با نگه داشتن دکمه پاور خاموش میشه دیگه. من تو این چند سالی که لپتاپ داشتم هیچ وقت نیاز نشد با در اوردن باتری خاموشش کنم و هروقت هنگ میکرد با همون دکمه پاور خاموشس میکردم.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
Printable View
با نگه داشتن دکمه پاور خاموش میشه دیگه. من تو این چند سالی که لپتاپ داشتم هیچ وقت نیاز نشد با در اوردن باتری خاموشش کنم و هروقت هنگ میکرد با همون دکمه پاور خاموشس میکردم.نقل قول:
دوستان من میخوام این لپ تاپ یا یه مدل از ایسوس رو بگیرم که تو کیفیت لنووو شک کردم ، چون تو بعضی سایتها و انجمن ها یه مقدار از کیفیت ساخت و مخصوصا صفحه نمایشش راضی نبودن .
میخواستم بدونم نظر شما به عنوان دارنده این لپ تاپ چیه؟ ( بیشتر طول عمر مد نظر هست )
آیا همچین چیزی رو تایید میکنید یا تکذیب ؟ ==> کیفیت ایسوس فدای قدرت لنووو
جا داره همینجا از دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تشکر کنم که خیلی منو در رابطه با این موضوع راهنمایی کرد.
اگر یه موقع شما تصویر صفحه نمایش رو به غیر از خود لپ تاپ منتقل کنید و اون مانیتور یا هر چیز دیگه نتونه اونو نشون بده شما باید فقط یه صفحه خاموش رو ببنید.:n04:نقل قول:
این موقع هست که در آوردن باطری جواب میده .
البته این یه نمونش بود که خودم قبلا باهاش مواجه شده بودم :n27:
سلام.دوستان یه سوال در مورد تاچپد این لپتاپ،من برای یکی از دوستان این مدل گرفتم ولی تاچپدش قاطی داره یعنی بعد از نصب درایورش زمانی که میخوای موس تکون بدی خودش هی پشت سر هم کلیک میکنه،تنظیمات خاصی داره یا مشکل از جای دیگست؟
آره داداش تو تنظیماتش برو درستش کننقل قول:
تشکر،امکانش هست توضیحات بیشتری بدی؟نقل قول:
خب دوست عزیز بازم میشه با نگه داشتن دکمه پاور خاموشش کرد. چه دلیلی داره ادم باتری لپتاپ دربیاره. درضمن برای اون مشکل فکر کنم با زدن یه کلید میشه تصویر برگردوند به لپتاپ.نقل قول:
به نظر من تو تنظیمات این مشکل رفع نمیشه.نقل قول:
من تاحالا این مشکل نداشتم. البته دقت کنین که با فشار دادن تاچپد هم کلیک میکنه ها. یعنی تاچپدش سه تا دکمه داره. یکی کلیک چپ یکی کلیک راست و یکی هم کل صفحه اصلی تاچپد. ممکنه وقتی دارید باهاش کار می کنید بهش فشار بیارید و کلیک کنه. در این حالت صدای کلیک کردن رو هم باید بشنوید.
مبارکه. با رم 8 بنظرم خیلی خوب خریدی.نقل قول:
هاردش معمولیه؟ یا sshd?
سلام دوستان منم این لپ تاپو خریدم... دیروز به دستم رسید... i5 و رم 6... خوبه ولی یه بدی ای که داره اینه که هاردش قیژ قیژ میکنه و حسابی رو اعصابه... هارد pc دیده بودم صدا بده ولی نه لپ تاپ!!!
ولی در کل راضیم با توجه به بودجه ای که داشتم بهترین گزینه بود :n05:
داداش با تنظیمات میشه درستش کرد ، منم دیروز یه همچین مشکلی داشتم تاچپدش سرعتش کم بود ولی سرعت کلیکش زیاد :| رفتم تو تنظیمات تاچپد درستش کردمنقل قول:
اگه درایوش نصب باشه بری تو تنظیماتش ، ایکونش تو تسک بار هست ، برنامه اش رو باز کنی ، خودش حرکات دست رو تاچپد توضیح داده ببین کدوم حساسیت کلیک کردنه ، کم زیادش کننقل قول:
دوست داشتم برات با اسکرین شات و توضیح دقیقتر راهنماییت میکردم ، اما شرمنده دارم ویندوزش رو عوض میکنم نمیشه
خیلی ممنون ، والا معمولی برای SSHD گشتم اما پیدا نکردمنقل قول: