نقل قول:
فک کنم با مربع میاد، تو تمرینشم یه نگا بنداز فک کنم همین باشه.
Printable View
نقل قول:
فک کنم با مربع میاد، تو تمرینشم یه نگا بنداز فک کنم همین باشه.
سلام
دوستان من درایور گرافیک اصلی رو نصب کردم و تویه تنظیمات کارت گرافیک برای PES رو گرافیک اصلی یا انویدیا گذاشتم ولی باز اینطوریه
چیکارش کنم :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یعنی حالم بهم خورد از بس دنگ و فنگ داره این pes 14
من وینذوزم 8 هست
بازی رو نصب کردم و گرافیک بازی هم بد نیست از لحاظ بازیکنان و تماشگران
ولی زمینش خیلی داعونه مثل موکت شده
حالا من احتمال دادم بخاطر گرافیکش باشه و رفتم هم انویدیام رو بروز کردم و هم اینتلم رو
ولی بازم بازی گرافیک رو نمیشناسه و این دو تا عکس رو میذارم ببینید چشه
همه بازی ها گرافیک رو میشناسه ولی این بازی میگه گرافیکت Unable هست
دوستان من نسخه black box و روی ویندوز 8.1 نصب کردم ولی موقع اجرا این خطا رو میده!!! لطفا کمک کنید.
نقل قول:
با دانلود و نصب این
microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555
دوستان بنده طیق گفته دوستان برای تنظیم گرافیک بازی بصورت دستی !(برای اینکه گرافیک لپ تابم جی فورس 750) هست وارد تنظیمات گرافیک شده و فایل اجرا و تنظیم بازی یعنی هر 2رو روی گرافیک جی فورس سوییچ کردم ..ولی در ستینگ pes تغییری ندیدم و همچنان گرافیک رو نشناخته و بازی روی low هست..
ولی وقتی در همان تنظیمات گرافیک کامپیوتر کلا همه رو روی جی فورس 750 گذاشتم در تنظیمات بازی هم درست شد و رقت رو hight ،،، ولی میخوام که هکیشه تنظیمات کامپیوتر همیشه رو auto باشه و وقتی میره تو بازی بره رو گرافیک قوی.. چیکار کنم ؟
سلام دوستان عزیز
برای من cpu رو good
ram رو good
vram رو good میزنه.
اما gpu رو bad میزنه.
cpu= core i 5 2.6ghz
ram=4
graphic=2 g710
هست.
چطور gpu رو از intel به nvidia تغییر بدم؟؟؟
لطفا کمکم کنید؟
دوستان سلام
یه عالمه مشکل و درد سر بود که حل شد !
اما یدونه دیگه مونده ، من از سیستمم مطمئنم ، اما وقتی می رم تو Settings دیسپلی کوالیتی رو زده Low ، و تو تب ـه Specifications هم GPU و VRAM رو نمی شناسه !
احتمال می دم خیلی از دوستان این مشکل رو داشتن ، دایرکس 11 رو هم نصب کردم ، و 9 رو هم قبلش ، که تو فولدر نصب بازی بود نصب کرده بودم ، ممنون می شم راهنماییم کنید
با تشکر
ویرایش : حل شد !
با سلامنقل قول:
خواهشا مقادیری که برای over clock و gpu رو گذاشتین وچک کردین، ج داده را در اختیار ما هم قرار دهید
over clock کردن یه کار تخصصی هستش
ممنون
کسی نیست جواب بده...خواهشا مقادیر over clock رو که چک کردید بزارید
بچه ها من کارت گرافیک رو آپدیت کردم مشکلم حل شد...البته ناگفته نماند به رم 2گیگ اضاف کردم و ویندوز 64 bit نصب کردم...الان رم 4 گیگ کارت گرافیک 1 گیگ cpu هم 4 هسته ای اینتل...روون اجرا میشه