بردم گارانتی برام تعویضش کرد.گارانتی ویستا خوب خدمات میده حداقل تو همین گارانتی کردن شارژر لپتاپهاشنقل قول:
Printable View
بردم گارانتی برام تعویضش کرد.گارانتی ویستا خوب خدمات میده حداقل تو همین گارانتی کردن شارژر لپتاپهاشنقل قول:
سلام قیمتش حدود 800 تا 850 هست. اگه کار سنگین نداری و هدفت یک وسیله همراه برای سرگرمی هست، نه ضعیف نیست.نقل قول:
من خودم باهاش pes 12 میزنم ولی تا حالا fifa 12 روش نصب نکردم (چون خوشم نمیاد).
کیفیت ساختش هم خوبه برند ایسوس که به کیفیت معروفه.
من تو این یک سالی که داشتم کاملا ازش راضی بودم و اگه مدیریت برنامه ها کنی هیچ وقت احساس کمبود سرعت نمیکنی. درمورد کیفیت صفحه نمایش هم میتونی کنار یه 14 یا 15 اینچ بزاری تا تفاوت کیفیت را حس کنی و مقایسه کنی.
موفق باشی.
سلام مرسی دوست عزیز..نقل قول:
رفتم بازار asus x44h رو دیدم همین قیمته اما سخت افزار قویتری داره و 14 اینچی هست اینو گرفت...
بازم مرسی دوست عزیز.:40::40::40:
سلام
من يه نت بوك ميخوام كه سي دي رام داشته باشه يكي از دوستانم ميگفت هست ميخوام ببينم كه مارك و مدلي اس نت بوك ها هست كه خودش سي دي رام داره
دستگاه براي يه خانم ميخوام كه باهاش فقط سي دي هاي آموزشي و اينا ميخواد ببينه و كار سنگيني نداره باهاش فقط داشتن درايو مهمه چون اكثر فايلاش روي سي دي هستند
بودجه مورد نظر حدود 400 تومن حالا يكم بيشتر يكم كمتر
اورکلاک 1215B با CPU Amd E-350
درود بر دوستان
قبلا گفته بودم که یه سری فایل پیدا کرده بودم ولی شک داشتم ولی جدیدا گفتم بگردم دوباره ببینم میتونم پیدا کنم یا نه ... که خوشبختانه پیدا شد
یه سری کاربر روسی با تغییر در بایوس و باس cpu تونستند که اورکلاک کنند
این عکس از ارتقا کلاک CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.790
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس از ارتقا کلاک CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.720
این دو عکس نشون میده که واقعا با تغییر بایوس میشه اورکلاک کرد
فایلهای اورکلاک هم اینجا هست
باید یکی از 1215B_0503_108.zip یا 109 یا 111 را انتخاب کنید
این اعداد مربوط میشه به باس اسپید که توی عکس براتون مشخص کردم که وقتی ضرب در 16 بشه سرعت کلاک دلخواهتون بدست میاد
فکر کنم باید بعد از تغییر بایوس میشه دوباره به 1.600 معمولی برگردوند
این تغییر بایوس عمر CPU رو کم میکنه ولی سرعتش را بیشتر
ولی چون سیستم خنک کنندگی قوی نداره فکر نکنم به صرفه باشه
به هیچ وجهی توصیه نمیکنم که اورکلاک بکنید و خودم هم نمیکنم چون مشکلی پیش بیاد شامل گارانتی فکر نکنم بشه چون بایوس رسمی خود اسوس نیست
فقط گذاشتم ببینیند که میشه و لذت ببرید ...:40:
دوست من اینجا جای مشاوره نیست .عنوان تاپیک مربوط به 1215 ایسوس هست.... ولینقل قول:
دوست من.....نت بوک DVD نداره ....تو این سایز کوچیک DVD ؟؟؟؟؟ماهیت نت بوک ها اینه سبک و معمولی و بدون DVD.
مگر اینکه اکسترنال بگیری.ضمنا با 400 تومن آکبند نمیشه و شاید بشه دست دوم تمیز بگیری:40:
تبلت چینی الان 400 تومنه!!!!نت بوک که دیگه هیچ بالای 500 تو سایز 10":18:
سلام دوستان خسته نباشید
میشه راهنمایی کنید و بگید که e450 این نت بوک هم تو بازار موجوده یا نه و قیمتش رو بهم بگید ممنون میشم.
سلام دوستان عزیز و خصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مینی لب تاپو امروز گرفتم. 850 هزار تومان با گارانتی یکساله الماس
با این مشخصات
CPU: 1.66 ATOM DUAL
RAM: 2GB
HDD: 500
VGA: 950 INTEL
به نظرتون CPU این مینی ضعیف نیست؟ چرا AMD نیست مال ما؟؟
نوشته یازده ساعت شارژ! که فکر کنم زیادی خیالاتی شده یارو....
ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام و ممنوننقل قول:
اول اینکه شما احتمالا ASUS 1215P با سی پی یو Atom N570 گرفتین که از مدل 1215B ضعیف تر هست.
دوم اینکه خیلی خیلی گرون گرفتین. این مدلی که خریدین نهایت قیمتش 700 تومان هست.
و البته گرافیک خیلی خیلی ضعیفی داره (اصلا کارت گرافیک مجزا نداره). اون 11 ساعت هم الکی نوشته نهایت 5 تا 6 ساعت شارژ نگه میداره.
شما باید موقع خرید به مشخصات نت بوک و نام 1215B دقت میکردین.
هرچند گرون گرفتین ولی به هرحال تو رده خودش مدل خوبی هست. مبارکتون باشه.
ممنون از راهنمایی تون ولی نوشته 1215B
حالا با این وضعیت(کارت گرافیک ضعیف) میتونم مثلا کارت گرافیکشو عوض کنم؟
یا سی پی یوش قابل ارتقاء هست یا نمیشه کاریش کرد؟