الیت پال کپی شده 480 توماننقل قول:
موفق باشيد :10:
الیت پال کپی شده 480 توماننقل قول:
موفق باشيد :10:
نقل قول:
سلام دوست عزيز
نه ، از تلويزيون هاي معمولي هم مي شه استفاده كرد ولي اين كجا و آن كجا !
به مانيتور معمولي هم وصل مي شه فقط بايد يه كابل vga و يه مبدل بگيري، در lcd اين مبدله لازم نيست. براي اطلاعات كامل تر به لينك زير برو
ممنون از جوابتون :10:نقل قول:
سلام.
نه، به هر تلویزیونی وصل میشه. رو این معمولی ها هم میشه (به شرطی که ورودی کامپوننت داشته باشه، که الان دیگه همشون دارن).
به مانیتور معمولی هم میشه. لازم نیست lcd باشه
بعد روي تلويزيون معمولي كيفيتش خوبه ؟؟ رنگها و سايه ها ؟؟
مثلا اگه يه فيلم dvd در نظر بگيريم روي تلويزيو و روي مانيتور معمولي آنچنان تفاوتي ندارند واسه xbox هم همينجوره ؟؟
كلا روي تلويزيو معمولي كيفيت جوري هست كه از بازي لذت ببريم يا نه ؟؟ :8:
سلام.نقل قول:
خوب بالاخره تفاوت هایی دارن. مخصوصا از لحاظ کیفیت تصویر و رنگ و سایه ها. (مثال ساده میزنم. مثلا شما یه بازی رو روی تلویزیون معمولی با رزولوشن 640 در 480 بازی میکنی، اما در یک مانیتور بسیار معمولی این رزولوشن میشه 1024 در 768. ) پس تفاوت های فاحشی با هم دارن. که البته این مقدار رزولوشن در مانیتورهایی که واید هستن، بالاتر هم میره.
اما اینطور نیست که در تلویزیون معمولی هم از بازی کردن لذت نبرد؛ نه اصلا اینطور نیست.
تا اونجایی که بنده متوجه شدم منظور شما رو ، نه تفاوت ریجن ها توی دشبورد فاحش نیست.نقل قول:
دشبورد توی همه ی کنسولها یک جور هست. منظور از NTSC یا PAL بودن اینه که بایستی بازی مربوط به همون منطقه رو خرید تا روی کنسول اجرا بشه.
ببخشيد من منظورم رو بد رسوندمنقل قول:
منظورم اينه كه وقتي از توي DASHBOARD بين 50 يا 60 هرتز يكي رو انتخاب كنيم فقط تا وقتي توي DASHBOARD هستيم اعمال ميشه يا توي بازي هم تاثير ميگذاره ؟
ممنون :10:
توی بازی هم تاثیر گذاره. همو چیزی که توی داشبورد انتخاب می کنید برای بازیتون هم انتخاب میشه.
سلام
من ميخوام يكي از اين arcade ها بگيرم
كه falcon هست
ميخواستم بدونم باز هم نيازه كه ببيرم و Cooling و اين مبحث روش انجام بشه ؟
يا لازم نيست حتما ؟
البته ميدونم نبايد زياد بهش فشار بيارم
و ميخواستم بدونم حدودا با مادر برد falcon تا چند ساعت ميشه مداوم بازي كرد طوري كه فشار نياد ؟
ممنون ميشم
اصلا احتیاج نیست که کنسولو دست کاری کنید. خیلی خیلی خیلی خیلی کمتر از سری قبلیا گرم میشن
ممنونمنقل قول:
ولي ميخوام تعداد ساعت براي بازي مداوم رو بدونم
قبل از اين كه مادر برد هاي falcon بياد ميگفتن با اون قبليها ميشه حدود 2 يا 3 ساعت مداوم بازي كرد البته با استفاده از cooling و غيره
يك جايي خونده بودم كه با يك arcade با مادربرد falcon ميشه تا 6 ساعت هم بازي كرد بدون مشكل
ولي امروز باز ديدم يكي توي يك سايتي گفته با arcade فالكون دار
هم حد اكثر 2 يا 3 ساعت ميشه بازي كرد:13:
حالا ميخواستم بدونم اين حرف ها چه قدر صحت داره ؟
و حدودا چقدر ميشه مداوم بازي كرد
چند ساعت ؟:11:
سلام.نقل قول:
اول اینکه اصلا احتیاجی نیست، اما حتی اگه توجه کنید با یک کنسول جی پی یو دار حتی نینتندو 64 هم زیاد بازی کنید، بهش آسیب میرسه چه برسه به یک کنسول نسل جدید که روی کولینگش زیاد کار نشده.
اصلا بالای چهار ساعت نمیتونید بازی کنید. اونهایی که میگند با 12 ولت کردن فن تونستند 14 ساعت بازی کنند بدون مشکل، اونقدر توی بازی بعد از یک مدت لگ و مشکل خواهند داشت که پشیمون خواهند شد چون اینکاریه که از دست کمپانی سازنده هم بر میاد و اگه اثر سوء روی برد مخصوصا سی پی یو و جی پی یو نداشت حتما اینکار رو میکردند.
بله ایشون کاملا درست گفتند. البته نه اینقدر کم سعی کنید زیاد نشه حداقل 6 ساعت میتونید بازی کنید. اگر هم افزایش عمر کنسول خودتون رو میخواید، کمتر بازی کنید. در هر صورت اگر هم به توصیه هام توجهی نکردید و خواستید فنتون رو 12 ولت کنید، حتما یک منبع تغذیه از بیرون بگیرید.
در ضمن احتیاج زیادی به ایکس کلمپ توی بردهای فالکون نیست و در ضمن، اینترکولر هم چیز خوبیه در صورتی که کانال بندی کنید کنسولتون رو(پیمان جان آموزش شرود تونل رو گذاشتند تاپیکش هم استیکیه) حتما بگیرید و استفاده کنید.
سلام.
صحبتهای Pink Panther عزیز کاملا درست هست...
این کنسول رو اصلا نمیخواد دستکاری بکنید... مطمئنا اگر درست استفاده بکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد. بنده خودم بدون هیچگونه دستکاری کردن ، تا 4 ساعت رو هم بازی کردم! ( مصداق برای این جمله بازی GTA IV هست ). پس نگرانی وجود نداره. شما هم خیالت راحت باشه. :46:نقل قول:
ممنونم
ولي ميخوام تعداد ساعت براي بازي مداوم رو بدونم
قبل از اين كه مادر برد هاي falcon بياد ميگفتن با اون قبليها ميشه حدود 2 يا 3 ساعت مداوم بازي كرد البته با استفاده از cooling و غيره
يك جايي خونده بودم كه با يك arcade با مادربرد falcon ميشه تا 6 ساعت هم بازي كرد بدون مشكل
ولي امروز باز ديدم يكي توي يك سايتي گفته با arcade فالكون دار
هم حد اكثر 2 يا 3 ساعت ميشه بازي كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ميخواستم بدونم اين حرف ها چه قدر صحت داره ؟
و حدودا چقدر ميشه مداوم بازي كرد
چند ساعت ؟
موفق باشی
ممنون از راهنمايي خوبتون :11::11:نقل قول:
آقا يه سوال ! اين كه مي گن درايوش ال جي ، هيتاچي ، سامسونگه ، اينا مگه درايو هاش جداست ! بعد مثلا بخواي ببينيم درايو چيه بايد كنسول رو باز كنيم ؟!؟
پس چرا انقدر ارزون؟ من الایتو از پاساژ لباف قیمت کردم گفت 620!!! مگه الایتا هم با هم فرق دارن؟نقل قول:
اينو كه من گفتم اقا پيام توي سايت بازي سنتر از دوبي ميارننقل قول:
توي تهران كه خودت بهتر ميدوني سر گردنس:13:
arcade رو دارن ميدن 430 تومان در حالي كه 279 دلار يعني 270 تومانه كه پيام ميده 360 :46:
حالا تفاوت رو ببين خودت
نقل قول:از هر دوي شما عزيزان خيلي خيلي ممنونم :10:نقل قول:
فقط اين intercooler چقد در مياد هزينش ؟
همین صفحه ی قبل یا قبل تره!نقل قول:
ولی بازم می گم.باید دکمه درایو بزنی میاد بیرون از رو شکل ظاهریش می فهمی.
دوست عزیز برای بیشتر بازی کردن و وارد شدن فشار کمتر به کنسول یه راه دیگه هم هست اونم اینه که کنسول رو جایی بزارین که هوا در انجا جریان داره.نقل قول:
سلام.نقل قول:
آره ، درایواشون فرق میکنه ... Jhonny عزیز توضیح دادن ، اما برای تشخیص نوع درایو عکسی رو که پیوست شده رو نگاه کنید.
خواهش میکنم دوست عزیز.نقل قول:
من این وسیله رو پیشنهاد نمیکنم ... به نظرم تاثیر چندانی نداره. اما اگه میخوای بخری، گمونم 30 تومان باشه.
موفق باشید
با سلام.
آیا این ریجن خوبه یا نه؟ region ntsc/j اگه خوب نیست بگین کدوم ریجن بازی هاش زودتر می یاد تو بازار.
ودیگه اینکه الان قیمت آرکید و پرمیوم چنده؟
میگم قیمتش (آقا پیام) که در مقایسه با تهران خیلی عالیه ولی ریجنش پاله در صورتی که من تو صفحه های قبل خوندم ریجن UC و j بهتر بازیاش گیر میاد و احتمالا اینکه با این قیمت الان عده زیادی تو نوبت هستن درسته ؟ حالا به نظر شما از آقا پیام بگیرم یا خودم برم پاساژ لباف از اونجا بگیرم ؟ممنوننقل قول:
من اتفاقا بر عكس تو شنيدمنقل قول:
جون شنيدم اتفاقا الان PAL تو بورسه و بازي هاش هم سريع مياد و هم همه جا موجوده و سايت هاي مثل PARTO هم دارن
شما ELITE ميخواين كه پيام الان داره
چون تمام نشده و هنوز داره
به نظر من كه از اون بگيرين خيلي جلويين:10:
خودتون تفاوت قيمت رو ببينيند ديگه :46:
راستي بچه ها
راجع به دسته هاي 360
شارژش چه قدر دوام مياره ؟
هر چند وقت يك بار بايد باتري هاش عوض بشه ؟
خودش شارژ نميكنه باتري رو ؟
سلام.نقل قول:
بستگی به باتریش داره... و تعداد ساعات بازی. خودم از این باتریهای Duracel استفاده میکنم، دوامش خیلی خوبه.
نه خودش نه، یه دستگاه اضافه به اسم Quick Charger باید بخری.
حدودا چند ساعت دوام مياره با اين DURACELL ها ؟نقل قول:
استاندارد اگه مثلا روزي 2 يا 3 ساعت بازي كنم :11:
حدودا یکی دو ماه.نقل قول:
موفق باشی
یه چیزی میگم بخندیم دور همنقل قول:
حدودا چند ساعت دوام مياره با اين DURACELL ها ؟
استاندارد اگه مثلا روزي 2 يا 3 ساعت بازي كنم
من یه بار کمبود باطری داشتم 2تا باطری نور انداختم تو دسته و بازی کردم. باورتون نمیشه با این باطریای نو فقط تونستم Act3 از Gow رو روی hardcore برم.
آقا پدرام بستگی به بازی هم داره. اگه یه بازی مثل gow بازی کنی مسلما بیشتر از GTA4 استفاده میکنه از باطری (به خاط ویبره)
البته اگه ویبررو خاموش کنی دیگه به بازی بستگی نداره
نقل قول:باز هم تشكر از هر دو شما :10:نقل قول:
راستش فكر ميكردم از اين هاست كه خوره باتريه:21:
و با روزي 2 يا 3 ساعت بازي هم مجبور ميشم هر 3 روز يك جفت باتري بخرم :27:
من كه هميشه VIBRATION رو خاموش ميكنم:31:
ممنونم
ولی دوستان یه چیز جالبتر اینکه تو دفترچه راهنماش نوشته پیشنهاد میشه که از باتری های قابل شارژ استفاده نکنید.به نظرم اولش مسخره اومد اما بعدا که از دبیر شیمیمون پرسیدم دلیل علمیشو بهم گفت و منم قبول کردم چون واقعا راست میگفت.و یه چیز دیگه اینکه اگر باتریتون در مواقع اضطراری مثلا وسط بازی تموم شد و وقت خرید باتری رو نداشتین یه دو تا گاز بگیرینش چند روز دیگه واسطون کار میکنه من خودم اینرو تجربه کردم.
سلام دوستان من امروز میخواستم یه xbox بگیرم واسه IV ولی شنیدم IV با بنکیو مشکل داره درسته ؟؟؟؟
راهی هست که اگه درایوت با بازی مشکل داره تو مغازه بفهمی ؟؟؟
آره ، درست هم هست... منم خودم باتری ها رو شارژ نمیکنم.نقل قول:
منظور از Iv همون GTA IV هست دیگه؟ مشکلی که این درایو با این بازی داره، مشکل دیر لود شدن تکسچرهای بازی هست. به طور مثال وقتی سریع رانندگی میکنید، یا از محیطی وارد محیط دیگر میشوید، تکسچرها چند ثانیه دیرتر لود میشن.... در حالیکه در دراوی هیتاچی نتایج بهتر هست. حتی پاک کردن کش کنسول هم کمکی به این موضوع نمیکنه. اما هیچ کدام از این مسائل در دراوهای سامسونگ و هیتاچی وجود نداره. پیشنهاد من اینه که سعی کنید کنسول رو با این درایو خریداری نکنید.نقل قول:
موفق باشید
البته اینم بگید که همه بنکیوها اینطوری نیست. ماله من که مشکلی نداشته تا الان(بگو ماشالا)نقل قول:
مشکلی که این درایو با این بازی داره، مشکل دیر لود شدن تکسچرهای بازی هست.
آقا پیمان اینو شما تا حالا چند باز گفتی ولی برادر من دیگه کنسول xbox 360 با درایو سامسونگ تولید نمیشه الان جز بنکیو و هیتاچی 79 دیگه هیچ درایوی برای 360 موجود نیست. هیتاچی هم که هزینه کپی خور کردش 50-60 تومنه.نقل قول:
اما هیچ کدام از این مسائل در دراوهای سامسونگ و هیتاچی وجود نداره. پیشنهاد من اینه که سعی کنید کنسول رو با این درایو خریداری نکنید.
برادر من! یکی از دوستان ما در همین فروم میخواد Elite با درایو سمسونگ بگیره . اگه تو ایران گیر نمیاد دلیل نمیشه که شما میگی دیگه تولید نمیشه ... بر اساس استناد حرف بزن.نقل قول:
آقا پیمان اینو شما تا حالا چند باز گفتی ولی برادر من دیگه کنسول xbox 360 با درایو سامسونگ تولید نمیشه الان جز بنکیو و هیتاچی 79 دیگه هیچ درایوی برای 360 موجود نیست. هیتاچی هم که هزینه کپی خور کردش 50-60 تومنه.
چشمنقل قول:
برادر من! یکی از دوستان ما در همین فروم میخواد Elite با درایو سمسونگ بگیره . اگه تو ایران گیر نمیاد دلیل نمیشه که شما میگی دیگه تولید نمیشه ... بر اساس استناد حرف بزن.
میرم دنبال مدرک. بعد میام.
سلام.
درایوهای Lite-on به تولید انبوه رسیدند؟
lite-on جدا قراره درایو بزنه؟ آخه همین درایوهایی که به بنکیو معروفن مشترکن سه شرکت فیلیپس-بنکیو- lite-on میزنه.نقل قول:
سلام.
درایوهای Lite-on به تولید انبوه رسیدند؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين مشكل رو همه ي ايكس باكس بازها تو سراسر دنيا دارن و به زودي پچ مستقلي براي اين مشكل از سوي راك استار منتشر خواهد شد.
خیر فقط کسانی که درایوشون بنکیو هست این مشکل رو دارند، و پچی هم منتشر نخواهد شد. اگه قرار بود بیاد، ماه پیش میومد.نقل قول:
بازی رو با دیسک Verbatim بازی کنید مشکلی پیش نخواهد اومد، یا هم اگه میتونید نسخه ی اریجینالش رو بخرید. البته فکر کنم حد اقل 60 تومن خرج بشه.
نمیدونم... منهم برای تایید فرضیم پرسیدم چون یکی میگه که ازین درایوها داشته کنسولش.نقل قول:
lite-on جدا قراره درایو بزنه؟ آخه همین درایوهایی که به بنکیو معروفن مشترکن سه شرکت فیلیپس-بنکیو- lite-on میزنه.
من تو همین تاپیک خوندم قرار بازیهای xbox360 از سال 2007 به بعد به صورت آزاد و بدون ریجن بندی تولید و پخش بشن. آیا این اتفاق افتاده؟واینکه آیا بازی assassins creed میتونه با بازی prince of persia از نظر موضوع ،حرکات مهیج ، روند بازی و گرافیک (نسبی) مقابله کنه؟ (البته میدونم اینجا نباید بپرسم) ممنون میشم اگر جواب بدین.راستی یه چیز دیگه اینکه آیا فوتبال xbox360 تغییر چشم گیری از لحاظ گرافیکی نسبت به فوتبال ps2 کرده یا نه؟ آخه من هنوز فوتبالشو ندیدم. دیگری اینکه با مودم dial up هم میشه به xbox live وصل شد و آنلاین بازی کرد ؟ از نظر سرعت کم نمیاره و تیک تیک نمیکنه؟
خیر هنوز هم ناشرهای زیادی ریجن لاک رو ترجیح میدند، اما بازیهای فری هم زیادتر شده.نقل قول:
من کلا از بازیهای یوبی سافت مونترال رو یکبار هم راغب نشدم که تموم کنم و این دوبازی رو سطحی دیدم، و باید بگم AC کاملا سطح بالاتری از PoP داره، چونکه خود PoP اصلا چیز خاصی نبود که کسی نتونه باهاش مقابله کنه. البته گیم پلی ای کاملا شبیه به هم دارند، فقط AC فانتزی نیست دیگه.
بستگی داره چه فوتبالی باشه.
بله آموزشش توی انجمن هست اما زیاد لگ خواهید داشت.