دوست عزیزی که آنتن تقویتی برای مودم E3372 نصب کرده بود و عکس گرفت گذاشت اینجا حالا یادم نیست کی بود !؟! :n02::n13:
Printable View
دوست عزیزی که آنتن تقویتی برای مودم E3372 نصب کرده بود و عکس گرفت گذاشت اینجا حالا یادم نیست کی بود !؟! :n02::n13:
E3372 با ویندوز 7 مشکل داره؟
خير براحتي كانكت ميشه.نقل قول:
سلام مودم d100 ایرانسل امکان تغییر 4g به 3g را بصورت دستی دارد؟
چگونه اگر دارد
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
?! کسی نمی دونه ؟!نقل قول:
توضیح کامل با عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی تونسته مودم LH92 که برای ایرانسل هست رو انلاک و یا فریمورش رو اپدیت کنه؟
مودم همراه ایرانسل LH92 با توجه به ناشناخته بودن شرکت سازنده (باتوجه به این که ما در راستین بازار حتی مودم را به صورت کامل بازکرده و بُرد آن را بررسی کردم اما هیچ نشانی از شرکت سازنده بر روی مودم پیدا نشد!!!) خیلی بعید به نظر می رسد که برنامه ای جهت آنلاک این مودم در دسترس قرار گیرد. بنابراین این امر بسیار بعید به نظر می رسد.نقل قول:
سلام
من مودم e8372 وای فای دار رو گرفتم
باید بگم وای فایش تو یک طبقه تموم اتاق ها رو جواب میده
اگر فرض کنیم طبقه دوم ساختمان هستی در طبقه 3 و یا طبقه یک هر چه قدر از مودم دورتر بشی سیگنال ضعیف میشه و سرعت کمتر
البته حتی مودم adsl دی لینک من هم همین وضع رو داره
اینا برای وضعیت مکان ثایت e8372 بود
ولی وقتی میشه این مودم رو به شارژر موبایل یا پاور بانک زد میتونی تو هر اتاقی یا مکانی ببری به پریز برق بزنی و دیگه مشکل کاهش قدرت سیگنال وای فای رو نداشته باشی
و اینکه مموری کارت میخوره و میشه محتویاتش رو با وای فای به اشتراک بگذاری
مشکل اینه که همه اتاقها سیگنال خوبی شاید نداشته باشند، ضمنا شما تا حالا سرعت 30 40 مگ داشتی؟ مهم تست وای فای توی این وضعیت هست و الا سه چهار مگابیت رو وای فای متوسط رو به ضعیف هم میشه گرفت. اما اگر با کابل توی سیستم سی مگ گرفتی و با وای فای توی فاصله ده 15 متری همون سرعت رو داد اون وقت اوکیه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk