فکر نکنم چون من پایین ترین درجه سختی رو انتخاب کردم.من کرایسیس 1 و 2 رو تموم کردم حالا بخاطر همین مشکل تو کف 3 موندم.دربدر این مشکلم.
Printable View
فکر نکنم چون من پایین ترین درجه سختی رو انتخاب کردم.من کرایسیس 1 و 2 رو تموم کردم حالا بخاطر همین مشکل تو کف 3 موندم.دربدر این مشکلم.
فکر نکنم چون من پایین ترین درجه سختی رو انتخاب کردم.من کرایسیس 1 و 2 رو تموم کردم حالا بخاطر همین مشکل تو کف 3 موندم.دربدر این مشکلم.نقل قول:
سلام من بازی میکنم اولین مرحله هر وقت میخواد چک پوینت کنه بازی قفل میکنه نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا هر کی میدونه کمکم کنه التماس میکنم:n13:
سلام من تو بازی CRYSIS 3 هر کاری میکنم نشانه گیر تفنگ رو نمیتونم فعال کنم.چطور فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما رو بخدا جواب بدین.
کرک فیکس 2 با آپ دیت ها رو نصب کنید .نقل قول:
نصب کردم ولی بدتر شد چون حالا بازی فقط صدا داره و تصویر اصلا نداره و رسما بدبخت شدم رفت.نقل قول:
آقا این مال ما چرا باز نمیکنه قکر نکنم کارت گرافیکم کمی داشته باشه.این ارور رو میده
you need a DX11 capable gpu to play crysis3
ایم مشخصات کارت گرافیکم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت گرافیکت دایرکتس 11 ساپورت نیست اگرم بود خیلی خیلی ضعیفه و نمیتونست اجرا کنه.
سلام من تو بازی CRYSIS 3 هر کاری میکنم نشانه گیر تفنگ رو نمیتونم فعال کنم.چطور فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما رو بخدا جواب بدین یکی نیست یه جواب درست و درمون به ما بده؟
سلام دوستان
من همه ی آپدیت ها رو دانلود کردم .
کودومش بهتره و چه تاثیری داره ؟
ممنون