سلام به همگی
من یه ماشین اصلاح آلمانی دارم که حدود 15 ساله داره کار میکنه اما اخیرا از دستم افتاد و با اینکه دوباره درستش کردم اما مثل قدیم خوب کار نمی کنه. به هرحال تصمیم گرفتم یکی دیگه بگیرم.اول رفتم دنبال مدل های مختلف ریش تراش ها اما نمی دونم بدرد من می خوره یا نه. تو سایت ها عکس های بعضیاشون رو میدیدم بیشتر شبیه اسباب بازی بودند! با قیمت های بالا.
چیزهایی که واسم مهمه:
بتونم خط ریش و پشت گردن و هرچیزی که نیاز به خط صاف کردن داشته باشه رو درست کنم.
قابلیت تنظیم این رو داشته باشه که مثلا از ته ته بزنم یا نه.چون اکثرا دوست ندارم مثل تیغ از ته ته بزنم.این ماشینی که داشتم خودم تیغه هاش رو تا جایی که امکان داشت بهم نزدیکتر کردم تا از ته ته اصلاح کنه.نمی گم مثل تیغ از ته ته میزد اما همونقدرش برام کافی بود.
حالا که دارم یه جدید می خرم بد هم نیست اگر بدون سیم (شارژی) هم کار کنه یا لرزش کمتری داشته باشه و ...
با این اوصاف من یه ماشین اصلاح مثل همینی که دارم می خوام یا یه ریش تراش؟:20:(عجب سوالی!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
ببخشید یه چیز یادم رفت، اینکه میگن ریش یکم بلند بشه دیگه نمیشه با ریش تراش ها زد درسته؟ مثلا من ریش پروفسوری! میذارم بعد یه بار بخوام از ته بزنم میشه؟ این ماشن که من داشتم کوتاه و بلند نداشت براش.