حالا میخوای روش دانلودر نصب کنی؟ :n02:نقل قول:
میگن با همین Raspberry Piـها میشه سرور هم راه اندازی کرد، درسته؟ :n36::n36:
Printable View
حالا میخوای روش دانلودر نصب کنی؟ :n02:نقل قول:
میگن با همین Raspberry Piـها میشه سرور هم راه اندازی کرد، درسته؟ :n36::n36:
کاکو چرا نشه بچه ها روی ای تی مگا 8 سرور پیاده میکنن روی این نشه :دینقل قول:
عطا جان مبارک باشه اقا ...
حالا با این با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
24 ساعت روشن باشه چیزیش نمیشه :دی
راستی آقا مشاالله خلاقیت :V2:
اینکه با چه سرعتی میشه دانلود کرد بیشتر بستگی به دانلود منیجری که نصب شده داره . چندین دانلود منیجر تست کردم (روی این نه ها ، روی لینوکسی که روی شبیه ساز نصب کرده بودم) بنظر من Aria2 بهترین بود و در حد و اندازه های IDM و مثل IDM هم میتونه چند کانکشنه دانلود کنه . البته اینترفیس گرافیکی نداره و باید تو ترمینال یا از طریق SSH دستور (Command) بدی . اینترفیس تحت وب هم داره که کارایی نداره . یه لیست درست میکنی میدی به این برنامه دانلودشون میکنه .نقل قول:
خب برای همین خریده بودیم :n02: از یه طرف نمیخواستم لپتاپ چند میلیون تومنی رو برای اینکار روشن بذارم و هم اینکه اون روتر خیلی کارآمد نبود .نقل قول:
نقل قول:
اگر واقعا با سرعت همون idm دانلود میکنه عالیه / اگر میتونی یه عکس از موقعه ایی که داره دانلود میکنه بده اینترفیسم نداشت مشکلی نداره :n06:
برنامه flareget هم خوبه من دارمش اینترفیس گرافیکی هم دارهنقل قول:
برای من عملکردش مثل ای دی ام بود قیافه هم خیلی شبیه هست
عطا جان
بنظرت با 100-150 تومن بالاتر یه مدل ویندوز خورش رو جور میکردی بهتر نبود؟ دیگه روزه شک دار نداشت
یه وندوز مدیاسنتر روش نصب میشه همه کار هم میشه باهاش کرد.
البته دانگل های اندروید هم دیدم با همین قیمت به راحتی میزان برای دانلود. دو مدل 4 و 8 هسته ای هم هستند
دوست عزیز cpu ۸ هسته ای نداریم ازنوع موبایلی این تکنولوژی تازه زوی سیستم های دسکتاپ داره میاد و بسیار گرون قیمت هست ۸ هسته ای رو سامسونگ برای تبلیغاتش در اورده فقط روی سیستم های ای ام دی هست اونم پرفورمنس جالبی نداره دوتا ۴ هسته ای هست که یکیش حتما باید غیر فعال باشه چرا که این تکنولوژی که دوتا پردازنده باهم کار کنن باز خیلی رون قیمت و هست و فقط روی مین بورد های سروری پیدا میشه نیاز به شرایط خاص داره نیاز به سیستم عاملی داره که بتونه اینا رو مدیریت کنه و همین طوری نمیشهنقل قول:
مخصوصا اندروید این توانایی رو نداره چون سیستم عامل بسیار کوچیک و کم امکانات هست فقط یکسری کار های عادی رو میتونه انجام بده و هر برنامه ای هم نمیشه توسط دوتا پردازنده پردازش کرد مثلا فکر کنم وینذوز رو باید حتما با نسخه سروری کارکنید تا بتونید از دوتا پردازنده هم زمان استفاده کنید
اقا اشتباه نشه رپی سیستم های سروری تا ۲۰ هسته هم داریم ولی قسمت های فوقالعاده عجیبی دارن حتی وسیله های مخصوصی هست که تا ۶۱ هسته دارن اما اونا هم نیاز به برنامه نویسی خاص خودشون رو دارن(اینتل فی) مثال خوبیه نگاه کنید ۶۱ هسته داره و هرکدوم با فرکانس حدود ۱ گیگاهرتز و به اندازه یک کارت گرافیک هم هست با برد مخصوص که قیمتش هم اگر اشتباه نکنم حدود ۷۰۰۰ دلار هست مخصوص محاسبات ساخته شده این قطعه
این که سی پی یو ۸ هسته داره درست نیست مخصوصا این که از نوع موبایلی هم باشه
سی پی یو های ۸ هسته ای به توان خیلی بالایی نیاز دارن و حرارت وحشتناکی رو هم تولید میکنن با اضافه شدن یک هسته مصرف به طور هندسی بالا میره نه خطی که مثلا بگیم ۱ هسته مثلا ۱۰ وات پس دوتا میشه ۲۰ تا ممکنه بشه ۴۰ تا نه ۲۰ تا و سه تا و وچهار تا هم ۳۰ تا و۴۰ تا نمیشه مثلا میشه ۱۰۰ تا و ۱۸۰ تا
مثلا مدلی که ای ام دی برای دسکتاب ها داد ۱۴۵ واته اگر اشتباه نکنم یا ۲۲۰ هست درست یادم نیست
مثلا اینتل که سی پی یو های ۴ هسته ای داشت همه زیر۹۰ وات مصرف داشتن ولی روی ۸ هسته به بالای ۱۰۰ رسید تو نسل جدید یعنی هاسول همه زیر ۹۰ بودن ولی نسل جدید که مصرفش باز کمتر میشه روی ۸هسته باز بالای ۱۰۰ هست
اینهم یه عکس از موقعی که داره دانلود میکنه (از سرور ایران - آپلودبوی) . از ویندوز با putty هم بهش کانکت شدم . فایلهای دانلودی روی فلش مموری که بهش وصل کردم ذخیره میشن . البته من وایمکس 512 کیلوبیت ایرانسل دارم که سرعت دانلود در عمل از 61 الی 62 کیلوبایت بیشتر نمیشه (تئوری تا 64 کیلوبایت هست) . تو آخرین خط کنار SPD سرعت دانلود مشخص هست .نقل قول:
قبلش فلش مموری باید ماونت بشه . این هم آموزشش اگر خواستی بدونی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مشکلی با لینوکس نداشتم و ضرورتی هم نداشت که بیشتر خرج کنم تا مدلهای ویندوزی بخرم . همین مدلی که خریدم خیلی خوبه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا یه شیر پلنگی در این اقایون پیدا می شه به داد ما برسه. ببینیم این برنامه هم بدرد می خوره یا سرکاریه!