اگه سیم چی از دوشاخه وصل باشه بدنش دیگه برق نداره؟نقل قول:
بچه هایی که n53sn گرفتن خواهشا از معایبش بگن من میخوام بگیرم منتظرموندم با گارانتی ویستا بگیرم 1شنبه یا 2شنبه این هفته میاد
Printable View
اگه سیم چی از دوشاخه وصل باشه بدنش دیگه برق نداره؟نقل قول:
بچه هایی که n53sn گرفتن خواهشا از معایبش بگن من میخوام بگیرم منتظرموندم با گارانتی ویستا بگیرم 1شنبه یا 2شنبه این هفته میاد
عیب سیستم یکی ایکه که سرعت هارد پایین که توی پست قبلیم گفتم .نقل قول:
یکی هم ویندوزش دیر بالا میاد .
ما بقیش تا حالا خوب بوده .
اگه بتونی کانفیگ هارد نوع 7200rpm بگیری عالی میشه !
پریز تمامیه وسایل برقی استاندارد سه شاخند دو شاخه سیمهای مثبت ومنفیه عادیه سیم سوم سیم ارته که توی یه خونهی استاندارد باید این سیم توی تمام پریزها کشیده بشه و بعد داخل یک چاله 1 تا 2 متری با شرایط خاص خاک بشه.نقل قول:
چون توایران هیچیش درست نیست که این درست باشه این سیم وجود نداره و وقتی به برق وصله بدنه برق داره. این برق هم مقدار خیلی کمیه و اذیت نمیکنه حالا نمیدونم چرا بعضیا زیادی ازین می ترسن!؟ در صورتی که باتری که در حال شارژه خیلی خطرناکتر از اونه.
اشکالش فقط هاردشه که 5200 دوره . بقیه قسمتها عالین من یه چک با pcmark هم ازش گرفتم که توی 64بیتی امتیاز حدود 7000 را بهش داد .
پس دلیل هنگ کردن اسوس اپدیت کردنشه؟نقل قول:
آخه 2 تا از دوستام اسوس گرفتن با سری های مختلف بعد از یک هفته هنگ میکنه سیستماشون، هرکاریهم میکنن درست نمیشه.
آخه 2 تا از دوستام اسوس گرفتن با سری های مختلف بعد از یک هفته هنگ میکنه سیستماشون، هرکاریهم میکنن درست نمیشه.
مشکل اپدیت ویندوزه 7 .احتمالا به اینترنت وصل شدن و اپدیت نصفونیمه سرویس پکش را گرفتند. یکبار ریکاوری کنند درست میشه.نقل قول:
1"- وقتی تو شارژ میذارم تمام قسمت های فلزیش برق داره" زیاده؟نقل قول:
نقل قول:
واسه حل شدن سرعت بالا اومدن ویندوز windows optimizer نصب کردی ببینی بهتر میشه یا نه؟tuneup خوبه
بخاطر نرم افزارایی که نصب کردی نیست؟میشه خیلی از سرویسای نرم افزارای سنگینو موقعی که نیاز هست ران کرد چون خیلی از کم شدن سرعت واسه زیاد بودن سرویساس
همش داره مقدارش هم کمه تا دست را روش تکون ندی متوجه نمیشی. از نظر من که یه حس خوبی به ادم میده.