آره میدونم که 3D خیلی کاربرد نداره ولی وقتی میخوای 2 تومن هزینه کنی نمیخوای بعد خرید تو ذوقت بخوره.... از لحاظ 2D چطور کدوم بهتره؟؟؟؟
42LM67100
40ES6960
آره میدونم که 3D خیلی کاربرد نداره ولی وقتی میخوای 2 تومن هزینه کنی نمیخوای بعد خرید تو ذوقت بخوره.... از لحاظ 2D چطور کدوم بهتره؟؟؟؟
42LM67100
40ES6960
دوسته عزیز توی 2d بهترین تلویزیون بین سامسونگ و الجی d6960 سامسونگ هستش سری های ES امسال 2d خوبی ندارن اما 3d خوبی دارن!!نقل قول:
الان فقط مدل ES تو بازار موجوده .. D رو چجوری میشه گیر آورد؟؟؟
D رسما دیگه تولید نمیشه مگر بگردی جایی پیدا کنی که از قبل براش مونده باشه.نقل قول:
اگر 40 اینچ D6960 رو بخواهید با قیمت 1.950.000 موجود هست اگر خواستید تو بخش خصوصی پیغام بدید تا بگم از کجا تهیه کنید .نقل قول:
به طور کلی الان LM67100 بهتره یا D6960. هم از لحاظ 2D هم 3D ؟؟
واقعا جواب به این سوال سخته. من سه بعدی 67100 رو تست نکردم ولی قاعدتا چون پسیو هست باید بهتر باشه ولی خودم الان یک ساله 6960 دارم و می گم سه بعدیش خوبه اینی هم که میگن سردرد و سرگیجه و تهوع و ... من تا حالا دچارش نشدم و میگم خرافاته. تو دو بعدی هم مشخصا 6960 بهتره.نقل قول:
یه سوال داشتم که شاید خیلی به موضوع بحث مربوط نشه ولی اگه اساتید راهنماییم کنن سپاس گزارشون میشم.... من این LED TV که قصد خریدشو دارم برای خونه ی خودم میخوام که 4-5 ماه دیگه توش مستقر میشم... حالا به نظر شما از الان بخرمش و بذارم یه گوشه ( از ترس گرون شدن دلار و اقتصاد غیر قابل پیش بینی و .... که خودتون بهتر در جریانید ) یا اینکه صبر کنم همون موقع بخرم ( که هم ممکنه مدلهای جدیدتری بیاد...اگه میاد!!!!؟؟ هم اینکه اینایی که الان تازه اومدن افت خودشونو بکنن و از همه مهمتر امتحانشونو پس بدن )
به این سوال هم نمیشه جواب داد:27: از یه طرف تا چند ماه دیگه قراره سامسونگ و ال جی اولین OLED هاشونو بدن تو بازار و از طرفی هم چون تو ایرانیم یه هو ممکنه دلار بکشه بالا هرچند ممکن هم هست بکشه پایین ولی تجربه 30 ساله نشون داده پایین نمیاد!نقل قول:
عجب اوضاعیه والاااا