سلام دوستان . گرافیک 5742 زود داغ میکنه ؟؟؟ من میخوام بخرم ولی هنوز دلم قرص نیست ! مشکل خاصی که نداره ؟ این مدل با گرافیک ati هم اومده تو بازار ؟
Printable View
سلام دوستان . گرافیک 5742 زود داغ میکنه ؟؟؟ من میخوام بخرم ولی هنوز دلم قرص نیست ! مشکل خاصی که نداره ؟ این مدل با گرافیک ati هم اومده تو بازار ؟
دوستان امروز هم نشد یارو گفت کلا ندارن.منم بیخیال شدم گفتم منصرف شدم پول پیشم گرفتم ازش:13:
حالا هم به چاره زنگیدم گفت شنبه اعلام موجودی و قیمت می کنن.
عزیزان تا 670 چی پیشنهاد می کنید از سری5742؟
دوست عزیز من از هر کس که zg داشت پرسیدم میگن عالیه!نقل قول:
والا سی پیوش از کور تو دو که بهتره
من خودم کور تو دو داشتم کسی به گردش نمیرسه دیگه قوی تر هم باشه که دیگه....
به هر حال خودت هم پرس و جو کن!
دوستان بالاخره پس از کلی جست و جو یکی از دوستان گفت که 5742g رو میتونه 845 تومن برام بیاره
تازه اونم بنده خدا رو حساب آشنایی و این حرفا
گفت همه رنگش هم موجوده
حالا به نظرتون بخرم یا صبر کنم بعد از عید ارزون بشه!!
آخه عجله ای ندارم
نظرتون چیه؟
مرسی عزیز.نقل قول:
من هم به چاره سفارش دادم این هست دقیقا:
سی پی یو این Dual-Core P6200 2.13GHz, 3MB L3 هست بنظرت تو ادیت فیلم با برنامه پرو و فتوشاپ اذیت نکنه؟کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=37361&smid=23
راسی کارت گرافیک این مدل چطور هست میشه بازی روش انجام داد در حد مورد قبول؟
دوستان نظرشون چیه؟
این رو بگیرم یا 5742 با سی پی یو COR ı3 و گرافیک انبرد کدئم رو پیشنهاد می کنید؟
نمی خوام بدن مشکل هنگ و اینا داشته باشم تو ادیت کردن فیلم و تو فتوشاپ اونم در حد معمولی البته.:10::11:
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟ اقا من بین دل 5010 و ایسر 5742 سفت و سخت گیر کردم . یه نفر که اطلاعاتش بالاست بگه این مدل خوبه یا نه ؟؟ 4-5 سالی کار میده ؟؟ فرق این مدل با 5741 چیه ؟؟ و اینکه گرافیکش داغ نمیکنه زود ؟؟؟
سی پی یوش خوبهنقل قول:
گرافیکش که اگر جی فورس 540 باشه که عالیه
شما کافیه تو یوتیوپ یه سرچ بکنی acer 5742zg + game اونوقت کلیپ هارو یه نیگاه بنداز!
مرسی عزیز.نقل قول:
یعنی سی پی یو این Doual cor با 3 مگ کش خوب جواب میده میگم چقدر میفرقه سی پی یو این با Cor ı3 فرقشون زیاده؟چون من می خوام تو ادیت فیلم تو پرو و فتوشاپ اذیتم نکنه.منون میشم راهنماییم کنی .
بله گرافیکش تو لینک سایت چاره گذاشتم همینه یعنی فردا اوکی کنم بگیرم دیگه؟
راسی رنگ مشکیش خوبه یا قهوه ای بگیرم.
دوستان سایت چاره مرد اطمینان هست معتبر هست.اخه من شهرستانم باید اول پول واریز کنم تا ارسال کنن.
ممنون:11::10:
همانطور که دوست عزیز محسن جان گفتن باید همه ی نکات رو در نظر گرفتنقل قول:
اول اینکه این سی پیو بسیار شبیه core i3 هست(البته از دو لحاظ ضعیف تره 1-فرکانس 2-عدم توانایی تشکیل دو هسته مجازی برا افزایش پردازش موازی)
اما در عوض 1g ram بیشتر باعث افزایش سرعت خواهد شد
فکر کنم این مدل داراری فناوری optimus باشه که اگه باشه مشکل گرمای زیاد گرافیک و ... حل میشه
در مورد نرم افزار ها هم نمیدونم و بهتر از اهلش بپرسی
فروشگاه چاره هم جزو فروشگا های قابل اعتماد سازگار هست حالا دیگه نمیدونم چه طوری باشه!
امیدوارم انتخاب درستی داشته باشی!
مرسی از راهنمایتون دوست عزیز.
یعنی الان ای سی پی یو دوال کور پی6200 من انتخاب کرددم نمی تونه هم زمان از 2 تا هسته خود برای پردازش استفاده کنه؟
یا چی میشه بیشتر واضحتر توضیح بدین؟