فکر کنم اسامی مربی ها و .. هم درست باشهنقل قول:
حداقل لیگ برترو اطمینان دارم که درسته
Printable View
فکر کنم اسامی مربی ها و .. هم درست باشهنقل قول:
حداقل لیگ برترو اطمینان دارم که درسته
لیگ ایتالیا و فرانسه هسچ کدوم درست نیست
نکته خیلی مهم توی فصل نقل و انتقالات اینه که با بازیکنای مستعد و البته مجانی قرار داد ببندید. مثلا اول ژانویه که میشه میتونید سرچ کنید بازیکناییی رو که 6 ماه دیگه قراردادشون تموم میشه. و ببینید کدوم بازیکن ارزش داره که باهاش قرارداد ببندید. تابستان هم این موضوع برای لیگ های برزیل و ارژانتین مهمه. چون 6 ماه بعد لیگشون تموم میشه و میتونید بازیکن مجانی بخرین ازشون
الان من نسخه reloaded رو دانلود بکنم یا نکنم؟
صفحات قبلی خوندم که یکی گفته بود مشکل داره و اسامی کادر فنی رو تماما چرت نوشته.
+
مث فیفا منیجر هست که کلی فن سایت داشته باشه که براش انواع و اقسام پچ ها و آپدیت ها رو بدن؟
من یادمه فیفا منیجر کل لیگای اروپا به جز انگلیس رو اسامی اسکات هاشون رو هم حتی درست داشتم به خاطر پچایی که فورومای هواداری درست کرده بودن.
من هرچی گشتم 2014 رو پیدا نکردم تو شیراز مجبور شدم 13 رو بنصبم چقدر تفاوت داره؟
همه ي همه ي همه ي ديتا بيس دقيقة..حتي فك كنيد مدير تيمهاي پايه با مربيانشون
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که این چند وقت هر لینکی پیدا کردم ملت یا نوشته بودن کرکش کار نمیکنه،یا اسامی فیک هستش.
آخرش از خیرش گذشتم
به نظر من در کل fifa manager از football بهترهنقل قول:
آپدیت جدید را لینکشو ندارید؟
قیاسشون اشتباه است.فوتبال منجیر برای کسایی مناسبه که خیلی حرفه ایی فوتبال رو دنبال میکنند.یعنی فرق 1-3-2-4 رو مثلا با 1-4-1-4 بدونن...یا بدونن مهاجمای قدرتی برای فوتبال مستقیم بهتره تا مهاجمان تکنیکی و سریع...اما فیفا منجیر شاید واسه کسی مناسب باشه که فوتبال واسش فقط یه بازیه که اخرش ممکنه تیمش ببره و ببازه و مساوی کنه!نقل قول:
آفرین سهیل جان موافقم