احتمالاً نقش یک قاتل سریالی تو سریال گم شده و کارگردان نتونسته اونو به تصویر بکشه .
اینو هم باید بزاریم به حساب نقش شوم ستایش در سریال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا که نه !
Printable View
احتمالاً نقش یک قاتل سریالی تو سریال گم شده و کارگردان نتونسته اونو به تصویر بکشه .
اینو هم باید بزاریم به حساب نقش شوم ستایش در سریال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا که نه !
اون پلانی که منافقه اعلام میکنه! میخواد مسافرارو ببره عراق .پدر دختره( ستایش) بلند میشه بگیم لندن! دخترش یه هم تز میده!نقل قول:
اوایل فیلمه و توی هواپیما هستن! دقت کنین!:31:
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
واقعا!؟نقل قول:
آخه توی کدوم مملکتی خانوادگی زندونی می کنن! اونم دوتا بچه کوچیک
پ.ن: من دیشب فقط چند تا پلانشو دیدمااااااااااااااااا:31:
داستان به جاهای خیلی باریکی رسیده.
این قسمتش خیلی قشنگ بود. کلاً هر قسمتی داریوش ارجمندش زیاد باشه قشنگه.
فقط مونده 2 تا بچه هاش بميرن اونوقت ديگه سريال كامل ميشه....
آره این قسمت واقعا قشنگ و تاثیر گذار بودنقل قول:
وقتی که گفت پدر ستایش فوت کرده من خشکم زد
داریوش ارجمند که واقعا بازیگر قدرتمندیه و خیلی قشمگ بازی میکنه ،
واقعا تماشاگر رو به دنبال خودش میکشونه
فقط حیف که فیلم پایان نامه رو بازی کرده که یه نقطه سیاه تو کارنامشه ، تا قبل از این فیلم خودم عاشقش بودم
حالا باید تا هفته دیگه منتظر بمونیم ببینیم اونا هم میمیرنن یا نه :27:نقل قول:
چرا اینقدر زود سریالو دارن تمومش می کنن؟!
مگه 6 قسمت دیگه باقی نمونده بود؟!
خیلی هم زود نیستا....نقل قول:
خدا رو شکر که این نیز داره تموم میشه ...
کلا تو این زوال سیما همین ستایش نقش زیادی رو ایفا کرد ...
ولی خب باز خیلیها رو پای فیلم جمع کرد....
میگم قسمت اخر که از همین الان مشخصه چرا دیگه میخوان نشونش بدن خب صابر میگه من اینا رو نمیشناسم و برمیگرده اینها هم با خوشی و صفا کنار اون خان به زندگی زیبای خودشون ادامه میدن و ستایش هم بچه ها شو همون طور که خودش میخواد بزرگ میکنه و طبق خبری که من الان دارم بچه ایشون خیلی وقته که معتاده....:19:
دخترش هم که دانشگاه تموم کرده ولی بیکاره...:21:
کلا این کاراکتر ستایش خیلی خیلی رون مخ ادم بود بازی داغون این دختره هم دیگه قوز بالا قوز...
به نظر من ممكنه كه خان بهادر هم بميره يا حتي فردوس
ولي بلاخره پدر ستايش نتونس در برابر شومي دخترش دوم بياره و مرد
افرادي كه بخاطر ستايش مردن( برادرش - مادرش- همسرش - بدبخت شدن هندونه فروشه - افتادن به زندان فريدون - مرگ پدرش و ادامه خاهد داشت)
زود که نیست درسته :31:نقل قول:
ولی سریال رو گفته بودن 47 قسمته تا همین 1 هفته پیش هم گفتن 7 قسمت دیگه باقی مونده
ولی یه دفعه دیشب گفتن قسمت آخر هفته بعد پخش میشه
احتمالا دیگه دیدن خیلی داره کش میاد خودشونم روشون نشده بیشتر از این ادامش بدن گفتن دیگه کاتش کنیم بره.
ولی اگه صابر به خاطر منافعش اینا رو نشناسه و سریال همینجوری تموم بشه خیلی بی مزه میشه
چون یعنی فردوس دیگه برای همیشه از اینا دست می کشه و دنبالشون نمی گرده تا بیست و چند سال دیگه که قراره سری دوم درش روایت بشه؟!
اونم فردوسی که با اون قلب مریضش هم اینقدر سمج بود واسه پیدا کردن نوش!
اگه بخواد نشناسه که من هر چی از دهنم در بیاد به کارگردانش میگم مگه ملت رو مسخره کردن؟ اخه اصلا امکان داره همچین چیزی؟؟نقل قول: