خیلی ممنون از جوابتون ولی انقدر با پترنش ور رفتم تا رمزش رو فهمیدم و باز شد ( یه چیز ساده گذاشته بود):31:نقل قول:
بازم ممنون
خیلی ممنون از جوابتون ولی انقدر با پترنش ور رفتم تا رمزش رو فهمیدم و باز شد ( یه چیز ساده گذاشته بود):31:نقل قول:
بازم ممنون
ممنون از شما شرمنده زیاد سوال میپرسمنقل قول:
با توجه به این که مدت زمان زیادی طول میکشه تا شارژ بشه میشه شب که میخوام بخوابم بزارم شارژ بشه صبح که بیدار شدم از برق بکشم؟ اگه زودتر باتریش 100% بشه خراب نمیشه؟
خواهش ميكنم نگران نباشيد براي من كه باتبلتهاي مختلف مدت زيادي درگير بودم مشكلي پيش نيومدنقل قول:
مخصوصا بخاطر باتري هاي ليتيوم-يوني پليمري كه عرض كردم
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
منظورتون رمزي هست كه به صورت عدد ويا پترن براي ورود به صفحه اصلي تبلت در لاك اسكرين قرار ميدين ؟نقل قول:
كارش دقيقا همين جمله بالا بود
براي بازي هم متاسفانه گيمر نيستم و امتحان نكردم
من اینو میگیم دوست عزیز:
setting-location and security-encryption-Encrypt Device
نه مشكل خاصي نيست فقط پسوردرو فراموش نكنيدنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم که این تبلت تو پخش همین فیلمهایی که تو بازار هست مشکلی نداره ؟ منظورم همین DVD_های 4 گیگی هست که به اسم کیفیت 9 میفروشن.
بعد یه سوال دیگه.تو تبلتهای Asus خفنترینشون که سیمکارت هم بخوره کدوم مدله ؟ ( تا اونجایی که میدونم یه مدلی داره که سیمکارت میخوره که خیلی ضعیفه )
اگر منظورتون dvd هست اره مشكلي نداره ميتونيد از dvd player و يا daroonplayer كه هر دو پوشه هاي dvd رو ساپورت ميكننداستفاده كنيدنقل قول:
بهترين تبلت ايسوس پرايم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خیلی ممنون که جواب سوالم رو دادین :11:نقل قول:
پس منظور از فیلمهای 1080P چیه ؟ ( همین فیلمهایی که تو DVD_های 9 گیگی هستن ؟ )
در مورد Asus مدل پرایم رو دیدم که خیلی قوی هست ولی بدی که داره سیمکارت نمیخوره.مدل چهار هسته ایی دیگه ایی داره که سیمکارت هم بخوره ؟
نوع فرمت و ياقالب فيلم هم مهمه مثلاكانتينر mkv رو حتما بامشكل اجرا خواهيدكرد ولي اگر mp4 باشه تا1080p هم امكاننمايش هست باپليز هاي مختلفنقل قول:
والا بحثش بوده كه پرايم 3g هم بياد منتها هنوز خير
t_tanhayam عزیز پس با توجه به صحبت شما تو پست بالایی تو پخش همین DVD_هایی که تو بازار هست هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
یه سوال در مورد همین پرایم داشتم: اگه به فرض من همین مدل 4 هسته ایی پرایم رو بگیرم راهی داره که با سیمکارت هم بشه رفت اینترنت ؟ ( تو چند تا از پستهایی که دوستان تو سایت داده بودن گفته بودن که یه سری مودم GSM هستن که رو آندروید جواب میدن)
راستی بحثش افتاده بود که سامسونگ قراره تبلت 11.6 رو معرفی کنه ، منم فکر میکردم که تو کنفرانسی که چند وقت پیش برگزار شد معرفی میکنه که اینطور نشد.به نظر شما تا چند وقت آبنده خبری میشه در موردش ؟