:5: سلام !
...
آخه رفیخ من ! عزیز من ! علی جون من ! اینجوری که نمیشود که ! ! !نقل قول:
ali-17
سلام/من 25سالمه، قد 167 وزن 49
یه برنامه با پروتئینی، مکملی، چیزی بهم بدید تا عید چاق شم!
ممنون
خب 25 سالته وزن و قدتم 67. اما وضعیت تمرینیت و تغذیه و کار و بار و سابقه تمرین قبلی و تحرکت و ... همه رو باید دونست که یه پیشنهاد تمرینی و تغذیه ای داد ...
ضمنا بادکنک که داری فوت نمیکنی تا عید باد شه که ! :21:
...
یچیزو به عنوان سنگ نوشته ! تکرار میکنم :نقل قول:
Shahin_SOURNA
اما یه سوال برای من پیش اومده و نتونستم جواب واضح و شفافی براش پیدا کنم، اونم اینه که برای چربی سوزی باید ست ها و وزنه ها رو چه جوری تنظیم کرد؟
دوستی فرموده بودن که باید تعداد در هر ست زیاد باشه مثلا ۱۵ تا و وزنه ها هم کاملا سنگین، آیا این درست ه؟
در ضمن قد من حدودا ۱۷۵ و وزنم ۸۶ کیلو و ۱۹ سالمه.
کالری مصرفی > کالری دریافتی = چربی سوزی
ست ها و وزنه ها یه بخش خیییلی خیییلی کوچیک از این قضیه ست ...
خودم بر این عقیده م که آیه نازل نشده که وزنه سبک و تکرار بالا !
بلکه خودم تجربه شخصی کردم که با سنگین تمرین کردن و بالا رفتن چگالی عضلانی دقیقا مصرف سوخت بدن هم حتی در حالت ساکن بالا میره و در نتیجه چربی سوزی در کنار تغذیه اصولی اتفاق میافته .
در کنارش هوازی قبل از شروع تمرینات ( نه تمرین سنگین ) و رسوندن ضربان قلب به 80 درصد رو پیشنهاد میکنم .
...
در مورد تمرین ولی باید بگم : یه تناسب نسبی رو همیشه تو تمرینات با وزنه داشته باش. گاهی سوپرست تحریک به چربی سوزی میکنه گاهی هم تری ست و گاهی جاینت ست ( تجربه ش رو داشتم )
به عنوان یه پاورلیفتر معتقدم قوای جسمانی کلی روی حرکات پرس سینه و اسکوات و لیفت تاثیر داره ولی میشه تاثیرات رو روی عضلاتی که مستقیم درگیر هستند بیشتر کرد .نقل قول:
Metllica is me
من لاری و پشت بازو و جلو بازو میتونم بزنم ولی پرس سینه و... که مربوط به سینه میشه همون 8 کیلوشو نمیتونم بزنم و بیشترین مشکلم سر پرس هستش ......حالا سوالم اینه من دستام قوی نیست....میتونم فعلا رو بازوم تمرکز کنم و بعد که دستام قوی شد (مثلا بعد 1 ماه) برم سراغ پرس؟
یعنی قوی بودن دست من باعث میشه که بتونم پرس سینه بزنم یا اصلا اینا به هم ربطی نداره؟
اگر عضلات جلوی سرشانه و عضلات زیربغل و پشت بازوی قوی داشته باشی پرسوری موفق خواهی بود .
حرکات چند مفصلی باید در برنامه تمرینت باشه .
سرشانه هالتر از پشت و جلو . پرس سینه دست جمع . پشت بازو نیمکت و ...
ولی پیشنهاد شخصی ! اینکه زیاد به وزنه فکر نکن و فکر ذات ورزشت باش و از تمرین لذت ببر. میشه با 100 کیلو پرس لذتی رو برد که زیر 250 کیلو وزنه .
البته سیستم های تمرینی زیادی برای افزایش رکورد و در کنارش حجم و تفکیک عضلانی هست که میتونم دربارهش باهاتون بیشتر صحبت کنم .