انلاک کنی بهتره . با کابل سرعت بیشتره . سرعت وای فای در مقایسه با کابل کمه کلا در وای فای هم از نوع 5GHZ سعی کن استفاده کنینقل قول:
Printable View
انلاک کنی بهتره . با کابل سرعت بیشتره . سرعت وای فای در مقایسه با کابل کمه کلا در وای فای هم از نوع 5GHZ سعی کن استفاده کنینقل قول:
سلام دوستان یه مودم E5576-606 دارم واسه شرکت عراقی گوران نت هست کسی میتونه انلاک کنه؟ لطفا بگه
در ضمن ایا مودم های جدید Fdm60 ایا انلاک میشوند؟
این مدل جدید هست و کلا لودر و یا فریمور انلاک نداره و هیچ راهی جز خرید کد انلاک که قیمت خیلی بالایی داره ( 1 میلیون تومن ) براش نیست . ماله گوران نت هم فکر کنم تعداد دفعات وارد کردن کد هم صفر باشه و اصلا با کد هم نشه انلاک کرد در ضمن این مودم ورژن 5 هواوی هست و امنیت بالایی داره . مودم های جدید fd-m60 هم به راحتی بله انلاک میشوند .نقل قول:
درود
دوستانی که امتحان کردن
آیا این مودم m60 با مودم های رومیزی توی تجمیع سرعتش خیلی پایین تره یا نه ؟
این مودم زیر 1 تومنه ولی خوب مودم رومیزی باید حدود 2 تومن براش هزینه کرد @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوبار فرستاده شد
لطفا پاک کنید
با کابل میکرو usb وصل کنید به کامپیوتر و از اینترنت استفاده کنید مودم هم تجمیع انجام بده سرعتش دقیقا مثل مودم های رومیزی 4.5 هست .نقل قول:
من میخواستم این مودم بخرم که متاسفانه بجاش TF i60 خریدم که آنتن ال تی ای ثابت ندارم
تشکر ویژه میکنم از همه ی دوستانی که وقت میذارن و نتیجه ی علم و تحقیقشون رو رایگان در اختیار همه قرار میدن . بخصوص آقا صابر که شخصا زحمت زیادی به ایشون دادم . پایدار باشید :»
نقل قول:
چقد قیمتا تغییر کرده :wac::laughing::laughing::cool:
سلام میشه فریمور خود ایرانسل قرار بدید با تشکر