دوست خوبم محمد خواستن که نظرم رو در مورد نسخه جدید امسی سافت بیان کنم که فکر کردم تاپیکش پست بذارم تا شاید بیشتر بحث بشه و به درد بخور باشه
من آخرین ورژن امسی سافتی که استفاده کردم فکر کنم 5 بود که Ikarus یکی از انجین ها بود قاعدتاً تا الان خیلی فرق کرده و پیشرفت های خوبی داشته
نکته مهم همون اضافه کردن بیت دیفندر بود که البته از نسخه های قبل شاهد بودیم
در نشخه جدید حجم آپدیت ها واقعاً من رو شگفت زده کرده و واسه ما ایرانی ها خیلی مطلوب شده مثلاً میبینی حجم آپدیت رو زده 30 مگابایت ولی ترافیک رو زیرنظر میگی میبینی 3 تا 4 مگ بیشتر دانلود نکرده که خیلی جالبه و از خود بیت دیفندر هم در این قضیه خیلی جلوتر افتاده
سرعت پاکسازی ویروس ها هم خیلی خوب شده و نکته دیگه آلارم هایی هست که میده , قبلاً یادمه موقع این آلارم ها گاهی سیستم هنگ میکرد ولی الان اصلاً اینجور نیست
وب گاردش فالس آلارم خیلی کمی داره که قبلا اینجور نبود و رو مخ بود تقریباً(البته قبلا بازم میگم ورژن های پایین تر از 7 بود)
ا
ستفاده از سی پی یو و رم هم چه در حالت Idle و چه حالت اسکن بهبود پیدا کرده
در کل یک سوئیت کامل برای کاربران هست که میتونه نیازهای اونها رو تامین کنه چند مورد باقی میمونه که بیشتر مربوط به ابزار جانبی است
دوست دارم اینها رو در امسی سافت شاهد باشیم:
رابط کاربری یکی از نقطه ضعف های این برنامه هست به نظرم و هرچه زودتر باید بهبود پیدا کنه ( که البته شنیدم در نسخه 9 تغییر میکنه)
یه مورد کوچیکی که بود این بود وقتی یکی از قسمت ها رو مثل فایل گارد رو غیرفعال میکنی آلارمی در این مورد نمیده و رنگ ایکونش هم تغییر نمیکنه که به نظرم کاربر رو متوجه کنه بهتره ...خود من شده برای تست ویروس گارد رو غیرفعال کردم دیگه یادم رفته فعالش کنم :دی
تنظیماتش خوبه نسبتاً ولی یکم برای کابرارن حرفه ای تغییراتی رو توش بدن به نظرم بد نیست و دست کاربر رو بیشتر باز بذارن
کلود آنتی ویروس و اعتبار سنجی فایل ها از مواردی هست که میتونن به محصولشون اضافه کنند(در هنگام اجرای برنامه ها دیدم گزینه ای با این مضمون که در حال "برقراری ارتباط با امسی سافت نتورک برای آنالیز فایل" بر روی صفحه ظاهر میشه ولی کاربردش رو دقیقاً نمیدونم چیه و اطلاعاتی داده نمیشه) (و پرانتز دوم آپدیت های سریع تا حدودی این مورد رو پوشش داده ولی خب کلود یه چیز دیگه ست :دی )
یه سری موارد هم هست که میتونن برای تبلیغ بیشتر محصولشون اضافه کنند :دی مثل parental control...sandboxie و ...
بازم میگم امسی سافت یک محصول متناسب با نیاز کاربران هست که امیدواریم روز به روز بیشتز پیشرفت کنه