از نمایندگی سنهایزر. قبلا آدرس و شماره تلفنشو دوستان گذاشته بودن.نقل قول:
Printable View
از نمایندگی سنهایزر. قبلا آدرس و شماره تلفنشو دوستان گذاشته بودن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نکته خوبی مطرح شد ...نقل قول:
بدون آمپ هم مشکلی نخواهی داشت، ولی اصولا کارای AKG می تونن از آمپ خوب منتفع بشن (اصطلاحا میگیم هارد-تو-درایو هستن)... این یه اصل کلیه و در مورد هر مارک و محصول بالایی صدق می کنه اساساً... یعنی همین PX100 که دوستان بهش علاقه دارند هم در حضور یه آمپ خوب می تونه عملکرد بهتری نشون بده ؛ ولی معنی اش این نیست که بدون آمپ بده ؛ به هیچ وجه ...
بصورت یه قاعده کلی، هدفون بدون آمپ باید زیر 65-70 اهم امپدانس داشته باشه (تا بدون آمپ هم از پس کار بربیاد) ... البته این صرفاً بحث امپدانس نیست و پارامترهای دیگه که نهایتا مفهوم کارآیی رو شکل میدن درش موثر هستند ..
شلام دوستان یه هدفون میخوام در حد 10 15 تومن واسم هیچی مهم نیست جز اینکه این هدفونی که میخرم بد از30 دقیقه گوشم رو اذیت نکنه و از فشارش بخوام درش بیارم و گوشم عرق بکنه ایا چنین چیزی هست چون من میخوام مدت طولانی هدفون رو گوشم باشه و باهاش زبان کار کنم اگه چیز خوبی باشه حاضرم تا 20 تومن هم پول بدم
ممنون از همه دوستان
از مارک سنهایزر سری hd کسی مدلی رو پیشنهاد میکنه.تا 230 تا 250 هم حاضرم هزینه کنم.فکر میکنم اینها برای گوش دادن به موسیقی بهتر باشن تا هدفون های استودیویی ؟؟؟
کسی جواب ما رو نمیده خیلی ضروری هست
سری HD500 سه تا مدل داره. HD515 و HD555 و HD 595نقل قول:
حدود قیمتشون هم به ترتیب 120 و 160 و 290 تومن هست. البته چند جا خوندم که تفاوت کیفیت صدای 555 و 595 چندان محسوس نیست (با توجه به اختلاف قیمتشون). ظاهرشونم تقریبا عین همه.
با این بودجه جنس چندان با کیفیتی نمیتونین بخرین. ولی در هر صورت مدل هایی از phillips و jvc و a4tech هست که مطمئن تره از بقیه.نقل قول:
اگه من جات بودم چون کارت مثل خودمه ( گوش دادن موسیقی ) ممیرفتم سراغ کارای BOSE که خودم خیلی تو کفشونم ولی ما به همین هدفون خودمون قانعیم.نقل قول:
بهت تبریک میگ بودجه خوبی تو این کار گذاشتی و مطمئن باش هر انتخابی که بکنی ازش راضی خواهی بود:27:
کارهای bose توی ایران هست؟ آدرس نمایندگیش رو داری؟مدل خاصی مدنظرتون هست از این مارکنقل قول:
ممنونم
نقل قول:
جدی پس من نرم PX100 بخرم دیگه ... من روزی 5 ساعت موزیک گوش میدم فجیه بودجه م هم 70 تومن بیشتر نیست ... چی بگیرم ؟ .. :19: اون روزم کاری پیش اومد نتونستم بگیرم !!! ...
فردا عصر میخوام برم بگیرم ...
ممنون ...
Bose هدفونای خوبی داره. ولی حیطه ی اصلی کاریش noise cancelling هست (مدل های quietcomfort) که به درد ایشون نمیخوره. قیمتشونم خیلی بالاست. هدفون فول سایز فقط یه مدل داره که اونم در این حد و اندازه نیست.نقل قول:
درسته. بودجه ی خوبیه ولی متاسفانه تنوع مدل تو ایران وجود نداره.
bose تا اونجا که من میدونم تو ایران یافت نمی شود!نقل قول:
به نظر من AKG K271 هم در نظر داشته باشید.
نه. همون px100 بهترین انتخابه.نقل قول: