رویانیان: می توانیم مسی و رونالدو را هم به پرسپولیس بیاوریم /قبلا نیکبخت را دراتوبان گرفته بودیم/باشگاه پرسپولیس بخت بازیکنان را باز میکند!!
محمد رویانیان سرمربی پرسپولیس آدم خوش مصاحبه ایست. او که امروز به تمرین قرمزها رفته بود تا سروگوشی آب بدهد در باره همه چیز حرف زد و گفت اشکالی ندارد بازیکن های خارجی به ایران بیایند و بدون قرارداد بروند. به عقیده او این یک جور تبلیغ غیرمستیم ایران است . شاید پرسپولیس به زودی مسی و رنالدو را به تهران بکشاند!
کی روش باید با مربیان همدل باشد
وی درباره وضعیت پرسپولیس پس از وقفه 20 روزه در رقابت های لیگ برتر، گفت: بازیکنان ما تازه خود را پیدا کرده بودند و تبدیل به یک تیم منسجم شده بودند که این تعطیلی طولانی مدت به تیم ما ضربه زد. وقتی بازیکنان اصلی در تیم ملی هستند و این تیم هم نتیجه نگرفته است آیا در تیم ما مشکلی پیش نمی آید؟ ملی پوشان سه روز قبل از مسابقه به تیم ما اضافه شده اند و این ظلم به پرسپولیس است. فدراسیون باید به فکر تیم ملی باشد اما من با راههایی که آنها انتخاب کردند مخالفم. با راههای بهتر و پویاتر میتوانیم به نتیجه برسیم. یکی از راهها این است که باید کیروش با باشگاهها و مربیان صحبت کند و هماندیشی داشته باشد. ما مربیان خوبی داریم که پیش از این هم در تیم ملی بودند. انسجام، اتحاد، همدلی و تعامل باید بین سرمربی تیم ملی و باشگاهها وجود داشته باشد.
برنامه جام حذفی مشکل دارد
رویانیان درباره برنامه برگزاری جام حذفی با بیان این که قرار است این مسابقات در تعطیلات نیم فصل برگزار شود ، اظهارداشت: این تصمیم بدان معنی است که ما نمی توانیم نقل و انتقالی داشته باشیم ضمن این که تیم های دسته دو و سه در این رقابت ها حضور ندارند و جام حذفی مثل لیگ برگزار می شود.فکر می کنم این یک مشکل اساسی است و سازمان لیگ مجبور باشد در این نحوه برنامه ریزی تجدید نظر کند.
آپیا باشخصیت و انسان بود
هیچ اشکالی ندارد که بازیکنانی از کشورهای مختلف به ایران بیایند حتی اگر با پرسپولیس قراردادی هم امضا نکنند.
بازیکنانی مثل ˈ استفان آپیا ˈ پس از بازگشت به کشورشان می توانند در نقش یک مبلغ برای فرهنگ ایران کار کنند. آپیا بازیکن بزرگ و با شخصیتی است و من از او خواستم در تست باشگاه شرکت کند اما با ورودش به ایران هجمه های زیادی پیش آمد و حتی شایعاتی درباره بیماری او مطرح شد که وقتی این مساله را به او گفتم فقط خندید. این بازیکن غنایی هیچ مشکل پزشکی نداشت و تست فنی هم نداد زیرا نظر سرمربی تیم پرسپولیس این بود که بازیکن جوانتری جذب کنیم. من شیفته اخلاق و منش انسانی آپیا شده ام و قصد دارم از طریق سفارت ایران در غنا نامه تشکری برای او ارسال کنم.
قبلا نیکبخت را دراتوبان گرفته بودیم!
رویانیان درباره حضور ˈ علیرضا نیکبخت واحدی ˈ در تیم پرسپولیس نیز خاطرنشان کرد: این بازیکن در لیست دوم دنیزلی برای حضور در پرسپولیس بود و با پیگیری های ˈمحمدهادی آیت اللهی ˈ و رفتار پدرانه ˈ محمد مایلی کهن ˈ مشکل او حل شده است و احتمالا با او قرارداد می بندیم.نیکبخت یکی از بازیکنان خوب، ساده و متعهد است و از قبل او را دوست داشتم. یک بار ماشین او را به دلیل سرعت زیاد متوقف کردیم و من از آن زمان با او دوست شدم. اگر مایلیکهن اجازه دهد دوست داریم نیکبخت به پرسپولیس بیاید.
هنوز ژوزه دنیا نیامده بود که ما بازیکن گرفتیم
با ژوزه درباره جذب بازیکنان جدید صحبت کرده ایم اما هنوز لیستی به ما نداده است، با این وجود شک نداشته باشید که دو بازیکن جدید در نیم فصل خواهیم گرفت.مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سوال که به نظر می رسد در برخی مسائل با ˈ مانوئل ژوزه ˈ هماهنگ نیستید، به شوخی گفت: زمانی که ژوزه هنوز به دنیا نیامده بود ما این بازیکنان را به پرسپولیس آوردیم و آنها را با او هماهنگ کردیم.مطمئن باشید که بین ما هماهنگی وجود دارد و شاید هم برخی از بازیکنان را بدون نظر او آورده باشیم اما این کار هم اشکالی ندارد و خطا نیست.
یاوری حقیقی را می خواهد
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره مساله انتقال ˈ رضا حقیقی ˈ به این تیم، گفت: در دو ماه اخیر مذاکرات زیادی با مسوولان باشگاه فجرسپاسی داشتیم و به توافقاتی هم رسیدیم اما همچنان تلاش می کنیم مشکلات موجود حل شود و این بازیکن را در نیم فصل به خدمت بگیریم.
راجع به حقیقی من حرفهای عمل کردم. بعد از 2 ماه توافق کردیم به صورت منطقی پولی به باشگاه و بازیکن بدهیم، اما محمود یاوری، سرمربی فجرسپاسی ناراحت بود و من این مورد را قبول دارم. وی زحمتکش است، امیدوارم این مسئله به زودی حل شود.
کوتاه و مهم
* وی درباره طرح موضوع شکایت ˈ علی داییˈ از وی خاطرنشان کرد: من و دایی می توانیم از هم شکایت کنیم، ما مثل برادر هستیم و من مشکلی با وی ندارم.شاید با کسی دعوا هم کنم اما قهر نیستم.
*وی درباره خروج ˈ ایمون زاید ˈ از پرسپولیس توضیح داد: این بازیکن مشکل خانوادگی داشت و می خواست ازدواج کند. شاید هوای ایرلند از ایران سنگین تر بود که خواست از کشور ما برود.باشگاه پرسپولیس بخت بازیکنان را باز میکند!
*وی در پاسخ به این سوال که آیا ژوزه در فصل آینده هم هدایت سرخپوشان را بر عهده خواهد داشت؟ گفت: قرار است در نیم فصل به صورت جدی در این باره با ژوزه صحبت کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خاتمه اظهارداشت: من به آینده پرسپولیس امیدوارم و مطمئنم که بازهم در بالا بالا ها قرار خواهیم گرفت* .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاوری رضایت داد/حقیقی فردا قراردادش را با پرسپولیس امضا میکند
رضا حقیقی فردا قراردادش را با قرمزپوشان امضاء میکند.
پس از حرف و حدیثهای فراوان و رضایت جعفری مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی رضا حقیقی با پرسپولیسیها به توافق نهایی رسید، از همین رو وی با توجه به نظر مساعد یاوری نیز فردا قرارداد خود را با پرسپولیس امضاء خواهد کرد.
رویانیان مبلغی پول را در قبال رضایت حقیقی به باشگاه فجر سپاسی تا انتهای هفته پرداخت خواهد کرد.
حقیقی اظهار داشت: انشالله اگر اتفاق خاصی پیش نیاید فردا قرارداد خودم را با رویانیان به امضاء خواهم رساند و امیدوارم بتوانم در پرسپولیس موفق باشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]