pn/\ میخواد با پروکC هم نمیشه!
Printable View
pn/\ میخواد با پروکC هم نمیشه!
سلام چرا تو ورژن جدید امکانه تغییر اندازه پنجره بلو استک وجود نداره و اینکه چرا بعضی وقتا که اجراش میکنم وینوز ریست میشه صفحه اآبی با نوشته های سفید میاد بعد دوباره ویندوز میاد بالا ممنون میشم راهنمایی کنین:n03:
منBLUE STACKS دانلود و نصب کردم الان میخوام google play servic و google play store نصب کنم تا بتونم به اکانت گوگلم وصل شم و بازی کلش رو تو کامپیوتر اجرا کنم طی نصب این دو نرم افزار گوگل این ارور میادapk installation failed .instal failed -BRODCAST-NOT-RECEIVEDلطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز میتونی نرم افزار بلو استکس فارسی یعنی روت شدشو دانلود کنی تا دیگه راحت باشی معنی این ارور هم اینه : نصب شکست خورده apk شکست خورده احتمالا اینم ماله فایلیه کگه داری نصب میکنی که شاید هم مال نرم افزار حلاصه روت شده بلو استکس رو نصب کنی درست میشه.
.
.
میتونی نرم افزار رو با لینک مستقیم دانلود کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نسخه روت شده، با حجم 262 مگابایت):n33::n01:
نسخه روت شده نرم افزار رو دانلود کن فارسی هم شتیبانی میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نسخه روت شده، با حجم 262 مگابایت)
چرا من نمیتونم فیس بوک رو در BlueStacksباز کنم در صورتی که روی کامپیوتر براحتی باز میشه
سلام
چند روز بلواستک من چیزی رو باز نمیکنه و این پیغام رو میده.:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam doostan
man ham moshkel daram ba blue stacks va ham ye rahe halle toop baraye kasaii ke moshkel daran ba in barname
.
aval moshkele khodam:man version 10 bluestacks ro nasb kardam vaghean mahshare,dameshon garm,ama masrafe ramesh pelekani mire bala ta jaii ke nemishe kary anjam dad va hang,
lotfan Komak konin,mamnoon:n13:
salam e mojadad.
hala dostani ke har moshkeli daran ba bluestacks man ba in link bar taraf mikonam,fagat tashakor yadeton nare chon vaghean zahmat keshidam barash ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برنامه bluestacks براي من خوب هم کار ميکنه با بازي هاي آنلاين هم هيچ مشکلي ندارم کاش هم ميتونم بازي کنم ايميلم هم سينک شده.
مشکلي که من دارم اينه که وسط بازي يک دفعه اين صفحه مياد (عکسها) و به شدت مزاحم هست هر 5 الي 10 دقيقه مياد بالا و اعصاب ما رو داغون کرده.
اگر بخوام کاري که ميخواد بگه رو بکنم که ارور ميده هر کاري هم کردم جواب نداد.
حالا که نميتونم اين مرحله رو رد کنم اصلا نميخوام اين صفحه بياد کسي ميدونه اين چطور disable ميشه ؟
1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنيد