شما لان یه سر به سایت های حرفه ای بدنسازی بزن میبینی که همه ورزشکارا ازش ناراضی هستن چون همش چینی شده تو داروخانه های کشور ! .......... شما نگفتی مولتی ویتامین رو برای مصرف روزانه میخوای یا ورزشی ؟؟؟؟؟
Printable View
شما لان یه سر به سایت های حرفه ای بدنسازی بزن میبینی که همه ورزشکارا ازش ناراضی هستن چون همش چینی شده تو داروخانه های کشور ! .......... شما نگفتی مولتی ویتامین رو برای مصرف روزانه میخوای یا ورزشی ؟؟؟؟؟
من بدن سازی میرم و هر روز صبح یکی میندازم بالانقل قول:
پس همون طور که گفتم اگر بودجه مهم نیست اپتی من بخر .... به قیمت 57 هزار تومن اصلش !
سلام دوستان
من چند تا سوال درباره تناسب اندام دارم که میخاستم راهنمایی کنید اگه جای مناسب نیست لطفا آدرس تاپیک مرتبط رو بدید ممنون
1- من میخام شیکمم بره کاملا تو و سینه هام بیاد جلو
2- تا حدی که میشه بازو و اینام داشته باشم ولی زیاد مهم نیستن اونا واسم بیشتر شکم نداشتن مهمه
3-پول باشگاه رفتن ندارم و اگه میشه تمریناتی بگین که آدم تو خونه انجام بده چه میدونم با دنبل خریدنی چیزی
4- اگه قرار باشه برم باشگاه چه حرکات و وسایلی مناسبه؟
وزن: 82 کیلو / قد 179 کیلو / بدنم هم درشت و استخونیه ... :دی ممنون دوستان
بهترین / بی هزینه ترین حرکت برای این امر = دراز نشستنقل قول:
من میخام شیکمم بره کاملا تو
تاکید میکنم این کار رو نکنید... مخصوصا اگر تا به حال بدنسازی کار نکرید ، حتما باید زیر نظر مربی باشیدنقل قول:
چه میدونم با دنبل خریدنی چیزی
پرس سینه + دراز نشست + سوئدی؛ با توجه به خواسته هات اولویت هات اینا باشند و حرکات درجه 2 تون سایر حرکاتنقل قول:
اگه قرار باشه برم باشگاه چه حرکات و وسایلی مناسبه؟
من فارماتون رو 45 خریدم خب یه چند تومن بالاتره این ولینقل قول:
سایتی یا جایی هست که بشه درباره ی این مولتی ویتامین خوند ؟
مرسینقل قول:
بدون دستگاه واسه سینه چی پیشنهاد میکنید؟ سوئدی چیه راستی؟ شنو چی موثره؟
سلام به همگی
من بسکتبال کار میکنم
تمرینهای مناسب شوت مثل اینکه پشت بازو هستش
من یه چند تا تمرین مناسب پشت بازو میخوام
ممنون...
استفاده از دستگاه پرس سینه و هالتر در حرکات سینه بهترین تاثیر رو داره ، بدون دستگاه نظر خاصی ندارم و فک نمی کنم حرکت چندان موثری به این منظور باشه...
+
سوئدی شبیه به شناست
ببین عزیز من، فقط که نمیشه تمرینات پشت بازو رو انجام بدی... اصلا تمرکز بر روی فقط یک یا معدودی حرکت در ورزش بدنسازی اشتباهه . باید سایر تمرینها رو هم انجام بدی منتها روی حرکات پشت بازو و کتف حساب بیشتری باز کنی...نقل قول:
من پیشنهاد میکنم برو یک باشگاه مناسب البته زیر نظر یک مربی مناسب و به ایشون بگو که رشته ی اصلیم بسکتباله ، خودش میدونه چه حرکاتی لازمه.
موفق باشی.. :46: