من بابام دوسال خدمت بوده ولی اون خدمتی که همه باید برن و منطقه ی جنگی بوده می خواستم ببینم از سربازی من کم میشه ؟!!
و اگه الان دفترچه خدمت رو پست کنیم که باید بریم ؟
من بابام دوسال خدمت بوده ولی اون خدمتی که همه باید برن و منطقه ی جنگی بوده می خواستم ببینم از سربازی من کم میشه ؟!!
و اگه الان دفترچه خدمت رو پست کنیم که باید بریم ؟
اگر منطقه بودن کم میشهنقل قول:
یکی بگه من کی میتونم برم دفترچه بگیرم؟ کی اگه نگیرم غیبت میخورم؟
ت.ت: 28 مرداد 70
منم دقيقا همين مشكل دارم!نقل قول:
ت.ت:10ارديبهشت 70
من غيبت خوردم يا نه ؟ اگه غيبت خورده باشم بايد چيكار كنم؟يعني بيخيال دانشگاه بشم؟! من فكر ميكردم همه ميتونن دوبار كنكور بدن چرا اينجوري شد!الا اگه غيبت نخوردم كي پست كنم كه مشكلي پيش نياد؟
ممنون
بهترین کار اینکه پاشی بری نظام وظیفه و مشاوره بگیری، اونجا محکم و راست بهت میگن شرایط چیه و الان وضعیتت چه جورهنقل قول:
اگه غیبت خورده باشی دانشگاه نمیتونی بری
اگه كسي كارت اعزام با غيبت دستش باشه و دانشگاه هم قبول بشه راهي هست كه بشه دانشگاه ثبت نام كرد ؟
سلام کسانی که متولد 1 تا 6 سال 70 هستند که نمیتونن کنکور 90 شرکت کنند.یعنی اگه موقعه سربازیشونه (دانشگاه نخوان برن یا نتونن)باید برن سربازی.
اما از 7 تا 12 70 میتونه کنکور90 شرکت کنه.
در مورد بقیه سئوالاتون هم میتونین به شماره های 02173941739 و 02173941735 (سازمان نظام وظیفه) تماس حاصل فرمایین.
لطفا به این سوال من جواب بدین خیلی مهمه
من که 28 مرداد 70 هستم الان میتونم دفترچه بفرستم؟؟؟
هنوز غیبت نخوردید و اگه در حال تحصیل نیستین باید همین امروز اقدام کنین و برین دنبال دفترچه و کارای اون .تا 28 مرداد مهلت دارین ( البته باید 1 یا 2 هفته قبلش اقدام کنین )نقل قول:
شما متاسفانه غیبت خوردین . همین الان اقدام کنین تا بیشتر نشه.نقل قول:
اگه غیبت داشته باشی نه نمیشه دانشگاه ثبت نام کردنقل قول:
.
سلام
ایا با شرایط زیر معاف میشوم؟
ترم 2 رشته پزشکی دانشگاه سراسری هستم زمانی که فارغ التحصیل شوم سن پدرم بالای 60 خواهد بود
یک برادر و یک خواهر دارم.خواهرم ازدواج کرده
بردارم تا 6 سال آینده ازدواج خواهد کرد و فعلا در خارج از کشور زندگی میکند.شما فرض را بر این بگیرید که تا 6 سال آینده که فارغ التحصیل میشوم برادرم در داخل کشور زندگی میکند.خدمت سربازی هم رفته برادرم.
آیا ایران بودن یا نبودن او تاثیری در معاف شدن من دارد؟
با این حساب من سرپرست خانواده میشوم.با این شرایط آیا من معاف میشوم؟
اگر معاف نشوم برای پزشکان عمومی سربازی چه مدتی است؟
راستی از سهمیه بسیج فعال مدرسه میتوان جهت کم کردن خدمت سربازی استفاده کردن یا فقط بسیج پایگاه؟
سهمیه بسیجم به طوری بود که سال گذشته که کنکور دادم برای دانشگاه آزاد از آن استفاده کردم یعنی از سپاه کد گرفتم و بالای کارنامه آزادم نوشته بود:سهمیه بسیج فعال
(ولی نیازی نشد چون سراسری قبول شدم)
سلام
کسی که چهار پسر باشه یکیش مقیم کشور خارجی باشه اما سربازی نرفته باشه ودو برادر دیگری خدمت سربازی رفته باشن
و پدرش بالای 60 سال باشه نفر چهارم باید به خدمت سربازی بره؟؟
سلام به برادران گرام-ما که سربازی معافیم ههههههههههههههه! در عوص گلدوزی میریم ، هر کی سوالی درباره گلدوزی داشت اعظم جان در خدمتتون هست...:10:
سلام دوستان خواهش ميكنم به منم جواب بدين كار لازمم!نقل قول:
يا علي مدد!
:10:
خیر دوست عزیز، شما به علت داشتن برادر معاف نمیشوید، تا قبل سال 83 یه قانون بود که اگر برادر های شما خارج از ایران باشند و پدر بالای 60 فرزند معاف میشد ولی قانون را برداشتند، تحت هیچ شرایطی به علت دارای برادر بودن معاف نمیشویدنقل قول:
برای پزشکی فکر کنم 14 ماه هست
شما باید بسیجی فعال را تا قبل از ورود به خدمت داشته باشید، مدرسه و بعد دانشگاه
باز میتوانید این مورد را از پایگا های بسیج سوال فرمایید.
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
بله، باید برهنقل قول:
دفترچه رو از کجا باید بگیرم؟ به غیر از پر کردن دفترچه چه کارایی باید بکنم؟نقل قول:
هنوز غیبت نخوردید و اگه در حال تحصیل نیستین باید همین امروز اقدام کنین و برین دنبال دفترچه و کارای اون .تا 28 مرداد مهلت دارین ( البته باید 1 یا 2 هفته قبلش اقدام کنین )
از پلیس +10نقل قول:
باید واکسن بزنی و عکس بگیری و فرم توی دفترچه رو پر کنی بعدش ببری همون +10 تا برات ثبت کنند.
ممنون دوست عزيز حالا كه من غيبت خوردم بايد چيكار كنم ؟! ديروز رفتم نظام وظيفه مسولش نبود فردا هم كه تعطيله مميونه پس فردا اينجا نميشه خيلي بهشون اعتماد كرد !!! يه حرفي ميزنن كه خودشون هم نميدونه درسته يا نه!!! الان چندتا سوال حياتي واسم پيش اومدهنقل قول:
1- مطمئنيد من غيبت خوردم ؟
2- اگه دانشگاه قبول بشم هيچ راهي براي ثبت نام وجود نداره؟
ممنون:11:
بله غیبت خوردین. ( برای اینکه مطمئن بشید به نظام ویفه زنگ بزنید )نقل قول:
در صورت قبولی در دانشگاه هیچ راهی برای ثبت نام نیست( چون غیبت دارین )
موفق باشید
سلام
دوستان عزیز لطفا به من کمک کنید
من متولد دي 68 هستم و يه سالم پشت کنکور بودم و سال 88 وارد دانشگاه شدم و
سال بعد یعنی 90 کاردانيم تموم ميشه و ميخام کنکور سراسري 90 شرکت کنم
مشکلي برام واسه فاصله افتادن 3 ماه تابستون يا براي ورود به دانشگاه بعدي توو مهر 90 پيش نمياد؟
دانشگاه هنوز معافیت برامون رد نکردن و میگن میکنن اگه بکنند این مدتی که ندادن غیبت میخورم؟
من الان دارم میرم پلیس +10 الان که اقدام کنم غیبت میخورم یا نه؟ 28 مرداد 70
با سلام خدمت دوستان
من یه سوال داشتم درباره درخواست معافیت تحصیلی
مگه دانشگاه درخواست معافیت تحصیلی را صادر نمیکنه ؟ پس چرا برا من صادر نشده؟ منو راهنمایی کنید
اگه غيبت خورده باشي بازم راهي هست.نقل قول:
من داداشم غيبت داشت و دانشگاه قبول شد. رفت تهران و نظام وظيفه يه فرمي براش نوشتن و گفتن مي شه بري دانشگاه. زياد نگران نباش...
راستي دوستان من متولد 1 مهر 70 هستم. الآن رفتم پليس+10 گفت بايد دفترجه بفرستي!!!
نقل قول:
سلام.
بله دانشگاه باید صادر کنه. اگه برای شما رو صادر نکردن تقصیره دانشگاهه . باید صادر میکرد. خودت برو دنبالش
.
سلام یه سوالی دارم ... من اسفند 70 هستم امسال کنکور دادم (89) هنوز هم که جوابش نیومده ... اگه قبول بشم یا نشم ... وضعیت خدمتم به چه صورته؟ ممنون میشم یکی کامل جواب بده ( گیج شدیم به خدا )
اصلا اسفند 70 به طور معمول کی باید اقدام کنه؟ و بین فرستادن دفترچه تا اعزام به خدمت چقدر فرصت زمانی هستش؟
من از اولم ميدونستم اينجا نظام وظيفه چيزي نميفهمه!!! رفتم اونجا طرف ميگه صبر كنه نتايج دانشگاه بياد بعد از دانشگاه نامه بيار و .... ميگم غيبت دارم يا نه ميگه حالا دفترچه رو بفرست نتيجش بياد معلوم ميشه!!!:13:بعدش هم رفتم پليس 10+ دفترچه رو گرفتم تو دفترچه نوشته كساني كه مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي دارن و سال تولدشون 3ماه اول هست موعد اعزامشون ميشه 18 آبان سال اعزام ، كه سال اعزام متولدين 70 هم طبق دفترچه ميشه 1389 حالا موعد اعزام من ميشه 18آبان 1389 يعني غيبت نخوردم ، درسته يا من دارم اشتباه ميكنم؟؟؟ آقا فرشيد (farshidshd )ميشه بگيد از كجا فهميديد من غيبت خوردم؟!
خدا كنه كه غيبت نخورده باشم اگه غيبت نخورم يكي از موارد معافيت هاي خاص شامل من هم ميشه ولي اگه غيبت خورده باشم اونم ميپره!!!:2: حالا اگه واسه معافيت اقدام كنم جوابش كي مياد؟؟؟
دوستان تهراني خواهشا وضعيت منو از نظام وظيفه بپرسيد آخرش نفهميدم غيبت خوردم يا نه ؟! رو دفترچه هم يه شماره هست كه از بس زنگ زدم ديگه گوشيمون سوخت نميدونم دارن اونجا چه غلطي ميكنن كه جواب نميدن! زتاريخ تولد 10/2/70 خرداد 87 ديپلم گرفتمو سال 88 هم مدرك پيش!
پيمان تو چيكار كردي؟ اي كاش شرايط منم ميپرسيدي من كه اينجا پرسيدم بدتر گيج شدم:31:نقل قول:
من الان دارم میرم پلیس +10 الان که اقدام کنم غیبت میخورم یا نه؟ 28 مرداد 70
ممنون امير جون وللي مطمئني غيبت خورده بود؟! چون تو دفترچه نوشته غائبين به هيچ وجه ثبت نام نميشن! حتي رستگار رحماني فكر كنم سال اول بخاطر غيبت نتونست با رتبه 33 بره دانشگاه!!!نقل قول:
اگه غيبت خورده باشي بازم راهي هست.
اگه قبول بشی که هیچ مشکلی نداری واسه تحصیل ولی اگه ( خدای نکرده) قبول نشدی تا اسفند امسال باید دفترچه خدمت رو بگیری و مدارکش رو تکمیل کنی و ثبتش کنی از طریق پلیس +10 در این صورت تاریخ اعزامت میفته نیمه دوم سال 90 !نقل قول:
ایشالله که همین امسال قبول میشی و لازم نیست اصلآ دفترچه خدمت بگیری!:46:
من رفتم پلیس +10 اونجا که هیچی حالیشون نمیشد فقط دفترچه رو گرفتمنقل قول:
پيمان تو چيكار كردي؟ اي كاش شرايط منم ميپرسيدي من كه اينجا پرسيدم بدتر گيج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم کلی مراحل داره معاینه و واکسن و...امروز که وقت نشد فردا باید برم دنبال کاراش...
مراحل فرستادن دفترچه چیه؟ یکی واکسن زدن..معاینه دیگه چه صیغه ایه؟ یارو گفت باید بری هم مدرستون هم آموزش پرورش
اینجاها چرا باید برم؟
البته ببخشید این سوالا رو پرسیدم آخه حال نداشتم دفترچه رو بخونم یعنی اصلا حالم از دفترچش به هم میخوره دوس ندارم برم
طرفش..
به به پیمان خان :40: اینورا ؟ ! :31:نقل قول:
صفحه 7 مدارک لازم رو نوشته ( کپی کارت ملی و شناسنامه و ...)
ببین باید این فرم هایی که میگم رو پر کنی : فرم صفحه 33 ( برگه شماره 2 ) - فرم صفحه 34 (برگ شماره 3) رو باید ببری مدرستون و همچنین اداره منطقتون تا مهر و امضاش کنن ! واکسن رو هم که باید بری بزنی همونجا فرم معاینه رو هم برات پر میکنن !
سلام اگه قبول بشین که مشکلی ندارین و به نظرم هم غیبت نمی خورین با توجه به این ادرسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم قبول نشدین که میتونین واسه کنکور 90 هم شرکت کنین چون متولدین مهر 70 به بعد میتونن.
ولی باز هم با این حال برید از نظام وظیفه ی شهرتون بپرسین اونجا معتبر تره و ضمن اینکه این قوانین ثابته و لی هر سال تو مرداد نظام وظیفه شرایطشو اپدیت میکنه که البته واسه معافی ها نه مشکل شما.
موفق باشین.
سلام امیر ،چشم سوم هستم،یه نگاهی به این بندازنقل قول::41:نباش ولی هر چه زودتر پست کنی خوبه چون اگه (انشاالله)دانشگاه قبول شدی خوب ترخیص میشی تازه اگه فرضا تا اول مهر بری سربازی که زمان سربازی تو اون موقع نیست با قبول شدن سریع ترخیص میشی اما فک کنم اصلا تو مشکلی نداری ولی محض اطمینان برو نظام وظیفه ی شهرتون نه پلیس +10+1کد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=1d781213-f5c6-4e6b-b3a0-376931cdf1d8&ID=d3644b69-1afa-47dd-9032-ca858b35b98b
با ذغال(زغال)چه میکنی؟
سلام نه غیبت نخوردی منم 3 /70 هسم باید بریم دفترچه بپستسم.راسی اگه معافی (شامل کسری خدمت هست)قبلش بفرست کلا برو پیشو بگیر.نقل قول:
سلام کلا وضعیت خدمتون رو در این 2 سایت پیگیر کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دومی دولتی نیست.ولی خوبه.و همچنین به تالار گفتگوی نظام وظیفه میتونین برینولی دوستان قوانین مربوط به تاریخ اعزام به خدمت ثابته ،اما یک سری قوانین دیگه هسش که نظام وظیفه تو مرداد ماه هر سال اپدیت میکنه.اما بازهم با این وجود برین دفترچه پست کنین چه عیبی داره اگه قبول شدین که خو هیچ اگه نه خو باید برین چوسمانی.:41::31:کد:http://nezamvazife.com/index.php
موفق باشین.
سلام اشکان جان:دینقل قول:
همونجا که میرم واکسن بزنم فرم معاینه رو برام پر میکنن؟ جریان معاینه چیه؟ یعنی معاینه هم میکنن؟ یا فقط فرمشو پر میکنننقل قول:
واکسن رو هم که باید بری بزنی همونجا فرم معاینه رو هم برات پر میکنن !
سلام
ببخشید یکی از اعضا گفته بودند که،همون جایی که واکسن رو می زنی باید فرم معاینه اولیه رو هم پر کنی.می خواستم ببینم صحت داره؟
سوال دیگه ای که داشتم اینه که مثلا فردی که چشماش ضعیفه،باید براش تو فرم معاینه اولیه در قسمت "نتیجه معاینه"باید براش بزنه غیر طبیعی تا معافیت پزشکی بگیره یا اصلا کل این فرم فرمالیته هست(یعنی اگر بزنی یا نزنی بالاخره تمامی دستگاهای بدن رو در بیمارستان تست دوباره می کنند)؟
با تشکر از لطف شما
سلام دوستان
من متولد مرداد 69 هستم
و در حال حاضر دانشجو دانشگاه ازاد
میخوام دانشگاهمو تغییر بدم برای همین امسال کنکور دادم
میخواستم ببینم که برای ثبت نام باید دفترچه بگیرم یا همین جوری هم میتونم اگه شنیدم بدون دفترچه برای نیمه دوم مرداد هستن هست
من نمیه اولم
و اگه دفترچه بخوام بگیرم چقدر طول میکشه
اگه نتیجه ها که اومد اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد که
ممنون میشم هر کی طلاعاتی داره بگه بهم مرسی
فکر کنم این پستم زیاد به این تاپیک ربط نداشته باشه== به هر حال اینجانب به زودی دندانهایم توسط سیم کش (ارتودنتیست) سیم کشی خواهد شد ایا این میتونه بهونه ای برای معافیت موقت باشه؟!
الزامی نیست همونجا که واکسن میزنی فرم معاینه رو پر کنی، فقط باید قسمت واکسن رو مهر بزنند و معاینه رو یه دکتر عمومی برونقل قول:
بله، اگر میخواهید معافیت پزشکی اقدام کنید باید قید بشه، بعد از پست دیگه میرید پزشک های خودشان و کمسیون
نوشته شده توسط hosseingrami
سلام بر همگی دوستان!
من متولید 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی به سر میبرم!
راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
حالا سوال من اینجاست که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟
اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)
سوال دومم اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
اگه پیشنهادی ترفندی چیزی به نظرتون رسید خبرم کنید؟!
سلام دوستان بار چهارمه که دارم ميگم يکي به منم کمک کنه ولي انگار يتيما واقعا يتيمند وهيچ کسي رو دارند!
واسه ما که همونجا پر میکرد .. معاینه ای هم در کار نیست فقط یکی ازت میپرسیت چیزیت هست یا نه :31: و تیک میزنه فرم رو !نقل قول:
سلام دوست عزیز فک کنم در مورد سئوالت بهتریت منبعی که میتونی استفاده کنی :1_بخش امتحانات و همچنین قسمت مشاوره اموزش و پرورش شهرتون 2_مدرسه 3_نظام وظیفه 4_البته یه سری هم به مراکز غیر حضوری (اموزش از راه دور) بزن یه سئوالی ازشون کننقل قول:
البته به نظرم با توجه به گفتتون (عقلی میگم)بتونی کنکور بدی.
راسی شما مگه نمیتونین از کفالت یا سرپرستی معافی بگیرین؟
موفق باشین.