دوست عزيز شما رفتي اينهمه هزينه كردي خب يه دي وي دي پلير يا ريسيور نداري كه يو اس بي رو بزني بهش زير نويستو ساپورت كنه من خودم x-8500 دارم و نهايت لذت و دارم ميبرم
Printable View
دوست عزيز شما رفتي اينهمه هزينه كردي خب يه دي وي دي پلير يا ريسيور نداري كه يو اس بي رو بزني بهش زير نويستو ساپورت كنه من خودم x-8500 دارم و نهايت لذت و دارم ميبرم
بهبود عملکرد و ثبات تلویزیون اینترنتی و عملکرد کلی تلویزیوننقل قول:
XPERIA Z3
سلامنقل قول:
اتفاقا منم میخوام یه ر س ی و ر خوب بگیرم که یبار هزینه کنم. بعضیا امکانات دارن ولی کیفیت تصویر رو میارن پایین بعضیا برعکس. شما تو ر س ی و ر مدلی میشناسید که هم امکانات خوب باشه هم کیفیت سخت افزار و نرم افزار و هم زیرنویس فارسی و فرمتها رو بدون مشکل پخش کنه نهایت تا 800 حالا کمتر هم بود بهتر؟ خودتون چه مدلی دارید؟
شما که X8500 دارید بنظرتون ارزش داره با حدود 1 تومن بیشتر X8504 بگیرم؟ اصلا از لحاظ تصویر و کیفیت رنگ و روشنایی صفحه در 2Dو 3D در واقعیت تفاوت محسوسی دارن؟
ممنون
تفاوت محسوسی ندیدم!نقل قول:
وگرنه باگ هایی بوده که برطرف شده
-------------------------------------------------
در این تلویزیون نبود سنسور روشنایی به شدت اذیت کنندس و چشم رو خسته میکنه و در شرایط نوری مختلف باید نور پس زمینه رو کم و زیاد کرد.
و چیزی که متوجه نمیشم اینه که تلویزیون قبلی از سونی که دارم تصاویر شبکه دیجیتال و همینطور شبکه HD و کلیپ های کیفیت بالا رو خیلی بهتر نشون میداد.
در صورتی که رزولوشن تغییری نکردی و فناوری ساخت یکسان هست و این تفاوت بین دو تلویزیون به شدت محسوس هست!:n04:
درودنقل قول:
عزیز ببخشید که بنده جواب میدم.
در رابطه با فرق دو مدل 4K TV SONY چند صفحه قبل تر کاملاً توضیح دادم.
در مورد ریسیو ر هم تو اون قیمت یا باید سولو 1 بخرید و یا استرانگ 4930 البته تو این قیمت چیز جالبی نیست، بودجه از 1500 به بالا میتونید چیز خوبی بگیرید.
XPERIA Z3
تلویزیون قبلیتون چه مدلی هست ؟نقل قول:
والا زمانی که من سینما خانگی خریدم سال 81 ملت نمیدونستن این موشک هایی(بلندگوهای ایستاه) که بغل تلوزیون ما هست چیه؟!!؟نقل قول:
ولی خب امروز دیگه نه mkv ساپورت میکنه نه hd.... دقیقا tv هم همین داستان داشتیم و همینطور -----
حالا سفارش یه و یو پلاس سولو دادم ببینم چی میشه
میترسم پخش از ----- کیفیتو بیاره پایین !!
این قضیه زیر نویس هم باید حل بشه بالاخره
کلا تلویزیون های قدیمی سونی خیلی بهتر بودن و هنوزم بهتر هستند
این جدیدا کلا بدرد نخور شدن ...
8500 عاليه هزينه بيخود هم نكن
ريسيور هم اگه ديريملند با تيونر ali بخري از كيفيت خوبي برخورداره دورو بر 400 ايناس
شك نكن
EX520 "46نقل قول:
مدل EX720 هم بود اون موقع که 3D بود و باز کیفیت خیلی بهتری داشت.