زنگ زدم 2020 دقیقا همون چیزی شد که فکر می کردمنقل قول:
به زنه گفتم خودم مودم رو کانفیگ کردم یوزر و پس رو بده، اونم از یه مردی پرسید بش بدم؟ مرده هم گفت نه باید صبر کنه تا نصاب بیاد
Printable View
زنگ زدم 2020 دقیقا همون چیزی شد که فکر می کردمنقل قول:
به زنه گفتم خودم مودم رو کانفیگ کردم یوزر و پس رو بده، اونم از یه مردی پرسید بش بدم؟ مرده هم گفت نه باید صبر کنه تا نصاب بیاد
درست نیست . هیچوقت تقسیم نمیشهنقل قول:
وای نسا تا نصاب بیاد ممکنه 2 هفته هم طولش بدن . پاشو برو دفتر اصلی با مدارک و پول منم همینکارو کردم خیلی خیلی بهتره منتظر موندنه . من adsl رو که نصب کردم 2 هفته بعد از مخابرات زنگ زدن گفتن میخوایم بیایم برا نصب گفتم خودم نصب کردم خسته نباشید واقعا انقد سریع رسیدگی کردید.نقل قول:
شبانه چندتا بهت میده؟نقل قول:
من دیروز ۲ مگ شارژ کردم ولی سرعتم اصلا عوض نشده حداکثر ۴۵ شده سرعت . دوبا زنگ زدم میگن سرویست ۲ مگه ولی سرعت خودش کم شده . برای شما هم همینطوره ؟؟ من گفتم ۲ مگ میخرم راحت میشم . نگو کلا پهنای باندشون داغونه
downstream va usptream رو از کنسول مودم کپی کن اینجا ببینم !!! مشکل رایج با مخابرات اینه که همیشه سرعت رو اشتباه میبندن !نقل قول:
20 تا 35 بهم میدهنقل قول:
داداش من قضیه اینا رو که گفتی نمیفهمهما . فقط مال ما رو هم یه نگاه بنداز ببین خوبه یا نه ....نقل قول:
سرویسم 512
SNR margin Upstream : 7 db Line Attenuation Upstream : 11 db
SNR margin Downstream : 41 db Line Attenuation Downstream : 13 db
Upstream Speed: 1671 kbps Downstream Speed: 2048 kbps
Interface Status Rate DSL Up 2048 kbps / 1671 kbps LAN Up 100M/FullDuplex WLAN Active 54M
Data Rateنقل قول:
:
1024 1021 kbps
Max Rate
:
4832 1028 kbps
زنگ بزن مخابرات بگو پورتت رو عوض کنننقل قول: