به نظر من به COWON S9 هم فکر کن.نقل قول:
Printable View
به نظر من به COWON S9 هم فکر کن.نقل قول:
قضیه بانمک شد .. چون من و دوستمون توی دو فوروم داریم همزمان پست مشابه رد و بدل می کنیم ... من فکر کنم یه طرف متمرکز بشیم بهتر باشه ...نقل قول:
در مورد s9 وD2 که اون طرف پرسیده بودی: به نظرم D2 از cowon از دو نظر با شرایط شما بیشتر بخونه ، از نظر value (نسبت قیمت به کارآیی مورد نظر شما) به zen نزدیکتره ... و از نظر ابعاد ...
در حالت سربه سر ، هر حافظه از این دوتا 60-65 تومن با هم اختلاف دارن ... اینجا برمیگرده به میزان تاکید شما روی اولویت هات ... اگه صدا و ابعاد و حافظه و بودجه مهمتره D2 و اگه تصویر مهمتره یا قابلیت های جانبی می طلبی، یا هرکدوم از اون پارامترها اولویت کمتری داره S9 ...
راستی تو youtube یه ویدیو دیدم داشت کیفیت تصویر iPod Touch و COWON S9 رو با هم مقایسه میکرد. کیفیت S9 خیلی خیلی بالاتر بود. زاویه ی دیدش هم خیلی بهتر بود. LED هم خوب چیزیه ها...
ديگه شرمنده.نقل قول:
فكر كنم ديگه به نتيجه رسيدم.
احتمالا همون d2 رو ميخرم/ البته S9 خيلي به قول معروف س**ك**س**كه ميزنه و دوست داشتنيه.
ولي هر گيگ 60 - 65 تومان تفاوت.ووووووو......
ديشب تبليغ Zune HD رو هم ديدم ، خيلي جالب به نظر ميرسيد.قيمتهاش هم خوب بود.
البته حدودا يك ماه ديگه وارد بازار امريكا ميشه.فكر نكنم حالا حالا اينجا بياد.
Cowon j تو پايتخت نمايندگي داره؟تو ايران چطور؟
دوستان mp3 player خوب تا سقف 100 چی داریم؟ میشه با این رنج قینت Ipod گرفت؟
چرا پایتخت از اقا اوسمان بگیر :10:نقل قول:
تا رنج 100نقل قول:
craetive zen mx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ipod shuffle 3g
zen mozaic
iriver t7
حالا از بین این 4 نوع کدام کارایی بهتریی داره و کدام از این مدل ها از کارت حافظه پشتیبانی میکنه؟
راستی نظرتون در مورد Sony NWZ-S600-2GB چیه؟
و این craetive zen mx چند گیگه؟
ببخشین خیلی سوال پرسیدم.
نقل قول:اگه قابلیت های متنوع مثل تصویر و ضبط و رادیو و کارت حافظه می خوای... creative zen گزینه بسیار خوبیه که قیمت مناسبی هم داره با کیفیت بسیار خوب ...نقل قول:
نخیر - ipod های اصلی یعنی نانو و کلاسیک از دسترش شما با این بودجه خارجه ... شافل هم آیپاده ، اما کاربرد خاص داره و واسه استفاده عمومی اصلا توصیه نیمشه ...
ایشالا هرچی که می خری ازش راضی باشی ... هیچ چیز از این مهمتر نیست ... در مورد s9 هم باز تاکید میکنم: اینا همه عالی ان و تفاوتهاشون جزئی - من پارامترها رو واسه شما باز می کنم و شما باید تصمیم بگیری - بنابراین به احساست اعتماد کن (عین فیلما شد!) اگه فکر می کنی متمایل بهش هستی، حتی ضرر نداره که دست نگه داری ، بیشتر فکر کنی و جوانب قضیه رو بسنجی ...نقل قول:
میخواستم بدونم ipod nano نسل دوم تو بازار پیدا میشه؟
اگه اره به چه قیمت هایی؟