستم بدونم مگه برنامه اي هست كه بشه با اون براي گوشي تم ساختنقل قول:
بلهنقل قول:
برنامه theme creator 3 که مخصوص سونی اریکسونه و می تونی از قسمت موبایل توی انجمن موبایل میتونی پیدا کنی
B L A S T E R جان و lover_pc_games جان و بقیه دوستان والپیپرهاتون خیلی باحالند
فقط یه 20 تا از نانسی عکس بذارید
یه چندتا هم از Evil 4
مرسی
اقا یکی که اینترنت پرسرعت داره تمام عکسای این تایپیک رو جمع کنه مثل Mr.k توی فایل زیپ با حجم کم بذاره تا کسایی مثل ما که از اینترنت ز-غ-ا-ل-ی ایران استفاده میکنیم راحتر باشیمنقل قول:
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
پیشنهاده خوبی است....:46:نقل قول:
یکی من رو بگیره.:9:
کاشکی میتونستم چیزی بگم،یا کاری کنم که لایق محبت تو باشه Lover عزیز. ...:18::41::37:
ممنون:11:
حسودی ی ی ی ی ی ی ؟؟؟ :13:نقل قول:
تم از محمدرضا گلزار و لعیا زنگنه و ابرو
salam agar kesi them ya barname vase p990 dare vase man befreste id: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من حدود 270 تا تم داشتم گفتم واستون آپ کنم .
البته 270 تا عکس نداشتم !! امیدوارم دوستان پستمو پاک نکنن .
اینم لینک با حجم : 37824 KB
این پست و تو معرفی تم هم دادم ..با اجازه اینجام گذاشتم .:31:کد:http://rapidshare.com/files/62107358/Them.rar.html
بابا خوبه ما گفتیم دیال اپیم