راستی تو این ورژن جدید وقتی میخوام حالت دپ آف فیلد عکسبرداری کنم هیچی نمیگیره و بعضی وقتام دوربین ارور میده.تو استفاده از برنامه آینه هم ارور میده
Printable View
راستی تو این ورژن جدید وقتی میخوام حالت دپ آف فیلد عکسبرداری کنم هیچی نمیگیره و بعضی وقتام دوربین ارور میده.تو استفاده از برنامه آینه هم ارور میده
منکه چنین مشکلی ندارم
سلام بله باطری زیاد مصرف میکنه ولی در کل باحالهنقل قول:
مصرف باطري چند برابر شده تو اين ورژن.
اگه يبار دوربين رو تو حالت معمولي باز کنيد و ببنديد مشکل برنامه Mirror حل ميشه.
کلا سياست کيت کت بر استفاده کمتر از باطري بوده ولي گويا بر عکس شده-منم مشکل دارم با مصرف بيش از حد.
ممنون از لطفتوننقل قول:
اما این بنده خدا کمی سرشون شلوغه فکر کنم !
در کل ایا کسی روت کرده و مشکل اس دی کارتش رفع شده یا نه!
ضمنا دوستان راست میگن کمی مصرف باطریش بالا رفته!!!
درسته گفتم خیلی شانسی روت کرده بود و الانم دیگه فایلاش گیر نمیاد که دانلود شه حتی خودشم روتشو برداشته و اپدیت کردهنقل قول:
در مورد سوال دومت بله مصرف باطریش کمی بالا رفته ولی نه در اون حد
خب بله قبول دارم که احتمال میدم این بخاطر اینه که قبلا کمی نور صفحش پایین بود ولی الان پر نور شده ولی من بهتون میگم نورشو رو حالتAuto بزارید که فکر میکنم مصرف باطریش بهتر شهنقل قول:
روتش که هست من روت کردم،دنبال چی هستی؟
من اين تبلت رو تازه گرفتم قراراه شنبه برسه دستم. مدل 8 گيگ سفارش دادم دو سيمكارته هم هست. اولين كاري كه بايد باهاش انجام بدم چيه ؟
رم 32 گيگ كلاس 10 بندازم روش مشكلي پيش نمياد كه ؟
وصل شدن به اينترنت با واي فاي باطري بيشتر مصرف ميكنه يا با سيمكارت ؟
اگه دوتا سيمكارت بندازي روش مصرف باتري زياد ميشه ؟
سيمكارت ها قابليت آفلاين شدن ( Airplane Mode ) مثل گوشي ها رو دارن ؟
كي برد فارسي داره خودش يا بايد دانلود كرد ؟
يه كيف كيبرد دار هم گرفتم پورتش يو اس بي ميني هست به نظرتون اگه وصلش كنم مصرف باتري رو افزايش ميده ؟
و يه سوال مهم اين كه آيا استفاده همزمان از تبلت در حال شارژ شدن به دستگاه آسيب ميزنه ؟
سلام اگه مدل دوسیم سفارش دادین خب کار اشتباهی کردین به خاطر این که هم از لحاظ CPU ضعیف تر از مدل تک سیمه هم اینکه مشکل وای فای داره و به وای فای خونتون متصل نمیشه که باید شما برا رفع این مشکل سیمکارت نزارید توش برید داخل تب وای فای رو روشن کنید ایسوس برا مشکل وای فای اپدیتهایی داده شما اونارو باید انجام بدی تا درست شه در مورد سوال دوم خب معلومه با وای فای خب بیشتر باطری مصرف میکنه خیالتون رم 32 گیگ هم بزارید هیچ مشکلی به وجود نمیاد کیبرد ایسپس خوذش کیبرد فارسی هم داره که باید از تو تنظیماتش درست کنین و لازم نیست که دانلود کنید بله سیمکارت ها قابلیت افلاین شدن هم دارن ،،نه اگه کیف کیبردی وصل کنید مصرف باطری رو افزایش نمیده برا شارژ اولیه خب معلومه مشکل ایجاد میکنه ولی برا زمان های دیگه نه مشکلی ایجاد نمیکنه من خودم همش این کارو میکنم ولی مشکلی پیش نمیاد،، اگه هم دوتا سیمکارت بزارین روش نه مصرف باطری زیاد نمیشه خیالتون راحت در اخر بهتون میگم که باید مدل تک سیمشو میگرفتین چون از هر لحاظ بهترهنقل قول: