چون شما باید حتما اخرین ورژن رو نصب کنید که وصل شهنقل قول:
Printable View
چون شما باید حتما اخرین ورژن رو نصب کنید که وصل شهنقل قول:
من الان Hotmail دارم؛ولی لوگین نمیشه چرا با اسکایپ؟!نقل قول:
میتونم از ایمیل AOL یا GMail یا Yahoo استفاده کنم برای لوگین شدن؟
من فکر کنم اسکایپ مشکل پیدا کرده . احتمالا فیلتر شده یا شایدم مشکل د یگه ای هست چون من نتونستم با PC کانکت بشم.نقل قول:
+
با اکانت غیر هات میل باید اکانت بسازید.
با اکانت فیس بوک هم میتونید مثل هات میل به اکانت وصل بشید
سلام قبلا اسکایپ یه گزینه سرچ پیشرفته داشت که از طریق گزینه های مختلف مثل شهر یا کشور یا زبان و ملیت یا جنسیت میتونستی دوست پیدا کنی
الان هر چی میگردم این گزینه سرچ رو پیدا نمیکنم
کسی میتونه راهنمایی کنه ورژن اسکایپم 6.20 هست
ممنون
دوستان من اسكايپم در كامپوتر باز ميشه ولي در تبلتم كه گالكسي تب اس 8.4 الي تي اي هست باز نميشه و ارور network setting رو ميده در صورتي كه تبلتم به اينترنت كانكت هست. نمي دونم مشكل چي هست. اين مشكل هم با اينتر نت سيم كار ت و هم با اينترنت خونه پا بر جاست.در ضمن آخرين ورژن اسكايپ هم روي تبلتم نصب كردم باز مشكل وجود داره. خواهش ميكنم راهنمايي كنيد. با تشكر
منم چند وقتیه این مشکل رو با اسکایپ گوشی م دارمنقل قول:
شما اسکایپ رو حذفش کن و از طریق گوگل پلی استور نصبش کن اون وقت راحت وارد اسکایپ میشه
من هر چقدر اسکایپ رو از طریق فایل apk نصب میکنم وارد اسکایپ نمیشه و ارور شبکه میده
ولی از طریق پلی استور که نصب میکنم راحت وارد اسکایپ میشه
سلام دوستان من اسکایپ نصب کدم ولی لاگین نمیشه ارور تنظیمات شبکه موبایلمو میده!!پولیه اسکایپ؟
دوستان جدیدترین ورژن اسکایپ 6.21.59.104 هست.
کسانی که با مشکل عدم کانکت شدن به اسکایپ روبه رو هستن. حتماً جدیدترین ورژن رو از سایت خود اسکایپ دانلود کنن. مشکل برطرف میشه!
از طریق پلی استور چطور میشه؟باید فیلتر شکن داشته باشیم؟لینک اخرین ورژنو بزارین خب
آخرین ورژن اندروید :
5.0.0.52727
میتونید از کافه بازار دانلود کنید ( اخرین ورژن مربوطه موجوده )
یا
QR Code
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]