سلام
من تا 1.500 دارم
46 اینچ cx520 تلویزیون خوبیه ؟
سونی مدل دیگه ای تو این قیمت داره که بهتر باشه ؟
از نظر کیفیت صدا و تصویر و قطعاتش برام مهمه .
مرسی
Printable View
سلام
من تا 1.500 دارم
46 اینچ cx520 تلویزیون خوبیه ؟
سونی مدل دیگه ای تو این قیمت داره که بهتر باشه ؟
از نظر کیفیت صدا و تصویر و قطعاتش برام مهمه .
مرسی
سلام
من رفتم سایت سونی و آپدیت مخصوص تلویزیون مدل EX720 40" رو دانلود کردم و اکسترکت کردم و ریختمش روی فلش مموری که با FAT 32 فرمتش کردم
وقتی مموری رو به تلویزیون وصل میکنم اون رو میشناسه و حتی فایلهای ویدیویی با فرمت AVI رو اجرا میکنه
اما هیچ پیغامی برای انجام دادن آپدیت نمیده
ورژن آپدیت قبلی تلویزیون رو هم چک کردم پایینتر از اینه ولی نمیدونم چرا آپدیت نمیشه!
فقط اکسترکت هیر رو بزنیدنقل قول:
نه اکسترکت توی یه فولدر با همون نام گزینه دوم اکسترکت رو فقط بزنید
این کار رو هم کردم درست نشد..آخرش مجبور شدم خود تلویزیون رو به اینترنت وصل کنم و آپدیتش کنمنقل قول:
حالا یه سوال دیگه...وقتی یه فیلم سه بعدی رو یا از طریق فلش مموری یا لب تاپ اجرا میکنم تصویرش همون اول تاره و با عینک هم درست نمیشه
توی تنظیمات 3D تلویزیون که میرم گزینه 3D خاموشه .. . سه تا گزینه تاره که یکیش زیر و رو هست و یکی دیگه Side by side که هرکدوم رو انتخاب میکنم تصاویر از هم خیلی فاصله میگیرن و تار میشن و خیلی بد میشه و فقط حات شبیه سازی سه بعدیش بهتره که خودش تصویر رو یکمی تار میکنه که این کار باعث میشه همون تصویر اولیه که از اول تار بود تارتر هم بشه!
میخواستم بپرسم که باید چیکار کنم تا درست بشه؟...چون خود فایل اصلی که بازش میکنم تار هستش و با روشن کردن عینک هم درست نمیشه
این سوال رو دیگه باید اینجا بپرسینقل قول:
شرمنده من سه بعدی ندارم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518686&page=12
سلام به همگی
میخواستم یه 3D سونی 40 اینچش رو بگیرم ولی نمیدونم چه مدلی بگیرم. به نظرتون بهترین 40 اینچ سونی کدوم مدل هست؟
یه چیزی باشه که تصاویر 3 بعدیش عالی باشه و سایه نداشته باشه. همینطور تو تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی!!!
کلاً یه چیز عالی ای باشه دیگه!
قیمتش برام مهم نیست فقط بهترین 3D و 40 اینچ باشه (گارانتی دار میخوام بگیرم)
مرسی
سلام دوست عزيزنقل قول:
بهترين مدل امسال سوني كه توي ايران اومده hx925 هست البته اگه براتون هزينه زيادي داره مدلهاي ديگه از سري هاي nx و hx هم خوبه و جوابگوي نيازتون هستند
مرسی دوست عزیز
hx925 که فکر کنم 40 اینچ نداره!
حالا از بین NX و HX کدوم بهتره؟
به نظر میرسه دو تا انتخاب خوب دارید
hx800 2010
nx720 2011
هر چند سری h سری بهتری هستند اما در مقایسه تصویر این دو تیوی به نظر میرسه nx720 سر تر باشه
دوستام هم که hx800 خریدن اکثرا میگن بهتر بود nx720 رو بر میداشتیم
nx720
سلام به همه ی دوستان .
بودجه ای حدود 1.500 دارم و تلویزیون مد نظرم 40EX720 شده .
نیاز هام سرعت پاسخگویی بالا هست چون استفاده برای PS3 و Xbox360 دارم ، به روز بودن تلویزیون ( نه ظاهرا ) ، کیفیت بالای تصویر که Bravia Engine 3 رو داشته باشه ( از این بهتر هم هست ؟! ) چون استفاده برای دیدن فایل های HD و Blu-Ray دارم .
چیز هایی هم که دوست دارم داشته باشه سه بعدی بودن هست + پخش فایل های HD با پسوند های MKV و مخصوصا MP4 از روی Flash یا هارد ، ولی انگار کلا سونی نمی خواد دست از سر Fat32 برداره که بشه فایل های بالای 4 گیگ پخش کرد :دی .
ممنون میشم نظرتون رو راجع به این مدل بدید ، دوستانی که استفاده کردند هم مشکلاتی که با این مدل داشتند رو بگند اگه میشه .
خرید سری NX720 یکم مبلغا برام سنگین میشه ، واقعا این قدر تفاوت دارند که بخوام حدود 1 میلیون اضافه خرج کنم ؟؟ سری بهتری پیشنهاد دارید ؟؟
دوستدار .
//