هواوی b315نقل قول:
Printable View
هواوی b315نقل قول:
ال اچ۹۲ ، از نظر باتری و سایز خیلی عالیه ولی فکر کنم lte cat 4 هم نداره وفقط cat3 داره تا ۱۰۰ مگ دانلود، نه ۱۵۰...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی خبر داره این به کجا رسید؟
Xiaomi ZMI MF855 7800mAh Power Router
با سلام
کسی از این مدل تا حالا استفاده کرده؟
هم اور بانکه هم مودم
کسانی که اطلاع دارن
ایا مودم خوبی هست برای 4 جی
و اینکه باهاش میشه اس ام اس هم فرستاد؟
معمولیه، بعیده پنل اس ام اس داشته باشه من که نتونستم تو اینترنت ببینم، ولی معمولا اینا یه برنامه اندروید یا ای او اس داره باید نصب کنی با اون اس ام اس بفرسیتی، اینم اون برنامرو داره، از اپ استور دان کن.نقل قول:
سلام
دوستان مودم z6000 ایرانسل سیمکارت معمولی هم میخوره؟
منظورم fdd lte هستش. برخی میگن میخوره. راستین بازار میگه ممکنه بعدا دیگه جواب نده! و از این مودم خیلی بد گفته در سایتش.
نظر دوستان چیه؟ مودم خوبی هست؟
از چند تا نمایندگی این موضوع را پرسیدم، گفتند اگر برایتان SMS آمد، میتوانید برای تعویض اقدام کنید.نقل قول:
من خودم چندین سال است که وایمکس دارم و خیلی کم استفاده میکنم و هنوز که sms دریافت نکردم.
اونطور که بچها مبگن فعلا سیمکارت معمولی میخوره با بسته های fdd ولی ممکنه بعدا ایرانسل محدودش کنه، چون بسته های مخصوص خودشو داده، این مودم مودم حداقلی هست، یعنی برای مصارف خانگی ضعیف، cpuش پایینه و بهش فشار میاد و ممکنه هنگ کنه یا انتنش بپره اینانقل قول:
ممنون از پاسخ.نقل قول:
ایرانسل این کار رو احتمالا با آپدیت مودم انجام میده درسته؟ یعنی اگه مودم رو آپدیت نکنیم احتمالا مشکلی پیش نمیاد؟
مشکل هنگ و غیره گزارش شده؟ چون برخی رو کامنت هارو دیدم که راضی بودند و مشکل خاصی نداشتند.
هرچه هم گشتم مشخصات fdd این مودم رو پیدا نکردم که روی چه فرکانسی کار میکنه و حداکثر چقدر دانلود میده.
اگه مشکل خاصی نداشته باشه با این قیمت به عنوان مودم ثابت توی منزل می ارزه.
خواهش میکنم...نقل قول:
ممکنه با اپدیت باشه یا از جای دیگه رو شبکه تشخیص بده، راستش اطلاعاتی در این زمینه ندارم،
این مودم fdd نداره و فقط میتونه از بسته های fdd استفاده کنه، ولی به tdd وصل میشه.
دانلودشم حداکثر ۱۱۰ مگ در ثانیه و آپلووش حد اکثر ۲۰.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]