دیشب دقت کردید معروف هر چی اومد جاخالی بندازه نا موفق بود؟! لهستانی ها دستشو خونده بودن.:n02:
Printable View
دیشب دقت کردید معروف هر چی اومد جاخالی بندازه نا موفق بود؟! لهستانی ها دستشو خونده بودن.:n02:
دقیقانقل قول:
دیگه دارن زیاده روی میکنند .
وقتی دریافت بد لهستانی ها می اومد تو زمینمون ، معروف بجای اینکه بزاره توپ بیاد تو زمین و بشه باهاش طراحی حمله کرد سریع میخواست بخوابونه تو زمین حریف و اما موفق نمی شد . قشنگ دو سه امتیاز رو از دست دادیم .
بازی زیبایی بود . واقعا نفس ها رو تو سینه حبس میکرد . انشالله بازی دوم یه حال اساسی تر میگیریم ازشون :n10:
این تیم روسیه هم قربونش برم به هیچ حریفی نه نمیگه وهمه رو تو دلش جا میده :n02:
سلام تبریک بابت این برد سخت و مهم
من موندم تو این جو سالن اینا چطوری بازی می کنن. واقعا تماشاگرای ما تو تشویق عالی هستن ..
لهستانی ها سرویس های موجی ایران رو اکثرا با پنجه می گرفتن و همین باعث شده بود تو دریافت زیاد مشکل نداشته باشن رو این سرویسا ولی عبادی و موسوی از سرویس های پرشی به حوبی استفاده کردن. زاتورسکی خیلی عالی و سریع هست و قدرت بازی خوانی بالایی داره ولی در مقابل مرندی فقط دریافت اولش حوبه و تو توپ گیری های آخر زمین موقع حمله حریف کمک خاصی نمیکنه و دریافتی هم بشه از طرف معروف هست بیشتر.
تو فاز حمله هم مشکل خاصی نداشتیم و فقط نبود میرزا جانپور برامون دردسر ساز شد. کلا تیم روند خودشو پیدا کرده و اتفاقات خاص می تونه مانع نتیجه نگرفتنمون تو آزادی بشه.
کوبیاک واقعا بازیکن باهوشی هست هرچند کلا رو اعصابه :دی امیدوارم کورک به بازی دوم هم نرسه.
به امید پیروزی تو بازی برگشت..
راستی دوستان چرا بازیهای ایران بر خلاف کشورهای دیگه یه روز در میون برگذار میشه ؟ همه تیمها تو 2 روز متوالی بازیها رو برگذار میکنند جز ایران که میزبانه
چون ایرانی ها خسته ان :دینقل قول:
راستی دوستان چرا بازیهای ایران بر خلاف کشورهای دیگه یه روز در میون برگذار میشه ؟ همه تیمها تو 2 روز متوالی بازیها رو برگذار میکنند جز ایران که میزبانه
اواخر بازی وقتی تماشاچی ها اون صدای هو هو هو هو درمیاوردن یک لحظه فکر کردم رینگ بوکسه خیلی جو جالبی بود :n09:
بازی برزیل - استرالیا از شبکه ورزش در حال پخش هست......
نبود جایگزین مناسب برای میرزا خیلی زیاد خودش رو نشون داد. قائمی اصلا در حد پارسالش هم نیست. کلا فاز حمله و اسپک زدنش بسیار ضعیفه.
جدای از اینکه تیممون صعود میکنه یا نه دوست دارم بازی بعد رو با هر نتیجه ای فقط ببریم تا لهستان با مربی و کاپیتان بسیار مغرورشون رو سر جاشون بشونیم و به قول معروف شاخشون رو بشکنیم.
خدا به داوری بازی بعد رحم کنه داورها بسیار بی عرضه بودن. کوبیاک با اون دادوبیدادی که سر داور اول می کرد هر داور دیگه ای بود کمترین رفتارش تذکر سفت و سخت بود و به راحتی باید کارت می گرفت. آنتیگا و کوبیاک داشتن از ضعف داوری به شدت سوءاستفاده می کردن و اعتراض های الکی می کردن.
موافقم ! لهستان از جمله اون تیم هایی هست که حالا حالاها باهاش سر و کار داریم و باید چندین بار ببریمش تا بعدها راحت تر جلوش بازی کنیم. البته نباید فراموش کنیم این لهستان قهرمان جهان و تیم سوم رده بندی هست. سرویس های پرشی که ما دیشب می زدیم هر تیمی دیگه ای به جز لهستان با این آمادگی بود نمی تونست اینطوری مقاومت کنه ! خیلی آمادست، این ارزش کار تیم رو نشون میده.نقل قول:
اگه این دو تا داور تویه بازی رفت در لهستان بودن فاجعه میشد ! تازه اینجا تویه زمین خودمون با این جو اینطوری داوری کردن ! هرچند سعید معروف خیلی خوب جوسازی اونا رو جواب می داد یا خنثی می کرد ولی باز هم خیلی اذیت شدیم.
امشب روسیه با آمریکا بازی داره و بعید به نظر می رسه نتیجه ای جز برد 3 امتیازی آمریکا رقم بخوره. با احتساب برد احتمالی امشب آمریکا، این تیم 23 امتیازی، با 8 برد میشه. این یعنی اگه لهستان بازی فردا رو به ایران واگذار کنه و در بازی با آمریکا دو برد 3 امتیازی بیاره (سخت ولی شدنی) همه از نظر تعداد برد و هم از نظر امتیاز برابر میشن. (باخت 3 امتیازی به ایران)
از اون طرف برد 3 امتیازی ایران مقابل لهستان، همونقدر که وضعیت لهستان رو خطرناک می کنه وضعیت خودمون رو عالی می کنه ! در اون صورت ایران میشه تیم دوم گروه با 6 برد و 18 امتیاز؛ 1 امتیاز بیشتر از لهستان که این اتفاق عملا می تونه به احتمال خیلی زیاد برابر با صعود تیم از گروه حتی به عنوان تیم اول باشه.
حالت دیگه برد 2 امتیازی ایران مقابل لهستان هست. در این حالت ما تیم سوم می مونیم، با 6 برد و 17 امتیاز، ولی همچنان شانس خوبی برای صعود داریم و با برد مقابل روسیه احتمالا می تونیم به عنوان یکی از دو تیم صعود کنیم.
حالت دیگه باخت 1 امتیازی به لهستان هست. در این حالت شانسمون برای صعود خیلی کمه چون هم از نظر تعداد برد و هم از نظر امتیاز از لهستان و آمریکا کاملا عقب می افتیم. دو برد کمتر از لهستان و سه برد کمتر از آمریکا، 3 امتیاز کمتر از لهستان و 7 امتیاز کمتر از آمریکا.
باخت بدون امتیاز به لهستان؟ اصلا فکرش رو هم نکنید.
به امید یه برد دیگه مقابل لهستان با طعم صعود.
از تمام اين حرفها گذشته اولاً من به اينكه تيم ما داره در سطح اول جهان اينطوري براي صعود ميجنگه به خودم ميبالم و از اينكه حس كنم تيممون ميتونه حتي براي رسيدن به المپيك به مسابقات جام جهاني اكتفا كنه در پوست خودم نميگنجم.
دوماً حالا كه اينقدر قوي هستيم كه در قلب تيم هاي ديگه براي رويارويي با ايران هراس ايجاد شده بايد اين ترس را با يك عنوان قشنگ تركيب كنيم تا بعضي از تيم ها مثل فرانسه و آلمان هم به قدرت ما اعتراف كنن و طوري نشه كه بگن رده بندي ليگ جهاني را قبول نداريم چون ايران در دسته اول قرار داره و ما اونجا نيستيم! يا اينكه موقعي كه از قويترين تيم هاي يك تورنمنتي كه ايران هم توش حضور داره حرف ميزنن اسم ايرانو به زبان نيارن انگار كه اصلاً وجود نداره. من فكر ميكنم اين مورد از مهمترين رسالت هاي اين تيمه.