فایلهای صوتی درست هستند فرستنده ها رو هم کاملا نزدیک کردم ولی جواب نداد همون اتفاق تکرار میشه
Printable View
فایلهای صوتی درست هستند فرستنده ها رو هم کاملا نزدیک کردم ولی جواب نداد همون اتفاق تکرار میشه
دوست عزیزنقل قول:
ریموت تان را با دوربین یک موبایل تست کنید ببینید وقتی که فایل را اجرا می کنید دوبار چشمک می نزد ممکن است ریموت تان دچار مشگل شده است.
ممنون از راهنماییتان ولی دو تا فایل را واضح بذارید تامن بتوانم دانلودش کنم ..نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
از این فایل استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید
اگه امکان داره نحوه ریست کامل تلویزیون یا برگرداندن تنظیمات به حالت تنظیمات کارخانه را توضیح دهید.
مدل: سامسونگ ال ای دی UA40EH5000RXZN
زیرنویس فارسی فیلم را درست نشان نمیده؟زبان فارسی نداره باید زبان عربی را انتخاب کنم.
قبلا درست بود اما الان به هم ریخته ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
کد:
info > menu > mute > power
وقتی وارد منوی مخفی شدید در منوی option وارد شده و ریست فاکتوری کنید
وبرای زیر نویس از این پست استفاده کنید.
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نرم افزار ی که در آن است توجه کنید..
ممنون از جوابتون .. وارد منو مخفی شدم و ریست فاکنوری را انتخاب کردم ولی باز همان مشکل را دارم
اگه زبان انگلیسی را برای تلویزیون انتخاب کنم زیرنویس را برعکس نشون میده و اگه زبان عربی را انتخاب کنم بیشتر حروف زیرنویس را نشون نمیده
روشی نیست که بشه تنظیمات تلویزیون را به حالت کارخانه برگردوند
مرسی ..
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم از نرم افزاری که در آن پست گفته شده استفاده کنید.
نقل قول:
سلام خدمت اساتید محترم .. من ال ای دی مدل UA46EH6039R را دارم با این روش که شما فرمودید انجام دادم فقط یک سری نوشته انگلیسی به رنگ قرمز در قسمت بالای صفحه نوشته میشه ولی لوکال ست فعال نمیشه راهنمایی بیشتر بفرمایید
دوست عزیزنقل قول:
نوشته قرمز رنگ روی صفحه باید یک لحظه نمایان و سپس ناپدید شود تا منوهای دیگرتان باز شود اگر نوشته قرمز ثابت بماند منو باز نمی شود و باید کنترولتان را چک کنید ببینید سالم است برای اینکار باید بوسیله دوربین موبایل پس از اجرای فایل صوتی به ال ای دی کنترول نگاه کنید باید دوبار خاموش و روشن شود. اگر همه چیز بدرستی عمل شود خواهید دید که منو بطور کامل باز خواهد شد.