نقل قول:
سلام و عرض ادب... به علت مشکلات نشد برم:31: یک شنبه انشالله ... قیمت هم حدود 1850 هستش
Printable View
نقل قول:
سلام و عرض ادب... به علت مشکلات نشد برم:31: یک شنبه انشالله ... قیمت هم حدود 1850 هستش
به گزارش iClarified تا به حال 11 میلیون آیپد جدید فروخته شده !
سلام و عرض ادب
امروز بنده یک عدد New Ipad 64Gb 4G+Wifi از مرکز تجاری شهرک غرب(روبروی مجتمع میلاد نور) به قیمت 1830 خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای مطمئنی هست برای خرید... علی آقا فروشنده هم آدم با اخلاقی هستند! هرکسی خواست پ خ بده شمارشو بدم.
موفق و پیروز باشید
سلام دوستان . یه سوال داشتم می خواستم بدونم هم اکنون میشه ایپد جدید رو تو ایران جلبریک کرد؟
به صورت تدر میتونید جیلبریک کنید ولی آنتدر فعلا امکانش نیست :41:نقل قول:
به نظرتون تا اخر اردیبهشت میاد ؟نقل قول:
درودنقل قول:
معلوم نیست
همچنین در حال حاظر آیپد جدید در هیچ فریموری چه تدر و چه آنتدر جیلبریک نشده است
موفق باشید
فکر میکنم تا آخر اردیبهشت ماه باید جیلبریک آنتدر 5.1 عرضه بشه ! چون که Podg2 گفته که تمام اکسپلویت ها را در اختیار داره و از سد ASLR هم گذر کرده است . این ها نشانه های خوبی از نزدیک شدن به جیلبریک آنتدر 5.1 هست .نقل قول:
سلام
دوست دارم آیپد جدید بگیرم اما یک چیزی من را به شک می اندازه اینکه خوندم تو اینترنت فایل های فلش لود نمیشه درسته ؟
دوستانی که خریدن راضی هستند ؟ حرارت که نداره ؟
درسته، از فلش پشتیبانی نمیشه البته چیز زیادی رو از دست نمی دید، اکثر سایت های پخش ویدیو نسخه HTML5 مخصوص آیپد دارند و در 80 درصد مواقع فقط تبلیغات اطراف صفحه های اینترنت رو از دست می دید. من که شخصا فلش رو در دسکتاپ هم غیر فعال کردم. :20:نقل قول:
از نظر رضایت هم وضعیت بی نظیره و بیشتر از 98 درصد رضایت دارند، و هر کس اینجا گرفته هم با تمام وجود راضیه. مسئله حرارت هم چیز خاصی نیست.