دوست عزیز همون گزینه ای رو که گفتم رو پیدا نکردی تی وی من la40c531 هست اگه این گزینه رو پیدا کنی تلوزیونتو می تونی رستی کنی که به حالت کارخانه ای برگرده. من تو همین سایت یه هفته الاف شدم تا تونستم این گزینه رو پیدا کنمنقل قول:
Printable View
دوست عزیز همون گزینه ای رو که گفتم رو پیدا نکردی تی وی من la40c531 هست اگه این گزینه رو پیدا کنی تلوزیونتو می تونی رستی کنی که به حالت کارخانه ای برگرده. من تو همین سایت یه هفته الاف شدم تا تونستم این گزینه رو پیدا کنمنقل قول:
با نگه داشتن كليد exit براي چند ثانيه هم ميتونيد رست فكتوري كنيد
عزیز میشه عکس هایی از سری 6200 بزارین ممنون میشم :31:نقل قول:
ارش جان تفاوتي نميكنه منوها يكسان هستندنقل قول:
مدل تلویزیون من LA40B690T1R میباشد، من هم می توانم کانالهای دیجیتال را روی این تلویزیون فعال نمایم؟
نه عزيز سري هاي b مربوط با اسيا la قابليت ----t رو ندارندنقل قول:
سلام دوستان گرامي
آيا صرفا وارد شدن و خارج شدن به صفحه منوي مخفي مي تونه باعث بروز مشكلاتي در تلويزيون بشه؟ يكي از دوستان وارد منوي مخفي شده بود براي راه اندازي اينترنت تي وي و عليرغم اينكه هيچ تغييري هم در صفحات منوي مخفي نداده دستگاهش دچار مشكلات اصلي شده كه غير قابل تعمير هم تشخيص داده شده، مي دونيد علتش چي مي تونه باشه؟
بهيچ وجه مهدي جان صرفا وارد شدن به منوي مخفي باعث بروز چنين مشكلاتي نميشهنقل قول:
-معمولا دوستان Type ها ور دستكاري ميكنند local set ها رو تغيير ميدن كه بتعث تغييراتي ميشه وگاها مشكلاتي كه شما عنوان ميكنيد
سلام آقا ابي عزيزنقل قول:
اينطور كه سوال كردم گفتن كه وارد منوي سرويس شدن و در قسمت SVC وارد دومين گزينه احتمالا Panel auto setting يا مشابه اين عنوان شدن و چون اين گزينه روي حالت Failure بوده مجددا روي اون كليد سمت را رو فشار دادن (كه پس از چند ثانيه مكس مجددا همون Failure رو نشون داده) و بعد از اون مي گن پنلشون خراب شده، حالا نمي دونم از اين بوده يا از چيز ديگه اي؟ اگر بتونيد كمك كنيد خيلي ممنون ميشم بنده خدا خيلي ناراحته:41:
-درمورد منوها توي همين تاپيك عكس هايي گذاشته شده توسط دوستان بايد ببينيد چه تغييراتي كرده وبه حالت ديفالت بر گردونيدنقل قول:
-راههاي پيش رو :
-ست كردن مقادير به حالت اوليه (بهترين كار )
-با اپديت فريمور( در صد خيلي كمي ممكن درست بشه)
-رست فكتوري كليد exit رو چند ثانيه اي نگه دارين (در صد خيلي كمي ....)
-پرو گرام كردن مجدد باياس كه بايد نمايندگي تعمير و...ببرين