نقل قول:
برای ماهواره چه کدکیه؟
Printable View
نقل قول:
برای ماهواره چه کدکیه؟
اون دوستی که میخواست روی ویندوز 7 نصب کنه
توی فولدر درایور یک فولدر هست به اسم x64
اون درایور مخصوص ویندوز ویستا و ویندوز 7 64 بیت هست. اون جا فایل ستاپ داره و از اون طریق نصب میشه.
mpg2 codecنقل قول:
نقل قول:
در کیفیت تصویر هیچ تفاوتی با ماهواره وجود ندارد چرا که کیفیت منبع تصویر ارسالی از صدا و سیما ثابت است! حالا اگر حتی روی سیستم ----S2 یا همین MPEG-4 H.264 AVC نیز پخش شود تصویر همان است که در ماهواره های اینتلست و آسیاست است!
اما متاسفانه کیفیت صدا و به قول معروف Bit Rate Streaming سیستم دیجیتال زمینی ----T نسبت به ماهواره پایین تر است. در ماهواره BitRate صدای کانالهای تلویزیون صدا و سیما 96 کیلوبیت است اما در سیستم زمینی دیجیتال ----T به شدت این صدا کم کیفیت تر است به نحوی که Bitrate آن حدود 56 یا 64 کیلوبیت است!
البته پایین آمدن کیفیت صدا چند ماهی است که روی ----T اعمال شده! قبلا اینطور نبود. منتها من هر چه قدر با صدا و سیما مکاتبه کردم هیچ اعتنایی نکردند و هیچ پاسخی ندادند!
شایان ذکر است که بیت ریت صدا روی کانال های اکثر کشورهای جهان به دلیل کیفیت بالای صدای استریو یا 128 کیلوبیت است و یا 192 و حتی 256 کیلوبیت یعنی در سطحی بالاتر از کیفیت CD های صوتی باکیفیت! آن وقت در صدا و سیما همان 96 کیلوبیت را هم پایین تر آورده اند، ضمن اینکه صدای تلویزیون اصلا و ابدا استریو نیست! در قرن 21 و سال 2010 متاسفم که این را می گویم!
دوست عزیز
ضمن تشکر از توضیحاتتون
این مکث پی در پی تصویر به نظرتون چه علتی میتونه داشته باشه ؟!
نقل قول:
دوست عزیزم گیر کردن تصاویر هیچ ربطی به MPEG-2 یا MPEG-4 بودن ندارد! اگر گیرکردن همیشگی است دو حالت متصور است! یا کامپیوتر شما قدرت پردازش لازم تصاویر تلویزیون دیجیتال را ندارد یا کدک ها و گراف های روان کننده ی پخش تصویر کانال ها روی کامپیوتر شما نصب نشده و یا به درستی تنظیم نشده است!
ضمنا شما یک مورد بسیار مهم در دریافت دیجیتال زمینی را اصلا به آن توجهی نکرده اید و آن آنتن شاخکی پشت بام است! شما می بایست برای حل این مشکلات با حدود 10 هزار تومان هزینه کردن، بهترین آنتن شاخه ای باند UHF را خریداری کرده و در صورت امکان به صورت مستقیم به کامپیوتر خود متصل نمایید و قبل از آن مدت ها جهت تنظیم دقیق آن جهت دریافت تصاویر دیجیتالی در پشت بام وقت صرف کنید!
جهت آنتن در دریافت شبکه های دیجیتال در مناطقی که سیگنال ضعیفی دارند بسیار ضروری است و تنها با پنج یا شش دقیقه در پشت بام بودن آنتن تنظیم دقیق نخواهد شد.
سیم مناسب و با کیفیتی استفاده کنید، سعی کنید سیم یک سره به کامپیوتر وصل شده باشد و دارای قطعی و غیره نباشد!
برای تک تک این موارد باید وقت صرف کرد و مطمئنا پس از آن صاحب تصویر دیجیتال بدون برفک و سایه و مکث و فریز و قطعی خواهید شد.
فقط یک مورد برای آن علاجی نیست و آن هم پوشش بسیار ضعیف سیگنال دیجیتال در منطقه است که اگر شما به این مشکل دچار باشید فقط صدا و سیما باید برای حل آن سیگنال خود را قوی تر کند یا شما باید سطح آنتن خود را بالاتر ببرید تا به فرستنده UHF دید مستقیمی پیدا کند!
والا ما تقریبا در مرکز شهر ساری هستیم بعید میدونم سیگنال ضعیف برسه اونجا مگه اینکه به قول شما سیگنال از پایه ضعیف باشه که چون مازندران در حال تست هست شاید اینطور باشه. البته احتمالش ضعیفه
در مورد کامپیوتر . حقیقتش فکر نکنم سخت افزار لپتاپم ضعیف باشه. سی پی یو کور 2 دو 2.8 گیگا هرتز 6 مگ کش + 4 گیگ رم دی دی ار 3 + 2 کارت گرافیک 9600 ان ویدیا با مجموع حدود 800 مگ رم دی دی ار 3 فیزیکی بعید میدونم برای پردازش کانال دیجیتال مشکل داشته باشه
اما در مورد انتن و سیم. راستش رو بخواید ما 2 انتن داریم. یو اچ اف و وی اچ اف که توسط یه بوستر با هم ادغام شدن. طبیعتا به دلیل استفاده از بوستر سیم ها در جاهایی که وارد بوستر یا از اون خارج میشن قطع شده اند و خب از این گریزی نیست.
بوستر ما دو خروجی داره که یکیش به تلویزیون عادی وصله و دیگری رو هم وصل کردم به این دستگاه هایبرید.
یک سوال. این انتنهای کوچک که قابلیت چرخش هم دارند و در تلویزیون هم تبلیغ میشه ایا برای این کار مناسب هستند یا خیر ؟
و این تبلیغاتی که بنده در مورد دیجیتال شنیده بودم اینطور بود که اصلا نیازی نیست انتن شما جهت مشخصی داشته باشه. همینکه تصویر انالوگ برفکی هم داشته باشید برای دریافت دیجیتال کافیه. خب اگه قرار باشه این انتن ها هم مثل دیش ماهواره با یکی 2 سانتی متر اختلاف تصویرشون از بین بره که نمیشه. چون جایی که من هستم باد شدید میاد و خب روی انتن تاثیر میذاره.
امشب اگه بتونم با یکی از کسانیکه در صدا سیما کار میکنند صحبت میکنم.
ممنونم از توجهی که داشتید به پست بنده
از برنامه های لینک زیر استفاده کنیدنقل قول:
کد:http://www.daryacomputer.com/TVCard_Software.htm
بوستر یعنی تقویت کننده اونی که شما دارید میکسر استنقل قول:
آن انتنهای کوچک که قابلیت چرخش هم دارند بوستر هستند که آنالوگ بوده وبدرد شما نمی خورد
اگر سیگنال خوب به شما برسد بدون آنتن هم تصویر دارید
بله این نکته رو میدونم که بوستر یعنی تقویت کننده
این بوستری که ما استفاده میکنیم علاوه بر تقویت میکس هم میکند. به این صورت که تو دستگاه بالایی 3 ورودی vhf ، uhf و vl داره که همه میرن توی بوستر و یه خروجی میاد بیرون که میره توی دستگاه پایینی بوستر (بقل تلویزیون)
اینطوری هم 3 تا انتن مختلف رو با هم یکی میکنه هم سیگنالش رو تقویت میکنه.
من لپتاپ رو بردم پشت بوم و وصلش کردم به انتن (بدون بوستر و بدون قعطی سیم) اما هر کاری کردم نگرفت که نگرفت.