میشه از لپ تاپ خودتون پند تا عکس تخصصی بزارین یا سایتی بدین که عکس با وضوح بالاشو داشته باشهنقل قول:
ممنون
Printable View
میشه از لپ تاپ خودتون پند تا عکس تخصصی بزارین یا سایتی بدین که عکس با وضوح بالاشو داشته باشهنقل قول:
ممنون
آخ گفتی... اتفاقا منم میخواستم یه مدتی همین GE620dx رو بگیرم، جلوی چشام قیمتش از 1390 شد 1535 و من هیچ کاری نتونستم بکنم.نقل قول:
حالا هم همین اتفاق داره برای Lenovo میوفته. جلوی چشام از 1570 شد به قول شما 1700 و بازم هیچکاری نمیتونم بکنم...:37:
بله!نقل قول:
من که رفتم بگیرم فن آوران با اس اس دی ش رو میگفت 2 میلیون و خورده ای و معمولیش هم حدود 1900.
من خودم گشتم تا 1650 پیدا کردم.
ا کدوم مغازه گرفتی؟نقل قول:
یه خورده امید:قیمت با هاردssd ارزون شد:19:1900
خدا خیرت بده. از کجا قیمت گرفتی؟ کانفیگ بدون SSD چند شد؟؟؟نقل قول:
بدون ssd رو نمی دونم ولی آریا نت گفت اگه عجله نداری صبر کن.
نگفت چقدر مثلا صبر کنیم؟نقل قول:
نکنه می خواد جنساشو نگه داره دلار گرون شد، گرونتر بفروشه، آخه معمولا وقتی دلار گرون میشه جنس گرون میشه، ولی وقتی دلار ارزون میشه دیگه جنس ارزون نمیشه!
با ssd شیراز 1800 سازگار ارقام
واقعا دارم به این نتیجه میرسم که سازگار کوچکترین نظارتی بر نمایندگی هاش نداره و نمایندگی هاش در واقع کاملا مستقل عمل می کنن. فقط نمیدونم دیگه چرا اسماشونو توی اون سایت مزخرفش گذاشته!
الان حدود 12،13 تا از نمایندگیها زنگ زدم، قیمتایی که میدن ( برای Y570 با 8GB Ram و بدون SSD ) از 1600 تا 1950 متغیره، البته اونی که میگه 1600 که احتمالا همینجوری قیمت میده و بری مغازش میگه 1800. ولی فن آوران گفت 1779 که به احتمال خیلی زیاد قیمتش واقعی بود. با این حال 200 تومن تفاوت قیمت توی نمایندگی ها خیلی واقعا مسخره ست.
حتی HP که گارانتی درست و حسابی هم نداره قیمتاش توی جاهای مختلف بیشتر از 70،80 تومن تفاوت نداره...