من خیلی طلبه این گوشی شدم که بخرم ولی تا حالا سامسونگ نخریدم
این که میگن به ضربه حساسه و خیلی زود خراب میشه درسته؟
چون الان یه x10 دارم حداقل 20 بار از دستم افتاده ولی هیچیش نشده
Printable View
من خیلی طلبه این گوشی شدم که بخرم ولی تا حالا سامسونگ نخریدم
این که میگن به ضربه حساسه و خیلی زود خراب میشه درسته؟
چون الان یه x10 دارم حداقل 20 بار از دستم افتاده ولی هیچیش نشده
دوستان من خودم از شکل اس3 متنفرم ولی رفتم خودم از نزدیک اس3 نوت 2 و اس 4 رو دست گرفتم وباهاشون کار کردم
واقعا اس 4 یک حسه خاصی به آدم میده خیلی باریک هست و نمایشگرش فوق العاده هست
من اگه پولم رسید اس 4 رو حتما می گیرم ولی اگه نرسید مجبورم برم تو کارت نوت 2 یا xperia z
هر چند حس می کنم اگه اس 4 نگیرم پشیمون میشم :(
دوست عزیز اس 4 رو نمی دونم چون خیلی باریک هست ولی من تا چندماه پیش نوت 1 و برادرم هم s advance سامسونگ داشت چند بار خورده بود زمین هیچیش نشده بودنقل قول:
نوت من که حتی گوشه سمت راستش یکم لبش پرید ولی خود گوشی کاملا سالم بود و مثل همیشه کار می کرد فقط مجبور شدم با قیمت پایین بفروشمش
صفحه نوت 2 عالی بود! تا زمانی که اس 4 رو کنارش نگذاشته بودم.تفاوت خیلیع.
به نظرم صبر کن پولت جمع شه
قیمت جهانی اس 4 چند دلاره تا حساب کنم ببینم تا چقدر می شه امیدوار بود بیاد پایین به تومن ؟!
هنگامی که گوشی هوشمند Galaxy S4 روز پنجشنبه در نیویورک معرفی شد، هیچ صحبتی از قیمت احتمالی آن به میان نیامد و تنها این نکته عنوان شد که زمان عرضه این گوشی اواخر ماه آوریل خواهد بود.نقل قول:
اما به نظر می رسد قیمت مدل 16 گیگابایتی مشخص شده باشد. هر کدام از 48 گوشی Galaxy S4 که برای خرده فروشی در اختیار Grab قرار گرفته اند ، از نوع 16 گیگابایتی هستند و بر چسب قیمتی 579 دلاری را نشان می دهند.
با این حال به نظر می رسد این قیمت بدون در نظر گرفتن مالیات منتشر شده باشد و قیمت اصلی کمی از این قیمت بالاتر باشد. اما به هر صورت قیمت مدل 16 گیگابایتی Galaxy S4 از قیمت iPhone 5 که در حال حاضر قیمتی 649 دلاری دارد ، کمتر خواهد بود و این مسئله می تواند امتیازی بزرگ برای سامسونگ محسوب شود.
البته هنوز این قیمت 579 دلاری به صورت رسمی توسط سامسونگ تایید نشده است ، اما قیمتی هم که سال گذشته برای Galaxy S III پیش بینی شده بود ، نسبت به قیمت واقعی آن چندان تفاوتی نداشت. پس می توان با اطمینان گفت قیمت مدل 16 گیگابایتی Galaxy S4 زیر 600 دلار خواهد بود.
$682.94
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
دوست عزیز اینکه میفرمائید میگن حساسه و خیلی زود خراب میشه اگه منظورتون اس 4 هست ،برای من این سوال پیش میاد که توی این مدت کم که این گوشی اومده کجا و چه کسایی این تجربه رو داشتن؟!!!
آخه به نظر شما نباید یه مدت لااقل چند ماه بگذره تا بشه اینجوری نظر داد؟!!!
اما اگه منظورتون کل گوشیهای سامسونگ هست باید عرض کنم که خیر اینجوری نیست و اتفاقا از خیلی از گوشیهایی که میگن از فلان جنسه و.....استحکام بیشتری داره (اینو بنده خودم تجربه کردم و به جرات میتونم بگم) اتفاقا" یکی از دلایلی که گوشیهای سامسونگ موقع زمین خوردن اسیب کمتری میبینه همین جنس به اصطلاح دوستان پلاستیکش هست که قابلیت تطابق بیشتری به هنگام ضربه داره تا جنسهایی مثل آلومینیوم!!!
بنده از انواع برندها گوشی دارم در مورد خود من توی قضیه افتادن گوشی بارها شده که اس 2 و اس 3 از دستم افتاده حتی به قدری شدید بوده که قاب پشتش باز شده باطریش هم از گوشی جدا شده اما هیچ مشکلی برای گوشی پیش نیومده (در مورد گوشیهای دیگه اینجا صحبتی نمیکنم چون جاش نیست).ولی اینو باید در نظر داشته باشی که آسیب همیشه به نوع ضربه خوردن بستگی داره که چه جوری نیرو به جسم وارد بشه ،شاید من زیادی خوش شانس بودم و به هر حال باید مواظب باشی در کل اینجوری که شما فکر میکنی گوشیهای آسیب پذیری سامسونگ نمیسازه برای اینکه مطمئن بشی میتونی بری تعمیرگاه های موبایل و بدون اینکه حتی خود طرف متوجه بشه روی میز تعمیراتش رو نگاه کنی و آمار برندهای نیازمند تعمیر رو برای خودت محاسبه کنی.:11:
سلام دوستانی که این گوشی رو دارن یه تست یکنن ببینن موقع شارژ میزان گرمای باطری طبیعیه یا نه
برو سایت یوتیوب اونجا سرچ گنین بنویسین مقاومت Galaxy s4 اونجا می فهمین ، یارو از دستش میفته گوشی دو تیکه میشه :n22:نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز گوشی که از دست یکی میفته ،اگه در حالت طبیعی بیفته و قصد و غرضی در کار نباشه فیلم ازش نمیگیرن که بخواد فیلمش موجود باشه اونم توی یو تیوب !!! شما تا حالا چند بار گوشی توی حالت طبیعی از دستتون افتاده که فیلمش رو هم دارید؟!!! یا من یا دیگران ،کدوممون گوشی از دستمون افتاده و فیلم از افتادنش داریم؟!!!ضمن اینکه بنده عرض کردم همیشه خسارت (توی هر نوع برخورد حتی تصادف ماشین) به نوع وارد شدن نیرو بستگی داره (سعی میکنم عکس در این رابطه پیدا کنم براتون بزارم تا متوجه منظور بنده بشید).
بنده در مورد اس 4 صحبت نکردم چون گوشی رو هنوز نگرفتم بنده تجربیات خودم و عرض کردم خدمت دوستان.بنده در مورد تولیدات سامسونگ خدمتتون عرض کردم نه گوشی اس 4.فکر میکنم دوستانی که اینجا منو میشناسن بتونن گواهی بدن که من وام دار هیچ شرکتی نیستم و برام فرقی نمیکنه جنس خوب مال کدوم شرکت باشه و دوستانی که منو از نزدیک میشناسن میدونن که از هر برندی یکی دوتا دارم که بتونم تشخیص بدم .توی پست قبلی هم چون اینجا تاپیک اس 4 بود از برند دیگه ای صحبت نکردم .:11: