بازم مشکل ...
این مشکل رو کسی در آپدیت جدید بازی نداره ؟
w w w.i m g 9 8.net/out.php/i216792_untitled-1.jpg
( فاصله رو بردارید ...
چیکار کنم ؟ از صبح تا حالا دارم تست میکنم / نمیشه که نمیشه ...
Printable View
بازم مشکل ...
این مشکل رو کسی در آپدیت جدید بازی نداره ؟
w w w.i m g 9 8.net/out.php/i216792_untitled-1.jpg
( فاصله رو بردارید ...
چیکار کنم ؟ از صبح تا حالا دارم تست میکنم / نمیشه که نمیشه ...
ping?:31:.........نقل قول:
جیگر!نقل قول:
حجم درایوت پره! خالیش کن مشکل حل میشه!
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
خواهشا اینجا رو به چت روم تبدیل نکنید که همین یه صفحه رو هم نداشته باشیم...نقل قول:
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
[QUOTE=ali722;6845202]سرور مجزا است فکر کنم...نقل قول:
چرا می خوای اونجا بازی کنی؟
هم ایرانی ها کمترن! هم ساپورت بدتری داره! هم دیرتر آپدیت میشه و حتما هم یه 8 9 تا هیرو عقب تره!
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
برای Hon یا Heroes Of Newerth یه تاپیککی زدن که سریع بساطش جمع شد!نقل قول:
خودت ببین که حاضری بری Hon?
[QUOTE=Witcher6610;6845605]
خواهشا اینجا رو به چت روم تبدیل نکنید که همین یه صفحه رو هم نداشته باشیم...
باشه!خواستم پینگ ایرانیا رو تو گارنا بدونم.نقل قول:
به خاطر پینگ!یه سال عقبتر هم باشه بازیشون حاضرم فقط پینگ بهتر بشه!(حالا این اصغر سه دست هم نداشتن من راضیم!viktor)وگرنه سرور امریکا از همه سرتره.
من خودمم هم زیاد تو این فکر نبودم دیدم تو فروم lol درو دیوار نوشتن پینگش برای یه سری کشورهای دور تر از اروپا خیلی بهتره.منم دلم خواست!:31:ساپورت که اره خیلی داغون به نظر میاد.
تاپیک های hon:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کیفیتش خیلی پایینه hon.
می خوام یه هیرو 3150 ای بگیرم.(فقط mage)نظرتون درباره karthus چیه؟RRRRRR!:31:
محتوای مخفی: karthus 1
محتوای مخفی: karthus
راستی نظرتون درباره ی هیروهای جدیدی که به قالب می کنن چیه؟به نظرم بهتره به جاهای دیگه لول برسن تا هیرو جدیدای الکی.
مثل بچه brand+:5:tristiana=:31:ziggs:27:
عجیبه از حجم نیست منم 2 روزه که این مشکل رو دارم دقیقا هم رو همون فایل گیر میکنه...نقل قول:
ببینم ممکنه مشکل آنتی ویروس باشه؟ مال من Nod32 هست...
-------- 5 دقیقه بعد!
ایول به ساپورت RIOT GAMES!
(ببخشید که جواب اشتباه دادم)
من مشکلم حل شد ( نمیدونم چطور ) / چند بار دیگه تست کردم Ok شد .
فکر کنم به اون کلمه ولنتاین نت ایران گیر میده ... !!!
ماله من هنوز درست نشده...من هم همین فکر رو می کنم ولی با چیز پی ان نمی تونم آپدیت کنم راه حل داری؟نقل قول:
یه چیز های دستگیرم شده...
Hunters Hunter --> Me
برای منم این مشکل بود 3 بار از اول اپدیت کردم تا درست شد.فکر نکنم مشکل اسم اون ولنتا ین بوده باشه.
منم این مشکلو دارم! دیروز نزدیک 200 مگابایت دانلود کردم آخرش یهو اینو دادنقل قول:
بیچاره من با این محدودیت حجمیم :(
نمیدونم چرا برا من آپدیتش ریزیوم نداره!
نکته بسیار ظریفی بود!نقل قول:
من مشکلم حل شد ( نمیدونم چطور ) / چند بار دیگه تست کردم Ok شد .
فکر کنم به اون کلمه ولنتاین نت ایران گیر میده ... !!!
این مرتیکه ناتیلوس :27: همین که خواست ریلیز بشه بازی من ترکید و نمی تونه آپدیت شه :13:نقل قول:
راستی نظرتون درباره ی هیروهای جدیدی که به قالب می کنن چیه؟به نظرم بهتره به جاهای دیگه لول برسن تا هیرو جدیدای الکی.
مثل بچه brand+tristiana=ziggs
این هیرو های جدید میتونن تنوع خوبی به بازی بدن، یعنی هم به عنوان کسی که هدایت اونا رو بر عهده داره و هم به عنوان کسی که در مقابل اونا بازی می کنم شخصا لذت می برم
اما قضیه اینه که موقتی هستن! مثلا فیز چند روز اول تو همه ی بازی ها حضور داشت
اما بعد از یه مدت کوتاه همه بازیکنا برگشتن سر همون هیرو های قدیمی
کلا یه سری هیرو هستن که پای ثابتن مثل gp-tyrand-evelyn-nidalee-miss fortune-teemo ... و بقیه جنبه دکوری دارن! با این وضع اضافه کردن هیرو هیچ تاثیری در بلند مدت نمیذاره
و فقط مایه دردسر ما ایرانیاست که سرعت اینترنتمون پایینه و محدودیت حجمی واسه دانلود داریم... تازه کلاینت بازی هم گاهی قاط می زنه :13:
عزیزم! جیگر! برادر!نقل قول:
این هیرو های جدید میتونن تنوع خوبی به بازی بدن، یعنی هم به عنوان کسی که هدایت اونا رو بر عهده داره و هم به عنوان کسی که در مقابل اونا بازی می کنم شخصا لذت می برم
اما قضیه اینه که موقتی هستن! مثلا فیز چند روز اول تو همه ی بازی ها حضور داشت
اما بعد از یه مدت کوتاه همه بازیکنا برگشتن سر همون هیرو های قدیمی
کلا یه سری هیرو هستن که پای ثابتن مثل gp-tyrand-evelyn-nidalee-miss fortune-teemo ... و بقیه جنبه دکوری دارن! با این وضع اضافه کردن هیرو هیچ تاثیری در بلند مدت نمیذاره
چرا چرت میگی؟:31:
28 تا هیرو مثل 60 تا هیرو هست؟! واقعا فکر می کنی که حرفت درسته؟!:18:
با همه ی احتراماتی که برات قاءل ام که نمی دونم واسه چی و چرا ولی چرا حرف بی جا میزنی؟:27:
مثلا خود من هیرو Main ام Fizz هست ! خوب این هیرو که از اولی که من اومدم نبود! یا مثلا من عاشق Volibear هستم که فوق العاده است چون Combo ای داره که احتیاج به یادگیری داره...به هر حال هیچ کدوم از این هیرو ها قدیمی نیستن...
دلیلی که اونها زیاد دیده نمی شن اینه که هر دفعه با قیمت 6300 ظاهر میشن و ملت حوصله بازی کردن با اونها رو ندارن...بعدشا MF کی زیاد دیده میشه؟!
من GP Trynd Teemo Nid رو زیاد می بینم حالا Eve زیاد دیده نمی شه ولی اینها که خودت گفتی هیچ کدوم 6300 نیستن!
چه قدر حرف زدم! خسته نشدین؟!
اینم پیوست!