سلام.
پیشنهاد منم که کسی حتی سیخ بیابون هم حساب نکرد .
در ضمن منم همون 3 شنبه فقط برام بهترین .
روزهای دیگه احتمال اومدنم 1 درصد هم نمیشه اما 5 شنبه هم میتونم بیام اگه قرارتون 4.30 یا 5 باشه .
Printable View
سلام.
پیشنهاد منم که کسی حتی سیخ بیابون هم حساب نکرد .
در ضمن منم همون 3 شنبه فقط برام بهترین .
روزهای دیگه احتمال اومدنم 1 درصد هم نمیشه اما 5 شنبه هم میتونم بیام اگه قرارتون 4.30 یا 5 باشه .
و پیشی معادله را حل کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین جون (پیشی)من تو پست 455 به صحبتات اشاره کردم : پس ببین سیخ بیابون کجا و تو کجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -----@@@@@@@@@-----------&&&&&&&&& [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معادله حل شد قرار 5 شنبه ساعت 5 درب سجاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه حرکتیه ؟ :puke: :blush: :biggrin: :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
آقا من موافقم ولی خب ظاهرا نوید جان نمی تونه بیاد
خودش گفت
سلام
كسي نظر مارو همندونست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سیخ بیابون
آقا ميلاد ميخواست يك قرار بزاره كه علي نامدار بتونه بياد منم گفتم چه بهتر از صبح جمعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال براي من كه بعد از ظهر ها بهتره چون صبح ها سر كار ميرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر موقع شد مهم نيست فقط بعد از ظهر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك نكته داخل پرانتز فقط آقا امير بخونه ها
((((((((((((دستت درد نكنه آقا امير مگه نگفتي من موافقم بگو خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يكي طلب ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))))))))))))
ببخشید انقدر معادله پیچیده شده بود که واقعا حواسم نبود :blush: ، ولی بنظر من هم 5 شنبه بیایم قرار هم جمعه ، ورزش صبحگاهی رو مهمون پی سی باشیم :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا حرف میزاری تو دهنم ..... (سانسور,تو قرار بهت میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
نوشته شده توسط torgheh
برادر من گفتم که با هر روزی غیر 5 شنبه مخالفم,یعنی اینکه من فقط با 5شنبه ها موافقم.........خب برا همینه که انجمنت به اون وضع در اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تو قرار میبینمت........قربانت نوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
نوش دارو بعد از مرگ سهراب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ديگه لوس بازي ميشه حالا كه اكثريت با 5شنبه موافقن همون خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله سال ديگه كه هوا گرم تر شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
پس شد قرار 5 شنبه ساعت 5 دم در دانشگاه ما :d
امین جون (پیشی) باز داری کلک بازی در میاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
قرار که شد دم درب سجاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی برا من فرقی نداری اگه داش پیشی بگه حاضرم بیام دم در دانشگاه (فقط به خاطر تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی از این جهت میگم درب سجاد که محل قرار ها ثابت بشه
بازم مخلص همه برو بچ مهربون مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر امیر(شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام به همگی!
آقا من اون موقع که جواب قبلی رو میدادم وقت کم داشتم ندیدم صفحاتو !!! حالا که میبینم بابا عجب شیر تو شیری شده ! هنوز نوتونین یه قرار درست و حسابی بزارین ؟! چرا سر و کله همو میشکونین؟! :sad:
آقا احسان خیلی ممنونم از اینکه گله ام رو مطرح کردی. :rolleye: از میلاد عزیز هم ممنونم.خداییش خیلی شماها و بقیه رو دوست دارم.آقا بهنام و آقا مجید دستتون درد نکنه با این نمک ریختنتون ! عجب آیکونهایی میارین ها ! (ما که نفهمیدیم اینها از کجا میان! ) :laughing:
بهرحال خوشحال میشم عصر 5 شنبه بیام البته قبلش به امین یوسف نژاد میگم و هماهنگ میکنم.اگه صبح جمعه میزاشتین بهتر بود. :happy:
به امید دیدار! :)