بچه ها من نمیتونم وارد گروه شم . میدونم جاش نیست اما مجبورم بپرسم . یه حساب سرانگشتی دارین چند نفر گزینه 2 ای داریم ؟ - احتمالا منم از الان که نه ، از مهر برم گزینه 2 -نقل قول:
میخوام بپرسم سئوالای مرحله یکش چطوری بوده ؟
Printable View
بچه ها من نمیتونم وارد گروه شم . میدونم جاش نیست اما مجبورم بپرسم . یه حساب سرانگشتی دارین چند نفر گزینه 2 ای داریم ؟ - احتمالا منم از الان که نه ، از مهر برم گزینه 2 -نقل قول:
میخوام بپرسم سئوالای مرحله یکش چطوری بوده ؟
دوستان سلام من امسال کنکور رو دادم و به یه سری تجربه رسیدم و در اختیارتون قرار میدم امیدوارم به دردتون بخوره...
1-حتما برنامه داشته باشید...
2-درس ها رو حداقل یه بار مرور کنید تا عید.اولویت با دروس اختصاصی درس های عمومی عربی و زبان فارسی رو خیلی تقویت کنید.
3-اصلا به چرت و پرت های این مشاور ها و معلم ها گوش نکنید خودتون مشاور خودتون باشید چون شما قراره ازمون بدید.مخصوصا به وعده های این معلم ها گوش نکنید که میگن مثلا تا عید فلان میکنیم بعد عید فلان میکنیم اکثرشون به وعده هاشون عمل نمیکنن (من خودم به شخصه تجربه کردم) خودتون درس هارو از کتاب(فقط کتاب) مرور کنید چون ازمون از کتاب میاد چیزی رو نفهمیدید از جزوه و کتاب های اموزشی بهره بگیرید.
4-ازمون های ازمایشی سنجش رو فقط شرکت کنید برای کانون های دیگه مثل قلم و گزینه 2 و گاج رو ول کنید چون سوالاشون استاندارد نیست.
5-تست میزنید فقط تست های سراسری رو بزنید تست های دیگه وقتتونو هدر میده...
6-اینطور با خودتون قرار نزارید که حتما باید روزی 12 ساعت درس بخونم 4-6 ساعت درس مفید بخونید.
7-دروس عمومی رو بیشتر تست بزنید تا زیاد بخونید چون تو تست اشکالاتتون پیدا میشه و راحت تر میتونید پیش برید.
امیدوارم موفق باشید.
چقدر باحال میشود که یک جوری روال تاپیک دنبال میشد که هریک از افراد میومدن از بین مباحثی که خوانده اند دقیق ترین و مهم ترین نکته بسیار سوال خیز که به نظرش می تواند از دید طراحان سوال بسیار مورد توجه قرار گیرد عنوان شود. بعد این روال هم کیفیت مطالعه دوستان را افزایش میداد و هم هر بار که تاپیک مرور میشد عالی ترین نکته را می توانستیم مرور کنیم. این را هم همه متوجه هستند که دقت ها متفاوت هستش یعنی ممکن است شخصی در مبحثی به چیزی دقت و توجه داشته باشند که شاید چندان برای سایرین مهم جلوه نداشته باشد و این طوری هر بار یک شخصی آن نکته را میخواند برایش سوال می شود که چرا این دوست از برای هزاران نکته هم فقط به همین یک نکته توجه نموده است ؟!
و حتی می توان عنوان نمود که چه پروسه ی مطالعاتی را دنبال کرده ایم که این نکته برایمان بسیار مهم جلوه پیدا کرده است و این خیلی عالی می تواند ایده های خوبی به هریک از دوستان در ادامه مطالعاتشان بدهد.
وقتی شما غذا میخورید عمل گوارش شروع میشه که تحت نظارت مغزه و کاره سنگینیه و وقتی میخوابید در واقع میخواید به مغزتون استراحت بدید. حالا این مغز بدبخت هم می خواد استراحت کنه هم کار کنه نتیجش این میشه که نه غذا درست گوارش پیدا میکنه نه مغز استراحت میکنه. پس دکترا میگن که یه مدت بعد از خوردن غذای سنگین بخوابید. امیدوارم مشکلتون حل شه:31:نقل قول:
. من اگه بخوام به صورت خفاش عمل کنم ( مثلا کلِ شب رو بیدار باشم و بخونم ، ساعت 5 صبح بگیرم بخوابم تا 3-4 بعد از ظهر ) در این صورت وقتی بعد از ظهر از خواب پا میشم ، اخلاقم خیلی نحس میشه ! کلا نمیدونم چرا ! دلیلش رو میدونین ؟
-------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال داشتم این انتخاب رشته تو دانشگاه سراری چطوریه؟ میشه یکم توضیح بدید؟(چون تا حالا کنکور سراری ندادم نمی دونم:31:)
به نظر من این کار عملی نیست. چون دقیق ترین و مهم ترین نکات سوال خیز، همون متن و تمرین های کتاب های درسی هستن. پس این کار نمیتونه مفید باشه. مثلا فرمول PV=nRT بارها سوال اومده و یا اینکه توی روند حل مسائل، ازش استفاده شده. حالا ما نمیتونیم بیایم این فرمول رو به عنوان نکته ی تست خیز بگیم که!نقل قول:
ولی بازم میشه یه کارایی کرد. تست های خوبی که توی کتاب های مختلف میبینیم رو بیایم اینجا مطرح و تحلیل کنیم. مخصوصا برای ریاضیات. برای کسایی که به ریاضیات علاقه دارن، میتونه سرگرمی خوبی هم باشه.
سوم رياضی رو تموم کردم
مکانيک و ديناميکی که برای تست کار و انرژی لازم هست رو بلد نيستم و دبيرمون گفته فعلا ديناميک و مکانيک نخونيد تو کلاس کار خوايم کرد در نظر دارم اين دو فصل رو با کلاس تو سال پيش برم
حالا تابستون کار و انرژی تست بزنم يا نه؟ اگر آره بخش هايی که مربوط ميشه رو چطور؟
به نظرم مياد چون خود کار و انرژی چند تا فرمول بيشتر نيست و بقيه مکانيک و ديناميک هست بهتره پس از اين دو فصل در پيش بهش بپردازم چون حس ميکنم اين طوری خوندن اين فصل اتلاف وقت و اعصاب هست
نظر دوستان چيه؟
درسته. از کار و انرژی حداکثر یه تست میاد. خیلی هم راحت مسلط میشی روش. نگرانش نباش. فعلا همون دوتا فرمولی که گفتی رو حفظ کن. مثل قضیه ی کار و انرژی و E1=E2 و از اینا. بعدا خدا بزرگه.نقل قول:
سلام دوستان
میشه در مورد دفتر برنامه ریزی و اینکه مال کدوم انتشارات کامل وخوب جواب میده راهنمایی ام کنید!!!!
گاج,قلمچی,خیلی سبز و....
ممنون میشم زود جوابمو بدید:46::46:
يعنی کلا بذارم برای پيش؟نقل قول:
نظر بقيه ی دوستان چيه؟ سخت منتظرم
ببین دوست عزیزنقل قول:
این چیزی که شما میگید یک نکته عمومی هستش که میتونه به چشم هر شخصی بیاد و منظور من از دقیق ترین و مهم ترین نکات چیزی هستش که میتونه واقعا مهم باشه ولی یک جور دقت و نگاه خاص را میخواد تا بشود کشفش کرد. یعنی شاید با یکی دوبار مطالعه کتاب نشه متوجه اش شد یا حتی با زدن 400 تا 500 تا تست ها نشه راحت به آن رسید ولی به هر حال همچین نکته ای با همچین ظرافتی وجود دارد.
این عملکرد حداقل وسعت و نوع نگاه دوستان در مطالعه را به شکل خاص مرتفع می سازد.
یعنی میشه گفت که این عملکرد در سازماندهی هرچه بهتر ساختار ذهنی دوستان واقعا خوب اثر خود را نشان خواهد داد.
یا حتی این طوری هم میشه عمل نمود. که دوستان بیایند برای همه مشخص کنند که در طول مثلا هفته ی گذشته مهم ترین نکته ای که به نظر خودشان خیلی مهم بوده چه بوده است. این عملکرد هم یک جور حس رقابتی مثبت و سازنده بین دوستان ایجاد می کند که من به شخصه باهاش حال می کنم.
فکر کنم که بهتر باشه یک مثال بزنم:
مثلا دوستان تجربی آیا میدونند که نزدیکترین نقطه مشترک قارچ و شلغم و سوسک کدوم هستش؟
1) کوتینی اند 2) کیتینی اند 3) یوکاریوتی اند 4) زنده اند