-
کمک برای خرید موتور
دوستان من میخوام یک موتور بخرم. تا حدود 1500 میتونم هزینه کنم. از موتور و موتور سواری هیچی نمیدونم. فقط دوچرخه سواری بلدم. میخوام یه موتوری بگیرم که مشکل تعویض دنده نداشته باشم. اهل گاز دادن زیاد و حرکتهای عجیب و غریب و ویراژ دادن نیستم. فقط میخوام مثل آدمیزاد تا سر کارم برم و بیام. حالا چند تا سوال دارم.
1. چطوری میشه موتور سواری یاد گرفت؟من هیچ کسیو نمیشناسم که یادم بده. کلا آدم تنهایی هستم. رفیق کم دارم.
2. چه موتوری برای من راحت تره؟؟ راسته موتور های اتومات هم داریم؟
3. گواهینامه خیلی سخته گرفتنش؟
4. قیمت موتورهایی که پیشنهاد میدین هم بگید؟؟ممنونم.
-
یه موتور CDI-125 مارک "انرژی" بگیر .
خیلی عالیه ، بین تمام cdi ها تـکـه ، البته الان گرون شده فک کنم 1.200 باشه .
چون موتورسواری بلد نیستی تا دو-سه ماه (خدایی نکرده) امکان زمین خوردنت یا تصادف زیاده برای همین اگه موتوری غیر cdi بگیری خیلی خرج رو دستت میذاره ضمن اینکه برای گواهینامه با همینا امتحان میگیرن و این مارک موتور رو میتونی راحت تا 2-3 سال ازش استفاده کنی .
روندن موتور اصلا سخت نیست ، فقط کافیه خودت یکبار بشینی پشت فرمون ، اونوقت قلقـش با همون بار اول دستت میاد .
بعد که گواهینامه گرفتی و قلق موتور کامل دستت اومد میتونی اونو بفروشی و یه موتور بهتر مثل آپاچی 180 یا پالس 220 بگیری .
من اول رفتم یه موتور دست دوم خریدم 300 تومن ، بعد که راه افتادم دنبال گواهینامه نرفتم ، کفی خوابوندش ، رفتم هم گواهینامه گرفتم و هم یه آپاچی 180 .
-
سلام. از لطف دوستان برای ایجاد این تاپیک واقعا متشکرم.
میخواستم یه موتور با مشخصات زیر بگیرم ؛ ولی هنوز موفق به پیدا کردن مدل مورد نظر نشدم. خواهش میکنم راهنماییم کنید.
مشخصات:
قیمت: حداکثر 5 یا 6 میلیون
انجین: 250 - 350
مدل: اسپرت . مثل (HYOSUNG GT249R - DAICHI GM248)
صدای موتور هم خیلی واسم مهمه که بیس داشته باشه....
تورو خدا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم. :41:
-
سلام
جوانی هستم عاشق موتور :) بدون اطلاع از موتور و هزینه هاش و کلا همچیش ...
من 2200 دارم ، یه موتور پالس آبی می خوام 180 سی سی
گواهینامه هم ندارم :31:
به نظرتون چطوریه ؟
از این UG3 (چراغ گردا) خوشم میاد .....
دوستان میگن تو بازار نیست ؟ .....
نمی دونم چرت اصلا از این جدیداش خوشم نمیاد .... چراغ گرد به نظرم شیک ترو باحال تر تره ... :)
امکانات سری جدید نسیت به سری قدیم جه فرقای مهمی کرده ؟
ترمز عقب دیسکی شده ؟ یا فقط قیافشو عوض کردن ؟
ضمنا از قیافه آپاچی هم خوشم نمیاد .... دست خودمم نیست :)
ممنون از کمکتون ....
-
اگه حداکثر سرعت خیلی برات مهم نیست و کیفیت و نام و اعتبار شرکت غول هوندا واسط اهمیت داره بهت پیشنهاد هودای یونیکورن می دم که مونتاژ هنده ولی موتور با کلاسیه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
-
سلام
با 1.800 چی میشه بگیری؟
-
دستت درد نکنه ولی من چراغ گرد دوست دارم :)
اینی که میگی چنده ؟ حداکثر سرعتش ؟
کسی پیشنهاد دیگری ندارد ؟
-
قیمتش حدود 3 تومنه سرعتشم نهایت 110 تا
چراغ گرد فکر کنم فقط پالس داشته باشه اونم جدیدا چینیش خیلی تو بازار زیاد شده باید از جای مطوئن اصل هندشو گیر بیاری
در ضمن آپاچی هم از موتورش چیزای بدی شنیدم
-
سلام دوستان ...میشه یه موتور طرح هارلی دیویدسون به من معرفی کنید ؟ بیشتر ایمنی و ترمز خوبی داشته باشه !
-
سلام
بین مارکهای مختلف cg125 کدوم مارک بهتره. لطفا همراه با برتریها و ویژگیها معرفی کنید.
ممنون